| | #281 (mesaj-linki) | |
| THY Konkur THY görülmemiş bir ajans yarışması başlatmış arkadaşlar. Ben daha önce yeni ajansını böyle seçen bir şirket görmemiştim. Adamlar ajansını seçmek için bulmaca oyunu yapmışlar resmen Dünyada bir ilkmiş. www.thykonkur.com da söylediklerine göre ajanslardan internette çeşitli yerlere gizlenmiş bulmacaların parçalarını bulmalarını ve orjinal dökümanı oluşturmalarını istemişler. | |
|
| | #282 (mesaj-linki) | |
| Spider-Man: Yönetim 2
Herkese selamlar, Kısa bir aradan sonra tekrar birlikteyiz. Spider-Man: Reign ve Arkham Asylum: Living Hell'in ikinci sayılarını Türkçe ve ücretsiz olarak Fanzinci adresinden okuyabilirsiniz. Herkese iyi okumalar. | |
|
| | #283 (mesaj-linki) | |
| 19 Temmuz'da Sigara Yasağı Başlıyor, sigarayı bırakan bırakana
Arkadaşlar 19 Temmuz sigara yasağına çok az kaldı. Bu kapsamda sigara içenleri sigarayı bırakmaları konusunda yüreklendiren bir site açılmış. Sigarayı bırakanlar fotoğraflarını yükleyip mesajlarını milyonlara ulaştırıyorlar. Ayrıca sigarayı bırakamayanlar için de yardım alabileceğiniz bilgilendirici bölümler de var. www.birakcekgonder.com | |
|
| | #285 (mesaj-linki) | |
| Re: Sörfçünün Günlüğü fuly.net / müzikalite Dinlemek istediğiniz şarkı yada sanatçı ismini yazmanız yeterli olur. Mp3 arşivi olmayanlar yada indirmekle uğraşmayacak kişiler için güzel bir alternatif müzik sitesi. | |
|
| | #286 (mesaj-linki) | |
| evrim saçmalığı
yaratılışı inkar adına savunulan köhne teori evrim konusunda daha duyarlı olmalıyız.evrim teorisiyle ilgili merak ettiğiniz tüm bilgilere evrimteorisi.info 'da bulabilirsiniz....
| |
|
| | #287 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Çoklu İfade Ekleme (EmoAdder)
merhaba arkadaşlar bu site güzel inşallah yakında daha güzel şeyler gelir emeğe saygı ben kendi siteme davet ediyorum merhaba - anasayfa davetlisiniz
| |
|
| | #288 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Sörfçünün Günlüğü Kavun: Türkiye?nin en lezzetli müzik topluluğu! mynet'in müzik dinleme servisi ücretsiz binlerce şarkı albümleri yüksek kalitede kolayca dinleyebiliyoruz liste yapma kaydetme ve paylaşmada imkanı bulunuyor göz atın harika bulacaksınız.
| |
|
![]() |
| Etiketler |
| günlüğü, sörfçünün |
Sörfçünün Günlüğü Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| Rüya Günlüğü 1.0 | Aynacan | Ücretsiz-Beta Yazılımlar | 3 | 05-07-2009 15:16 |
| Ezginin Günlüğü - İlk Aşk | MaRCeLLCaT | Türkçe Şarkı Sözleri | 0 | 24-02-2008 20:11 |
| Ezginin Günlüğü - Fayton | MaRCeLLCaT | Türkçe Şarkı Sözleri | 0 | 24-02-2008 19:54 |
| Ezginin Günlüğü - Cin | MaRCeLLCaT | Türkçe Şarkı Sözleri | 0 | 24-02-2008 19:42 |
| Ezginin Günlüğü (Ezginin Günlüğü Hakkında - Ezginin Günlüğü Kimdir?) | KisukE UraharA | Müzik tr | 1 | 10-10-2007 21:48 |