TartışıYORUM Üye Ol (Üye olduğunuzda tüm reklamlar gizlenecektir) Soru/Cevap
Geri Dön   MsXLabs MK > :: Yaşam :: > Genel Mesajlar > Güncel Konular
Facebook Hesabınızla Bağlanın (Connect with Facebook)
Cevap Yeni Konu Aç
Eski 29-06-2006   #1 (mesaj-linki)
kompetankedi - avatarı
TartışıYORUM

Jeopolitik bir ülkede mozaikler içersinde yaşıyoruz. Yıllarca beraber yaşadığımız bu topraklar için ecdadımızın kanlarıyla yıkadığı bu bereketli topraklarda geçmişten bu güne süre gelen iç ve dış bir çok oyunlara tanık olduk.. Haklı tepkilerimizi hep bireysel çalışmalarla gerçekleştirdik. Yaygın politikalar toplumsal hareketlerin daha etkili pozitif anlamda ülke bayrağımızı ve bu ülkenin evlatlarını feryatlarını dile getirmek güncel tutmak tarihimizi koruyup onun üzerine titremek bir vatandaşlık görevidir.

Bu konu politik amaç gütmeyen bir grubu ya da topluluğu temsil etmekten öte bir avuç toprak, ay yıldızlı bayrak için bu ülkede yaşayan tüm bireylerin haklı tüm tepkilerini toplamaktır. Hakkaniyet adına bu vatan için, bu bayrak için, Tüm Türk halkı için oynanan her türlü oyuna adaletsizliğe vb. tüm tepkilerimizi dışa vurma adına bu konu açılmıştır.

Bayrakları bayrak yapan üstündeki kandır..
Al bayrağım ay yıldızım..
Göklerde ilelebet dalgalanacaktır.

*

Son Düzenleyen kompetankedi; 09-04-2007 @ 11:39.
  Bu Mesajı Yetkililere Rapor Et Bu mesaja hızlı cevap gönder
Eski 09-04-2007   #2 (mesaj-linki)
kompetankedi - avatarı
Cvp: TartışıYORUM

Son 2 günde 9 şehid verdik

Haklı tepkimize bir örnek

Eklenmiş Dosyalar | Download-İndir-Yükle
Dosya Türü: pps Bir_Dergi.pps (1.007.5 KB, 9 gösterim)
Eski 09-04-2007   #3 (mesaj-linki)
Blue Blood - avatarı

Vatan toprağı Kutsaldır Kaderine terk edilemez...!

El den ele bu sunuyu gonderelım...

Bende güneydoğudayım ama vatanıma sadık ım herkes bu bölgeye farklı gozlerle bakıyor bızı en cok yaralayanda her hangı bır sohbet kanalında chat yaparken MARDİN liyım veya baska bır sehırlıyım dendı zaman kotu laflardan bıktım Kürt olan insanlarda var burda ama kürt ler 2 kişilk ler Hayinler ve üstünde yasadıkları topragın kanunlarına gore hareket eden insanlarda var.. saygılarımla ben kürt deilim soy arap ama Ben TÜRK'ÜM
Eski 09-04-2007   #4 (mesaj-linki)
kompetankedi - avatarı

ATO'dan tüketiciye '869' çagrisi
Ankara Ticaret Odası (ATO) Başkanı Sinan Aygün, ithal ürünler yerine Barkodu '869' ile başlayan yerli malı ürünleri satın alma çağrısı yaptı..
Aygün, tüketim malı ithalatına giden her 6 bin 500 dolarınTürkiye'de bir kişiyi işsiz bıraktığını belirterek, '869'u al, çocuğun İşsiz kalmasın' dedi.. Aygün, yaptığı yazılı açıklamada, yabancı markalı Ürünlerin market raflarını istila ettiğini ve ithal ürün tüketimi Nedeniyle Türkiye ekonomisinin çıkmaza girdiğini kaydetti.. Aygün, bir ürünün Barkoduna bakarak hangi ülkeye ait olduğunun anlaşılabileceğini anımsatarak, Türkiye ekonomisinin kurtuluşunun 869 rakamında gizli olduğunu savundu.. Aygün, şöyle konuştu: 'Türkiye ekonomisi bugün güçlü ekonomiler karşısında bağımsızlık savaşı veriyor. Bu savaşta parolamız 869'dur. Yani Türk'ün şifresi 869'dur.Savaşı kazanmak ve başı dik gezmek istiyorsak ülkemizin ürünlerine sahip çıkalım. İthal ürünlere verdiğimiz her kuruş, ekonomimizi çıkmaz sokağa götürüyor, yerli sanayinin bacası tütmez oluyor. Gençlerimize istihdam yaratılamıyor. Yerlisi varken yabancı mal almak, kıt kaynaklarımızın dışarıya gitmesi ve yatırımların azalmasıdır. Azalan yatırım, çoğalan işsizliktir.'

