Kitap Bağışlama Kampanyası Üye Ol (Üye olduğunuzda tüm reklamlar gizlenecektir) Soru/Cevap
Geri Dön   MsXLabs MK > :: Yaşam :: > Genel Mesajlar > Güncel Konular
Facebook Hesabınızla Bağlanın (Connect with Facebook)
Cevap Yeni Konu Aç
Eski 25-08-2007   #11 (mesaj-linki)
ebruulku
Cvp: Acil...Kitap Bağışı

Merhaba
Ben Ebru Ülkü Büte istanbulda görev yapan bir öğretmenim ve lisede çok daha yararlı olabilecek öss hazırlık kitapları, ansiklopedi vb. için uygun bir lise arıyordum eğer hala ihtiyacınız varsa size hemen yollayabilirim ancak ihtiyacınız karşılanmış durumda ise bir başka okula el uzatmayı isterim.Bu bakımdan beni ebruulku@hotmail .com adresine mesaj atarak en kısa zamanda bilgilendirirseniz sevinirim Merhaba,
Yozgat İli Saraykent İlçesi Saraykent Lisesine kütüphane oluşturulmaktadır. Bu nedenle kütüphaneye lise seviyesinde roman, ansiklopedi, antoloji v.b. kitaplara ihtiyaç vardır.(Özellikle 100 Temel Eser). İlçemizin imkanları elvermediği için kitap edinmede zorluk yaşamaktayız. Bu nedenle burada bu ilanı okuyarak değerli üyelerin katkıda bulunacağını düşünüyorum. Kitap okumak isteyen öğrencilerin bu sesine lütfen kulak verelim.

Açmış olduğum bu konu başlığı tarafımdan sıkça takip edilecek ve yardımlarınızı takip edeceğim. Göndereceğiniz tüm kitaplar için kargo v.s. masraflar tarafımdan karşılanacaktır. Gönderilerinizi direkt Saraykent Lisesi adresine de gönderebilirsiniz.

Yapacak olduğunuz kitap bağışlarınız için şimdiden gönülden teşekkür ediyorum.

Adres: Saraykent Lisesi Saraykent/YOZGAT
P.K.:66320

Tlf: 0354 368 6448[/quote]

Merhaba
Ben Ebru Ülkü Büte istanbulda görev yapan bir öğretmenim ve lisede çok daha yararlı olabilecek öss hazırlık kitapları, ansiklopedi vb. için uygun bir lise arıyordum eğer hala ihtiyacınız varsa size hemen yollayabilirim ancak ihtiyacınız karşılanmış durumda ise bir başka okula el uzatmayı isterim.Bu bakımdan beni ebruulku@hotmail .com adresine mesaj atarak en kısa zamanda bilgilendirirseniz sevinirim

Son Düzenleyen ebruulku; 25-08-2007 @ 00:21. Sebep: Mesajlar Otomatik Olarak Birleştirildi
  Bu Mesajı Yetkililere Rapor Et Bu mesaja hızlı cevap gönder
Eski 25-08-2007   #12 (mesaj-linki)
the_lily

SAYIn öğretmenim bu mücadelende yanlız olmadığını vurgulamak istiyorum. elimden geleni yapacağımdan emin olabilirsin. ve diğer insanlarıda örgütleyerek bu güzel mücadeleni büyük bir zincir yapacağımızdan şüphen olmasın.
Eski 25-08-2007   #13 (mesaj-linki)
NAIAS - avatarı
Cvp: Kitap Bağışlama Kampanyası

bende yardım etmek isterim ama tek bi şey olmuyor
Eski 10-09-2007   #14 (mesaj-linki)
damlaa

merhaba, elimde birçok öss'ye hazırlık kitabı var. Hala ilgileniyorsanız bunları size nasıl ulaştırabilirim?
Eski 19-09-2007   #15 (mesaj-linki)
The Unique - avatarı

bende de epeyy 1 kitap var isteyen var mı
Eski 11-12-2007   #16 (mesaj-linki)
NeutralizeR - avatarı

Telefon numaraları ve e-mail adresleri verilmiş, bu şekilde irtibat sağlayabilirsiniz.
Eski 28-08-2008   #17 (mesaj-linki)
MesirKentli - avatarı

Arkadaşlar KİTAP TOPLUYORUZ kampanyamız başlıyor okuyan araştıran ve farkında olan bir geleceğin oluşmasında sizde katkıda bulunun...
Eminimki hepimizin kıyıda köşede attığımız kullanmadığımız kitaplarımız vardır(okuma, ders,ansiklopedi,atlas,test,boyama, oss...vs vs)
MANİSA köy okullarına veya ihtiyacı olan diğer köy okullarına yardım
Şimdiden herkese çok teşekkür ediyorum çünkü bu konuda hep birlikte harikalar yaratacağımızı biliyorum.

İrtibat Ve Detaylı bilgi için Radyo Hiraş

Telefon numarası 0236 2 340 340 arayıp gün içinde bizlerden bilgi alabilirsiniz...

Hiraş Radyo Yayıncılık Tanıtım ve Reklam Hizmetleri San. Tic. A.Ş.
Utku Mah. Dr. Sadık Ahmet Cad. No:130/2 Manisa - Merkez
Tel: 0 236 2 340 340 - 238 23 91 - 238 38 84

The_Unique buraya gönderebilirsin Saygılar...

