| | #11 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Acil...Kitap Bağışı
Merhaba Ben Ebru Ülkü Büte istanbulda görev yapan bir öğretmenim ve lisede çok daha yararlı olabilecek öss hazırlık kitapları, ansiklopedi vb. için uygun bir lise arıyordum eğer hala ihtiyacınız varsa size hemen yollayabilirim ancak ihtiyacınız karşılanmış durumda ise bir başka okula el uzatmayı isterim.Bu bakımdan beni ebruulku@hotmail .com adresine mesaj atarak en kısa zamanda bilgilendirirseniz sevinirim Merhaba, Yozgat İli Saraykent İlçesi Saraykent Lisesine kütüphane oluşturulmaktadır. Bu nedenle kütüphaneye lise seviyesinde roman, ansiklopedi, antoloji v.b. kitaplara ihtiyaç vardır.(Özellikle 100 Temel Eser). İlçemizin imkanları elvermediği için kitap edinmede zorluk yaşamaktayız. Bu nedenle burada bu ilanı okuyarak değerli üyelerin katkıda bulunacağını düşünüyorum. Kitap okumak isteyen öğrencilerin bu sesine lütfen kulak verelim. Açmış olduğum bu konu başlığı tarafımdan sıkça takip edilecek ve yardımlarınızı takip edeceğim. Göndereceğiniz tüm kitaplar için kargo v.s. masraflar tarafımdan karşılanacaktır. Gönderilerinizi direkt Saraykent Lisesi adresine de gönderebilirsiniz. Yapacak olduğunuz kitap bağışlarınız için şimdiden gönülden teşekkür ediyorum. Adres: Saraykent Lisesi Saraykent/YOZGAT P.K.:66320 Tlf: 0354 368 6448[/quote] Merhaba Ben Ebru Ülkü Büte istanbulda görev yapan bir öğretmenim ve lisede çok daha yararlı olabilecek öss hazırlık kitapları, ansiklopedi vb. için uygun bir lise arıyordum eğer hala ihtiyacınız varsa size hemen yollayabilirim ancak ihtiyacınız karşılanmış durumda ise bir başka okula el uzatmayı isterim.Bu bakımdan beni ebruulku@hotmail .com adresine mesaj atarak en kısa zamanda bilgilendirirseniz sevinirim Son Düzenleyen ebruulku; 25-08-2007 @ 00:21. Sebep: Mesajlar Otomatik Olarak Birleştirildi | |
|
| | #12 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Acil...Kitap Bağışı SAYIn öğretmenim bu mücadelende yanlız olmadığını vurgulamak istiyorum. elimden geleni yapacağımdan emin olabilirsin. ve diğer insanlarıda örgütleyerek bu güzel mücadeleni büyük bir zincir yapacağımızdan şüphen olmasın. | |
|
| | #13 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Kitap Bağışlama Kampanyasıbende yardım etmek isterim ama tek bi şey olmuyor | |
|
| | #14 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Acil...Kitap Bağışı
merhaba, elimde birçok öss'ye hazırlık kitabı var. Hala ilgileniyorsanız bunları size nasıl ulaştırabilirim?
| |
|
| | #15 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Kitap Bağışlama Kampanyası bende de epeyy 1 kitap var isteyen var mı | |
|
| | #16 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Kitap Bağışlama Kampanyası
Telefon numaraları ve e-mail adresleri verilmiş, bu şekilde irtibat sağlayabilirsiniz.
| |
|
| | #17 (mesaj-linki) | |||||
| Cvp: Kitap Bağışlama Kampanyası Arkadaşlar KİTAP TOPLUYORUZ kampanyamız başlıyor okuyan araştıran ve farkında olan bir geleceğin oluşmasında sizde katkıda bulunun... Eminimki hepimizin kıyıda köşede attığımız kullanmadığımız kitaplarımız vardır(okuma, ders,ansiklopedi,atlas,test,boyama, oss...vs vs) MANİSA köy okullarına veya ihtiyacı olan diğer köy okullarına yardım Şimdiden herkese çok teşekkür ediyorum çünkü bu konuda hep birlikte harikalar yaratacağımızı biliyorum. İrtibat Ve Detaylı bilgi için Radyo Hiraş Telefon numarası 0236 2 340 340 arayıp gün içinde bizlerden bilgi alabilirsiniz... Hiraş Radyo Yayıncılık Tanıtım ve Reklam Hizmetleri San. Tic. A.Ş. Utku Mah. Dr. Sadık Ahmet Cad. No:130/2 Manisa - Merkez Tel: 0 236 2 340 340 - 238 23 91 - 238 38 84 The_Unique buraya gönderebilirsin Saygılar...
| |||||
|
| | #18 (mesaj-linki) | |
| Cvp: #Desteklerinizi Esirgemeyin Lutfen# | |
|
| | #19 (mesaj-linki) | |
| kitap kampanyası Ben İbniSina İlk Öğretim Okulu Öğretmeni ve kütüphane kulubü GÖREVLİSİYİM AMA OKULDA KİTAP SAYIMIZ COK AZ elinizde bulunan kullanmadıgınız veya okudugunuz kitapları bize yollarsanız çok seviniriz. İrtibat :Adres Kırmızı yer Cuma Yıldız İBNİSİNA İ.Ö.O. AKCAKALE /ŞANLIURFA mcuma27@hotmail.com 0 505 312 0 895 | |
|
| | #20 (mesaj-linki) | |
| Yozgat'a Kitap Yağdıralım! - Yozgat Kitap Bağış Kampanyası![]() Merhabalar, Yozgat'ın Web Sitesi! - yozgat.gen.tr olarak ünlü arkadaşlık sitesi Facebook'ta açmış olduğumuz sayfa aracılığıyla örgütlenerek Yozgat il genelinde ihtiyacı bulunan okullara bağışlanmak amacıyla kitap toplama kampanyası başlatmış bulunuyoruz. Kampanyamız Yozgat İl Milli Eğitim Müdürlüğü bilgisinde yapılmaktadır ve Türkiye'nin önde gelen kargo şirketleri (MNG, Yurtiçi, UPS) kampanyamız adına gelecek gönderilere indirim uygulayarak destek olmaktadırlar. Kampanyaya katılacak olan eğitim gönüllüleri, kitapları & giysileri vereceğimiz adrese gönderecekler ve biz de gelen kitapları toplayıp Yozgat Milli Eğitim Müdürlüğü'ne teslim edeceğiz. Daha sonra Yozgat MEM ihtiyacı olan okullara toplanan kitapları ulaştıracak. Gelecek kıyafetleri ise Belediye Sosyal Market'e teslim edeceğiz. Kampanyamız hakkında detaylı bilgiyi http://kampanya.yozgat.gen.tr adresinde bulabilirsiniz. Kampanyamıza desteklerinizi bekliyoruz.. | |
|
![]() |
| Etiketler |
| bağışlama, kampanyası, kitap |
Kitap Bağışlama Kampanyası Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| Kitap Severler / E-book (ebook) / E-kitap (ekitap) | Blue Blood | Edebiyat | 170 | 1 Hafta Önce 18:06 |
| Elektronik Kitap (E-Kitap / E-Book) Hazırlamak | Blue Blood | Ücretsiz-Beta Yazılımlar | 0 | 02-03-2009 21:36 |
| Kitap Yayıncılıgı | thedoctor_611 | Meslekler | 1 | 29-01-2009 15:16 |
| Kitap Fuarları | karayel | Edebiyat | 1 | 28-09-2008 23:51 |
| Bana Kitap Al | AreX | Komik Flash'lar/Video'lar | 0 | 12-10-2006 18:44 |