Tipik bir örnek;

Sinan Aygün'ün çağrısı...
ARKADAŞLAR BUNU YAPMAK ZOR DEĞİL. BEN YAPTIM. GEÇEN HAFTA 2 AYLIK FİŞİMİN HEPSİNİ ÇIKARTTIM VE ERİNMEDEN HESAPLADIM.
YANİ DANONE YERİNE SÜTAŞ, NİVEA YERİNE ARKO ALMIŞIM VS. 2 AYDA 900 YTL PARAM TÜRKİYEDE KALMIŞ ,TEK BAŞIMA OKADAR SADECE 100 KİŞİ DÜŞÜNÜN.....
Eski 10-04-2007   #5 (mesaj-linki)
green almond

Çok hassas bir konu üzerine çok hassas bir forum konusu olmuş.Özellikle tebrik etmek istedim kompetankedi ve paylaşımda bulunan diğer üyelerimizi.

Emeğinize Sağlık
Eski 18-04-2007   #6 (mesaj-linki)
tsubasa
300 Spartalı Filmi Empoze Edilmeye Çalışılıyor Dikkat!!!

Sevgili arkadaşlar, yaklaşık iki-üç aydır bütün yerel ve ulusal basın tarafından bu filim(300 Spartalı) yerlere göklere sığdırılamıyor.Üst üste fragmanları veriliyor.Hakkında tartışma programları falan oluşturuluyor.Zorla bu filmi herkese izletecekler.Müthiş bir propagandadır gidiyor.Bu işe haber spikerlerini bile alet ediyorlar.

Kanal D’nin haber spikeri Mehmet Ali Birand Kanal D ana haber bülteninde “bu filmi herkese tavsiye ediyorum, mutlaka izlenmeli” demişti.Star TV’de daha film yayınlanmadan iki ay önce fragmanları verildi ve “bu film Yüzüklerin Efendisi serisini geride bırakacak” dendi.Daha bunu gibi bir sürü reklam ve göz boyamaya başvuruldu.Sonuçta başardılar da.Film kendinden yeterince söz ettirdi ve hatırı sayılır bir sinema hasılatı yaptı.Peki sizce bunda ne amaç güdüldü?Cevabı çok basit.Amerikalıların Hollywood ‘u kullanarak nasıl siyaset yaptığını hepiniz biliyorsunuz.Rambo serilerini daha unutmadık.Bu filimde Spartalılar asil ve kahraman, Persler yani İranlılar işgalci,barbar,aşağılık ve canavar gibi lanse ediliyor. Eski Helenleri ve Bizans’ı kendine ata olarak gören Avrupalılar bu filmi izledikten sonra Amerikanın olası bir İran işgalini memnuniyetle karşılayabilirler.Çünkü filimde İranlıları; masum Yunanlıların topraklarını işgal eden büyücü_barbar_beceriksiz_aşağılık insanlar olarak gösteriyor.Ve 300 tane seçilmiş, kahraman Spartalı askerleri Perslerle kahramanca savaştıktan sonra ölüyorlar.Yani sizin kahraman atalarınız bunlarla böyle savaşıp asilce şehit oldu denmek isteniyor.Bütün Avrupa’nın kanından iliğine kadar İran düşmanlığı yerleştirilmek isteniyor.Bu Amerika’nın ilk oyunu değil.Amerika Afganistan ve Irak işgalinde de bütün Avrupa’nın ve bütün Dünyanın tepkisini almamak, 2007 yılına girildiği günümüzde bu insanlık ayıbını onlara bir nebzede olsa haklı gösterebilmek için kendi tezgahladığı 12 Eylül olaylarını öne sürmüştü. Yani Amerika Afganistan ve Irak’a doğal kaynaklarını sömürüp,petrollerine sahip olmak ve BOP gerçekleştirmek için girmedi de , küresel terörizm engellemek ve bu topraklara demokrasi getirmek için girdi.Aynı olayı İran’a da uygulayacaklar. Amerika çok uzun süreden bu yana İran’la savaşmayı planlıyor.Bu tür aşağılık filmlerle de İranlıları bütün dünyaya barbar ve canavar gibi göstermeye çalışıyorlar. Yani bunlar alt yapı çalışmaları.

