| | #1 (mesaj-linki) | |
| Kitap Bağışlama Kampanyası
Adıyaman-Besni Köseceli İlköğretim Okulu'na yeni atandım. Burada öğrenicilerimizin okuyabileceği kitap yok. İrtibat için sabarslan@hotmail.com veya 0505 713 62 16 (öğrt) veya 0416 336 41 15(okul) Sabri ARSLAN Köseceli ilköğretim okulu sınıf öğrt. Çocuklar size minnettar kalacak. cevaplarınızı bekliyorum arkadaşlar
| |
|
| | #2 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Kitap Bağışlama Kampanyası | |
|
| | #3 (mesaj-linki) | |
| Acil...Kitap Bağışı Merhaba, Yozgat İli Saraykent İlçesi Saraykent Lisesine kütüphane oluşturulmaktadır. Bu nedenle kütüphaneye lise seviyesinde roman, ansiklopedi, antoloji v.b. kitaplara ihtiyaç vardır.(Özellikle 100 Temel Eser). İlçemizin imkanları elvermediği için kitap edinmede zorluk yaşamaktayız. Bu nedenle burada bu ilanı okuyarak değerli üyelerin katkıda bulunacağını düşünüyorum. Kitap okumak isteyen öğrencilerin bu sesine lütfen kulak verelim. Açmış olduğum bu konu başlığı tarafımdan sıkça takip edilecek ve yardımlarınızı takip edeceğim. Göndereceğiniz tüm kitaplar için kargo v.s. masraflar tarafımdan karşılanacaktır. Gönderilerinizi direkt Saraykent Lisesi adresine de gönderebilirsiniz. Yapacak olduğunuz kitap bağışlarınız için şimdiden gönülden teşekkür ediyorum. Adres: Saraykent Lisesi Saraykent/YOZGAT P.K.:66320 Tlf: 0354 368 6448 | |
|
| | #4 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Acil...Kitap Bağışı peki kimin adına gönderilecek ve ne zamana kadar gönderilecek... birkaç kitabım vardı onları göndereyim.... | |
|
| | #5 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Acil...Kitap Bağışı Zamanı yok hemen gönderebilirsiniz. Yukarıda belirttiğim adrese direkt lise adı ile gönderebilirsiniz. Ne tür kitap var elinizde acaba? | |
|
| | #6 (mesaj-linki) | |
| #Desteklerinizi Esirgemeyin Lutfen#![]() Merhabalar. Ben Mardin/Midyat Vali Kemal Nehrozoğlu ilköğretim okulunda görev yapmakta olan bir eğitim gönüllüsü Öğretmenim.Bu okula Şubat ataması ile atandım.Okulumuzda 1600 öğrenci öğrenim görmekte.Okulumuz yeni yapılmış olmasına rağmen maddi imkansızlıklarla karşı karşıya.Zira öğrencilerimizin çoğu civar köylerden taşımalı olarak geliyor.Okulumuz için birşeyler yapma ideası içerisinde olan biz öğretmenler neler yapabiliriz düşüncesiyle uzun süredir bir fikir alışverişinde bulunuyoruz.Bu aşamada ben yayın ve iletişim kulübü danışma öğretmeni olarak okulumuz bünyesinde bir okul gazetesi çıkardım.Tüm öğrencilerimize dağıtmaya çalıştık.Ama yeterli mi,tabi ki değil. "Bilgi En büyük hazinedir" denir hep.Bu hazinede bizim öğrencilerimizin de payı var diyorum ve bu aşamada bir eğitim gönüllüsü olarak sizden ,kulübümüze ,dolayısıyla okulumuza kitap yada dergi bağışında bulunarak destek vermenizi rica ediyorum.Bunun sonucunca hem siz böyle güzel br olaya aracı olmaktan keyif duyarsınız hem de öğrencilerimiz büyük mutluluk duyacaklardır.Bu aynı zamanda 1600 öğrencisi olan bir okulda isminizin şükranla anılması güzel bir duygu olsa gerek diye düşünüyorum .umarım bizi yanıltmazsınız. Çünkü bu öğrencilerin desteğinize ihtiyacı var.Şimdiden Çok teşekkür ederiz "HAYDİ! OKUMAYAN KALMASIN " Destekleriniz için Adres: VALI KEMAL NEHROZOĞLU ILKÖĞRETIM OKULU Midyat/MARDIN Erkan ERKAN Yayın ve İletişim Kulübü Danışma Öğretmeni Okul Telefonu:0482 464 29 13 Cep Telefonu:0505 833 40 20 E mail:bugra81@hotmail.com | |
