| | #101 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Sörfçünün Günlüğü | |
|
| | #102 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Sörfçünün Günlüğü
otopsinin nasıl yapıldığını merak ediyorsanız buyrun autopsy (mideniz kaldırmayabilir benden söylemesi) | |
|
| | #103 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Sörfçünün Günlüğü Kalp atışları eşliğinde kanlı parmakla fayansın üzerine bir şeyler yazmak için resme tıklayın ![]() Klavyedeki harflerin yerlerini ne kadar iyi biliyorsunuz? ![]() En fazla 259 yapabildim ben ama iyi bir sonuç denemez tabi.. ![]() Baya yüksek skorlar var.. İnsan görünce utanıyor.. ![]() ![]() Burdan buyrun: ... Begin"e basıp başlıyoruz.. Gördüğümüz sayıları kutuya yazıp "Check it"e basıp kontrol ediyoruz.. Bir süre bekliyoruz, sonra yeni soru geliyor.. Sayıları okumak da zorlaşıyor her seferinde.. 6. soruyu yapamadım gözlerim bozuk galiba benim.. ![]() Eh, haliyle.. "Bu kadar oturursam burda saksı gibi olacağı buydu.." ![]() Bir sayı sallayayım en azından dedim gene kutuya tıklayıp ama.. O da olmadı ne hikmetse.. "Ne biçim test bu" demeyin de bir el atın derim.. ![]() Son Düzenleyen asla_asla_deme; 19-04-2006 @ 03:10. Sebep: Mesajlar Otomatik Olarak Birleştirildi | |
|
| | #104 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Sörfçünün GünlüğüÇubuk adamımız Cüneyt Arkın misali.. Rakiplerini bir bir yere sermekte.. "İzleyiniz ve de görünüz.." diyorum Bu kedi çok kötü gülmekte Kalbimiz nasıl çalışıyor atlara tıklayın şarkı söylesinler.. (tekrar tıklayınca susabilme özellikleri de var ![]() Son Düzenleyen asla_asla_deme; 19-04-2006 @ 03:34. Sebep: Mesajlar Otomatik Olarak Birleştirildi | |
|
| | #105 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Sörfçünün GünlüğüKorktum ben ya, çok hızlı kapıyo fareyi.. Bi de siz deneyin..Bir-iki takladan sonra anca kurtulabildim ![]() Adınızı soyadınızı yazın.. ideal mesleğiniz neymiş görün Altta "Create your own message" yazısının karşısındaki kutuya mesajınızı Türkçe karakter kullanmadan yazın. (sayfa açıldıktan sonra beklemenize gerek yok) "Your message is created! You can see it at: " yazısının altındaki linke tıklayın http://www.paperboy.nl/index.cfm Bul karayı al parayı diye bi oyun var ya hani... Bu da onun değişik bi versiyonu... Oyun giderek hızlanıyor.. Gözlerim şaşı oldu valla benim hangisiydi diye bulayım derken... ![]() En fazla 7. aşamaya gelebildim... 8.yi de bir türlü geçemedim... İlginç bi show.. daha önce izlemeyenleriniz varsa izleyin derim, çok güzel =) Son Düzenleyen asla_asla_deme; 19-04-2006 @ 03:51. Sebep: Mesajlar Otomatik Olarak Birleştirildi | |
|
| | #106 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Sörfçünün Günlüğü Msx LAbsın yerını tutmasada msn uzerıne her şey aklını za ne gelıyorsa Gecı sıtede lınk var mı bılmıyorum bakmadım guzel sıte bılınen bır sıte Mess with MSN Messenger: msn emoticons names emotions skins download bots | |
|
| | #107 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Sörfçünün Günlüğü javalı telefonlar ıcın msn hayal degıl artık | |
|
| | #108 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Sörfçünün GünlüğüKAYDEDİLMİŞ GARİP SESLER http://www.stormsounds.com/navigator/index.html Yeraltından sualtından uzaydan gelen sesler ve dinozor sesleri.. | |
|
| | #109 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Sörfçünün GünlüğüKanlı Show'un Sonucu ![]() | |
|
| | #110 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Nezleyim hayatım... (: | |
|
![]() |
| Etiketler |
| günlüğü, sörfçünün |
Sörfçünün Günlüğü Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| Rüya Günlüğü 1.0 | Aynacan | Ücretsiz-Beta Yazılımlar | 3 | 05-07-2009 15:16 |
| Ezginin Günlüğü - İlk Aşk | MaRCeLLCaT | Türkçe Şarkı Sözleri | 0 | 24-02-2008 20:11 |
| Ezginin Günlüğü - Fayton | MaRCeLLCaT | Türkçe Şarkı Sözleri | 0 | 24-02-2008 19:54 |
| Ezginin Günlüğü - Cin | MaRCeLLCaT | Türkçe Şarkı Sözleri | 0 | 24-02-2008 19:42 |
| Ezginin Günlüğü (Ezginin Günlüğü Hakkında - Ezginin Günlüğü Kimdir?) | KisukE UraharA | Müzik tr | 1 | 10-10-2007 21:48 |