| | #16 (mesaj-linki) |
Cvp: Kitap Bağışlama Kampanyası
Telefon numaraları ve e-mail adresleri verilmiş, bu şekilde irtibat sağlayabilirsiniz.
| |
|
| | #17 (mesaj-linki) |
Cvp: Kitap Bağışlama Kampanyası Arkadaşlar KİTAP TOPLUYORUZ kampanyamız başlıyor okuyan araştıran ve farkında olan bir geleceğin oluşmasında sizde katkıda bulunun... Eminimki hepimizin kıyıda köşede attığımız kullanmadığımız kitaplarımız vardır(okuma, ders,ansiklopedi,atlas,test,boyama, oss...vs vs) MANİSA köy okullarına veya ihtiyacı olan diğer köy okullarına yardım Şimdiden herkese çok teşekkür ediyorum çünkü bu konuda hep birlikte harikalar yaratacağımızı biliyorum. İrtibat Ve Detaylı bilgi için Radyo Hiraş Telefon numarası 0236 2 340 340 arayıp gün içinde bizlerden bilgi alabilirsiniz... Hiraş Radyo Yayıncılık Tanıtım ve Reklam Hizmetleri San. Tic. A.Ş. Utku Mah. Dr. Sadık Ahmet Cad. No:130/2 Manisa - Merkez Tel: 0 236 2 340 340 - 238 23 91 - 238 38 84 The_Unique buraya gönderebilirsin Saygılar... | |
|
![]() |
| Konu Araçları | |
Kitap Bağışlama Kampanyası Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| Adnan Oktar (Adnan Oktar Kimdir? - Adnan Oktar Hakkında) | Mystic@L | Edebiyat tr | 3 | 30-01-2008 15:07 |
| KORSANA HAYIR! Neden mi? =) | NeutralizeR | Kahve Molası | 8 | 11-09-2007 10:17 |
| Kitap Yayıncılıgı | thedoctor_611 | Meslekler | 0 | 07-06-2007 23:02 |
| Cemal Kutay ( Cemal Kutay Kimdir? - Cemal Kutay Hakkında ) | MaTTo | Edebiyat tr | 0 | 12-02-2007 21:45 |
| Kur'an-ı Kerim Tefsiri | ThinkerBeLL | Kur'an-ı Kerim | 1 | 12-09-2006 22:56 |
| |||||
| vBulletin®, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Ltd. ~ SEO by vBSEO ©2008, Crawlability, Inc. Başka adreslerde içeriğimizi paylaştığınızda lütfen kaynak belirtmeyi unutmayınız, duyarlılığınız için teşekkürler. Sayfalarımızda bulunan içeriklerin telif haklarıyla ilgili bir şikayetiniz / sorunuz varsa bize ulaşmak için tıklayınız. If you OWN the copyrights to any content we publish or offer for download & you want them to be REMOVED from our web site, please contact us with some proof of ownership of copyright and they will be removed immediately. | |||||