|
| | #7 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Kitap Bağışlama Kampanyası
yakın bir tarihte bir kargo aldık ve o kadar sevindik ve bir o kadar duygulandık ki bunu tarif etmek imkansız...Zira Samsun ili, 19 Mayıs ilçesi Atatürk ilköğretim Okulu 4/A sınıfı öğretmeni ve öğrencileri bizlere 4 koli göndermişler.Ne göndermişler düşünün bir...Bu kolinin içinde kitaplar, defter, kalem, silgi, boya, çanta,ayakkabı,elbise,çikolata,gofret ve daha bir sürü şey sığdırmışlar.Benim ve öğrencilerimin yerinde olmayı çok isterdiniz eminim.Çünkü insanın kendilerine değer verildiğini bilmesi çok güzel bir duygu... Bizi asıl memnun eden husus ta şu oldu.O sınıftaki her öğrenci benim sınıfımdaki öğrencilerle mektup arkadaşı olmak istiyordu.Benim sınıfım bunu duyar duymaz aldı kağıdı ve kalemi eline,ilk mektuplarını yazdılar bile.Mektuplarımız en kısa zamanda Samsun'a ulaşacaktır... Burdan,başta öğretmenlerine ve tüm 4/A sınıfı öğrencilerine sonsuz teşekkürler.... | |
|
| | #8 (mesaj-linki) | |
Merhaba arkadaşlar.. Bir köy ilköğretim okulunun kitap ihtiyacı var Lütfen dikkate alalım.. ilköğretim öğrencilerinin seviyesinde hikaye, roman ve hazırlık kitaplarına ihtiyacımız var. Özellikle çocuklarda bilime ilgiyi artırabilecek küçük kitaplar çok işimize yarar. Okulumuz bir köy okulu olmasına rağmen çok kalabalık bir okul. Okulmuzda öğrencilerimizin kullanımına sunulmak üzere bilgisayar temin etme imkanınız, olursa çok büyük bir eksiğimizi giderirsiniz.Kitap , hikaye , ansiklopedi , dergiler , ben elimden geldiği kadar bulmaya çalışıyorum.Kalem , defter , silgi vb.gibi ihtiyaçlarıda. Sizlerde bu konuda yardımcı olmanızı bekliyorum.. Şimdiden teşekkürler.. Üçyol İlköğretim Okulu - TOKAT/TURHAL Okul Müdürü 05054024470 035602851068 son tarih 15 nisan 2007 teşekkürler...istanbuldaki arkadaslar bana ulaşabilirler.. | |
|
| | #9 (mesaj-linki) | |
bende yardımda bulunmak istiyorum fakat yeterli kitap bulabilmem için ne kadar zamanım var bana yardımcı olursanız çok sevinirim
| |
|
| | #10 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Kitap Bağışlama Kampanyası | |
|
![]() |
| En popüler 5 etiket
Bu Konunun Etiketleri
|
| kitap bağişlama, kitap bağışlama, kitap bağışlamak, saraykent lisesi, yozgat saraykent lisesi, |
Kitap Bağışlama Kampanyası Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| Kitap Severler / E-book (ebook) / E-kitap (ekitap) | Blue Blood | Edebiyat | 169 | 1 Gün Önce 13:51 |
| Elektronik Kitap (E-Kitap / E-Book) Hazırlamak | Blue Blood | Ücretsiz-Beta Yazılımlar | 0 | 02-03-2009 21:36 |
| Kitap Yayıncılıgı | thedoctor_611 | Meslekler | 1 | 29-01-2009 15:16 |
| Kitap Fuarları | karayel | Edebiyat | 1 | 28-09-2008 23:51 |
| Bana Kitap Al | AreX | Komik Flash'lar/Video'lar | 0 | 12-10-2006 18:44 |