| | #1 (mesaj-linki) |
TartışıYORUM
Jeopolitik bir ülkede mozaikler içersinde yaşıyoruz. Yıllarca beraber yaşadığımız bu topraklar için ecdadımızın kanlarıyla yıkadığı bu bereketli topraklarda geçmişten bu güne süre gelen iç ve dış bir çok oyunlara tanık olduk.. Haklı tepkilerimizi hep bireysel çalışmalarla gerçekleştirdik. Yaygın politikalar toplumsal hareketlerin daha etkili pozitif anlamda ülke bayrağımızı ve bu ülkenin evlatlarını feryatlarını dile getirmek güncel tutmak tarihimizi koruyup onun üzerine titremek bir vatandaşlık görevidir. Bu konu politik amaç gütmeyen bir grubu ya da topluluğu temsil etmekten öte bir avuç toprak, ay yıldızlı bayrak için bu ülkede yaşayan tüm bireylerin haklı tüm tepkilerini toplamaktır. Hakkaniyet adına bu vatan için, bu bayrak için, Tüm Türk halkı için oynanan her türlü oyuna adaletsizliğe vb. tüm tepkilerimizi dışa vurma adına bu konu açılmıştır. Bayrakları bayrak yapan üstündeki kandır.. Al bayrağım ay yıldızım.. Göklerde ilelebet dalgalanacaktır. * Son Düzenleyen kompetankedi; 09-04-2007 @ 10:39. | |
|
| | #2 (mesaj-linki) |
Cvp: TartışıYORUM Son 2 günde 9 şehid verdik Haklı tepkimize bir örnek | |
|
| | #3 (mesaj-linki) |
Cvp: TartışıYORUM Vatan toprağı Kutsaldır Kaderine terk edilemez...! El den ele bu sunuyu gonderelım... Bende güneydoğudayım ama vatanıma sadık ım herkes bu bölgeye farklı gozlerle bakıyor bızı en cok yaralayanda her hangı bır sohbet kanalında chat yaparken MARDİN liyım veya baska bır sehırlıyım dendı zaman kotu laflardan bıktım Kürt olan insanlarda var burda ama kürt ler 2 kişilk ler Hayinler ve üstünde yasadıkları topragın kanunlarına gore hareket eden insanlarda var.. saygılarımla ben kürt deilim soy arap ama Ben TÜRK'ÜM | |
|
| | #4 (mesaj-linki) |
Cvp: TartışıYORUM
ATO'dan tüketiciye '869' çagrisi Ankara Ticaret Odası (ATO) Başkanı Sinan Aygün, ithal ürünler yerine Barkodu '869' ile başlayan yerli malı ürünleri satın alma çağrısı yaptı.. Aygün, tüketim malı ithalatına giden her 6 bin 500 dolarınTürkiye'de bir kişiyi işsiz bıraktığını belirterek, '869'u al, çocuğun İşsiz kalmasın' dedi.. Aygün, yaptığı yazılı açıklamada, yabancı markalı Ürünlerin market raflarını istila ettiğini ve ithal ürün tüketimi Nedeniyle Türkiye ekonomisinin çıkmaza girdiğini kaydetti.. Aygün, bir ürünün Barkoduna bakarak hangi ülkeye ait olduğunun anlaşılabileceğini anımsatarak, Türkiye ekonomisinin kurtuluşunun 869 rakamında gizli olduğunu savundu.. Aygün, şöyle konuştu: 'Türkiye ekonomisi bugün güçlü ekonomiler karşısında bağımsızlık savaşı veriyor. Bu savaşta parolamız 869'dur. Yani Türk'ün şifresi 869'dur.Savaşı kazanmak ve başı dik gezmek istiyorsak ülkemizin ürünlerine sahip çıkalım. İthal ürünlere verdiğimiz her kuruş, ekonomimizi çıkmaz sokağa götürüyor, yerli sanayinin bacası tütmez oluyor. Gençlerimize istihdam yaratılamıyor. Yerlisi varken yabancı mal almak, kıt kaynaklarımızın dışarıya gitmesi ve yatırımların azalmasıdır. Azalan yatırım, çoğalan işsizliktir.' Tipik bir örnek; Sinan Aygün'ün çağrısı... ARKADAŞLAR BUNU YAPMAK ZOR DEĞİL. BEN YAPTIM. GEÇEN HAFTA 2 AYLIK FİŞİMİN HEPSİNİ ÇIKARTTIM VE ERİNMEDEN HESAPLADIM. YANİ DANONE YERİNE SÜTAŞ, NİVEA YERİNE ARKO ALMIŞIM VS. 2 AYDA 900 YTL PARAM TÜRKİYEDE KALMIŞ ,TEK BAŞIMA OKADAR SADECE 100 KİŞİ DÜŞÜNÜN..... | |
|
| | #5 (mesaj-linki) |
Cvp: TartışıYORUM Çok hassas bir konu üzerine çok hassas bir forum konusu olmuş.Özellikle tebrik etmek istedim kompetankedi ve paylaşımda bulunan diğer üyelerimizi. Emeğinize Sağlık | |
|
![]() |
| En popüler 10 etiket
Bu Sayfanın Etiketleri
|
| ay yıldızlı bayrak göklerde ilelebet dalgalanacaktır, guencel, pps sunular, tartışı-yorum, tartışıyorum, |
| |||||
| vBulletin®, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Ltd. ~ SEO by vBSEO ©2008, Crawlability, Inc. Başka adreslerde içeriğimizi paylaştığınızda lütfen kaynak belirtmeyi unutmayınız, duyarlılığınız için teşekkürler. Sayfalarımızda bulunan içeriklerin telif haklarıyla ilgili bir şikayetiniz / sorunuz varsa bize ulaşmak için tıklayınız. If you OWN the copyrights to any content we publish or offer for download & you want them to be REMOVED from our web site, please contact us with some proof of ownership of copyright and they will be removed immediately. | |||||