The Unique adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
bende de epeyy 1 kitap var isteyen var mı
Eski 05-09-2008   #18 (mesaj-linki)
nasli - avatarı
Cvp: #Desteklerinizi Esirgemeyin Lutfen#

bugra81 adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle

Merhabalar.
Ben Mardin/Midyat Vali Kemal Nehrozoğlu ilköğretim okulunda görev yapmakta olan bir eğitim gönüllüsü Öğretmenim.Bu okula Şubat ataması ile atandım.Okulumuzda 1600 öğrenci öğrenim görmekte.Okulumuz yeni yapılmış olmasına rağmen maddi imkansızlıklarla karşı karşıya.Zira öğrencilerimizin çoğu civar köylerden taşımalı olarak geliyor.Okulumuz için birşeyler yapma ideası içerisinde olan biz öğretmenler neler yapabiliriz düşüncesiyle uzun süredir bir fikir alışverişinde bulunuyoruz.Bu aşamada ben yayın ve iletişim kulübü danışma öğretmeni olarak okulumuz bünyesinde bir okul gazetesi çıkardım.Tüm öğrencilerimize dağıtmaya çalıştık.Ama yeterli mi,tabi ki değil.
"Bilgi En büyük hazinedir" denir hep.Bu hazinede bizim öğrencilerimizin de payı var diyorum ve bu aşamada bir eğitim gönüllüsü olarak sizden ,kulübümüze ,dolayısıyla okulumuza kitap yada dergi bağışında bulunarak destek vermenizi rica ediyorum.Bunun sonucunca hem siz böyle güzel br olaya aracı olmaktan keyif duyarsınız hem de öğrencilerimiz büyük mutluluk duyacaklardır.Bu aynı zamanda 1600 öğrencisi olan bir okulda isminizin şükranla anılması güzel bir duygu olsa gerek diye düşünüyorum .umarım bizi yanıltmazsınız.
Çünkü bu öğrencilerin desteğinize ihtiyacı var.Şimdiden Çok teşekkür ederiz
"HAYDİ! OKUMAYAN KALMASIN "

Destekleriniz için Adres:
VALI KEMAL NEHROZOĞLU ILKÖĞRETIM OKULU
Midyat/MARDIN
Erkan ERKAN
Yayın ve İletişim Kulübü Danışma Öğretmeni
Okul Telefonu:0482 464 29 13
Cep Telefonu:0505 833 40 20
E mail:bugra81@hotmail.com
HALA İHTİYACINIZ VAR MI?
Eski 29-06-2009   #19 (mesaj-linki)
kitap kampanyası

Ben İbniSina İlk Öğretim Okulu Öğretmeni ve kütüphane kulubü GÖREVLİSİYİM AMA OKULDA KİTAP SAYIMIZ COK AZ elinizde bulunan kullanmadıgınız veya okudugunuz kitapları bize yollarsanız çok seviniriz.

İrtibat :Adres Kırmızı yer
Cuma Yıldız
İBNİSİNA İ.Ö.O. AKCAKALE /ŞANLIURFA

mcuma27@hotmail.com
0 505 312 0 895
Eski 23-08-2009   #20 (mesaj-linki)
Yozgat'a Kitap Yağdıralım! - Yozgat Kitap Bağış Kampanyası

Merhabalar,

Yozgat'ın Web Sitesi! - yozgat.gen.tr olarak ünlü arkadaşlık sitesi Facebook'ta açmış olduğumuz sayfa aracılığıyla örgütlenerek Yozgat il genelinde ihtiyacı bulunan okullara bağışlanmak amacıyla kitap toplama kampanyası başlatmış bulunuyoruz.

Kampanyamız Yozgat İl Milli Eğitim Müdürlüğü bilgisinde yapılmaktadır ve Türkiye'nin önde gelen kargo şirketleri (MNG, Yurtiçi, UPS) kampanyamız adına gelecek gönderilere indirim uygulayarak destek olmaktadırlar.

Kampanyaya katılacak olan eğitim gönüllüleri, kitapları & giysileri vereceğimiz adrese gönderecekler ve biz de gelen kitapları toplayıp Yozgat Milli Eğitim Müdürlüğü'ne teslim edeceğiz. Daha sonra Yozgat MEM ihtiyacı olan okullara toplanan kitapları ulaştıracak. Gelecek kıyafetleri ise Belediye Sosyal Market'e teslim edeceğiz.

Kampanyamız hakkında detaylı bilgiyi http://kampanya.yozgat.gen.tr adresinde bulabilirsiniz.

Kampanyamıza desteklerinizi bekliyoruz..
Cevap Yeni Konu Aç

Etiketler
bağışlama, kampanyası, kitap
Hızlı Cevap
Resim Doğrulama
Kitap Bağışlama Kampanyası Konusuna Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevap Son Mesaj
Kitap Severler / E-book (ebook) / E-kitap (ekitap) Blue Blood Edebiyat 170 1 Hafta Önce 18:06
Elektronik Kitap (E-Kitap / E-Book) Hazırlamak Blue Blood Ücretsiz-Beta Yazılımlar 0 02-03-2009 21:36
Kitap Yayıncılıgı thedoctor_611 Meslekler 1 29-01-2009 15:16
Kitap Fuarları karayel Edebiyat 1 28-09-2008 23:51
Bana Kitap Al AreX Komik Flash'lar/Video'lar 0 12-10-2006 18:44