Geri Dön   MsXLabs Hi-Tech Forum > Günlükler
Eski

Beni Bensiz Bırakma

5 Saat Önce 02:04 arwen tarafından yazıldı
Tek kanatlı,solgun düşlerimi,yüzünde kanayan o kutsal ışıkla aydınlatan sonsuzluk meleğim...
SANA NEYİ ANLATAYIM?"EVET YANLIZIM...

Sadece bunu söyleyip susmak isterdim...Ebediyyen susmak.
Çünkü canım acıyor...
Konuştukça,arzuladıkça,özledikçe,en kötüsü yaşadıkça canım acıyor."
Ruhumu yaktıktan sonra şimdi de damarlarımda dolaşan sensizliğin etimi yakan acısını mı?O acıyı uyutsun diye sığındığım,ama sevgini orada da hep ama hep kaybettiğim soğuk
...
arwen - Avatarı
kırmızı gülüm
Bu kategoride: Kategorisiz
Yorumlar 2 arwen şu an çevrimdışı
Eski

Sevmekten Utanma Yüreğim! Sevgiyi Karalayan Utansın !

5 Saat Önce 01:52 arwen tarafından yazıldı
[Resim]

Bana yüreğimi sığdıramadığım farklı bir hayatı bıraktın isteyerek ya da istemeyerek, oysa ben hiçbir zaman çizmedim aramızdaki mesafelerin sınırını sen hep ulaşılmayacak kadar uzaklardaydın yanı başımda dururken vakitsiz saatlerin yelkovan değirmeninde.

Sana hep ıslak gözlerle baktım o bitmeyen yolculukların ardından.Üzümün üzüme bakarak kararmasını hatırlatıyorsun durmadan bana,
...
arwen - Avatarı
kırmızı gülüm
Yorumlar 0 arwen şu an çevrimdışı
Eski

Benden Gidişin

5 Saat Önce 01:37 arwen tarafından yazıldı
Bir kurşundu kalbime saplandı Elveda kelimelerin Bir hançerdi yüreğimde kaldı Benden gidişin Bir mektuptu bir resimdi bıraktığın Ayrılık zamanında Oysa aynı kandık Bir damarda Deli oluyorum Belki de aklımı çoktan kaybettim Artık benim olmasan da ömrümü sana tükettim Seveceğini bilseydim Yalvarır sana ne olur dön derdim Döneceğini bilseydim Yoluna milyonlarca gül sererdim Zamansız geldin biraz, ben de tam ağlıyordum Elimde bavulum burda çekip gidiyordum Yanımda bana aldığın ufak
...
arwen - Avatarı
kırmızı gülüm
Yorumlar 4 arwen şu an çevrimdışı
Eski

Tıpkı Adın Gibi

5 Saat Önce 01:25 arwen tarafından yazıldı
Seni görmediğim zamanlarda bile, hani o hiç dokunmadığım günlerde bile düşünmedim yüreğimden koparıp atmayı. Kelimelerim çığlığa dönüştüğünde, kaybolduğunda karanlığın içinde, sen duymadığında duyamadığında dahi seslenmekten vazgeçmedim..

Sevdaya dahil ne varsa alıp ta gittin.. Hatta yüreğimin sen olan yanını da. Şimdi sana her gelişimde bir parçasını daha bırakıyorum yüreğimin. Zaman geçtikçe hiç kalmayacağım, biteceğim biliyorum..

Senin göremediğin bir uçurumun kenarında
...
arwen - Avatarı
kırmızı gülüm
Eski

Sana...

5 Saat Önce 01:23 arwen tarafından yazıldı
Sana mülteci geliyorum uyruğunu ver

Yüreğim sevda, yüreğim sen tutuşur, yüreğim ağlamaya tutulur, ağlama sakın. Saat gece yarısı gözümde iki damla yaş, aklımda hep sen varsın. Ağlarken gülümsüyorsam eğer bir hayalim vardır, ondandır direnmelerim.

Kurduğum her hayal bir yol, bütün yollar sende bitmeli.

Sana sesleniyorum yüreğimin en aşık yerinden ve yüreğimdir yüreğinin en ulaşılmaz dağlarından sana yol bulan.

Ben seni bunca seviyorum… Ya
...
arwen - Avatarı
kırmızı gülüm
Saat Dilimi: GMT +3 - Saat: 07:17
Bir site yetkilisine ulaşınBize Ulaşın - Contact Us
vBulletin®, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Ltd. ~ SEO by vBSEO ©2007, Crawlability, Inc.

Başka adreslerde içeriğimizi paylaştığınızda lütfen kaynak belirtmeyi unutmayınız, duyarlılığınız için teşekkürler.
Sayfalarımızda bulunan içeriklerin telif haklarıyla ilgili bir şikayetiniz / sorunuz varsa bize ulaşmak için tıklayınız.
If you OWN the copyrights to any content we publish or offer for download & you want them to be REMOVED from our web site, please contact us with some proof of ownership of copyright and they will be removed immediately.
Creative Commons License
MsXLabs Directory
Sayfa 0.11496091 saniyede (63.12% PHP - 36.88% MySQL) 13 sorgu ile oluşturuldu
Top Varlığım Türk Varlığına Armağan Olsun ~ MaviKaranlik.com Have Fun @ MsXLabs! Designed by LC aka NeutralizeR