Şimdi bu yazıyı okuyan birçok kişi yine mi komplo teorisi diyecektir eminim.Arkadaşlar artık komplo falan kalmadı.Bunların hepsi gerçek.Gerçekler acıdır.Uyanın artık.Bazı insanlar gerçekleri kabul edemiyorlar yada etmek istemiyorlar.Bu tür yazılara komplo teorisi der geçerseniz matrix filmindeki sisteme körü körüne bağlanmış insanlardan hiç bir farkınız kalmaz.

Bu arada bu filmi yapanlar isim seçiminde büyük hata yapmışlar.Filmin adı "300 mason,300 tapınak şovalyesi ,300 aydın,300 Amerikalı,300 siyonist,300 Yahudi,300 K.hpe,vs" olsaydı daha iyi olurdu bence.....
Eski 18-04-2007   #7 (mesaj-linki)
Amcaoglu
Cvp: 300 Spartalı Filmi Empoze Edilmeye Çalışılıyor Dikkat!!!

filmden çıktıktan sonra benim de bunlar aklıma gelmişti. bilgilendirdiğin için sağol
Eski 18-04-2007   #8 (mesaj-linki)
kompetankedi - avatarı
Cvp: 300 Spartalı Filmi Empoze Edilmeye Çalışılıyor Dikkat!!!

Basın yayım türü her ne olursa olsun her zaman bir şeyler empoze edilmiştir. Burda görmediğim bi konu hakkında yorum yapmıcam ancak şunu bilirim. Bir millet ki tarihi şanını balçıkla ne kadar sıvarlarsa sıvasınlar o balçık bir gün kurur ve kendiliğinden düşer. Bizler tarih boyunca mazlumun arkasından gittik bu dün böyleydi bugünde böle zamanında fransız kralına yardım eli uzattık ve daha nicelerine bunları bir kenara bırakıp güncel hayata döndüğümde kişi şunu bilmeli kimki bu milletin hayrına elini taşın altına sokmuşssa eywallah peşindeyim.. Yok hiçbişi yapmamış oturduğu yerde yılan bana dokunmamış demiş artık beni ilgilendirmez.

Eğer konu tarihi açıdan saptırılıp değiştirilip İran ın üzerinde teoriler yurutuyorlarsa bu beni değil iran ı ilgilendirir ben can derdinde doğuda kıvranırken alavare ve dalavereyle ugraşamam ben somut olarak kaldırdığım naaşlarını bayraklarla örtüğüm bu vatanın evlatlarına, bu vatanın cettine karşı yükümlüyüm ben önce kapımın önünü süpürmeliyim ki sıra başkasına gelsin..Nasılsa dışarsı pislik dolu
Eski 20-04-2007   #9 (mesaj-linki)
VerSchL@GeN - avatarı

S ana katılmıyorum.Müslümanlar birbirine yardım etmelidir.Sana taş atana sen taş atmak zorunda degilsin .Benim düşüncem bu yardım etmeli ve müslümanlıgın gücünü yükseltmeliyiz.Çünkü biz ''OSMANLI TORUNUYUZ''...!
Eski 04-05-2007   #10 (mesaj-linki)

toprağı toprak yapan üstündeki kandır eğer uğruna ölünen varsa vatandır.
Cevap Yeni Konu Aç
Hızlı Cevap
Resim Doğrulama
En popüler 5 etiket
Bu Konunun Etiketleri
tartışıyorum,