| | #1 (mesaj-linki) | |
| Mc Tuba Biyografisi ve Yeni ParçasıCnnTRap Admini Olarak, Mc Tuba'nın Kendi Ağzından Oldukça Cana Yakın Bir Biyografisini Çıkardık ve Hiçbiryere Vermeye Düşünmediği Parçasını Bizlere Armağan Etti... Mc Tuba'ya Hayatında Başarılar Dileriz, Yolu Açık Olsun.... Haberin Devamını Görmek ve Parçayı İndirmek İçin Aşağıdaki Linki Ziyaret Ediniz.... Tuba (Biyografi) | |
|
| | #2 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Mc Tuba Biyografisi ve Yeni Parçası Çok güzeL ses tonu varyaa ben bayıLdım şarkısıda çok hoşş oLmuş ...TebrikLer kardeşime ... seLametLe ... | |
|
![]() |
| Etiketler |
| biyografisi, parçası, tuba, yeni |
Mc Tuba Biyografisi ve Yeni Parçası Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| Tuba Büyüküstün (Tuba Büyüküstün Kimdir? - Tuba Büyüküstün Hakkında) | thedoctor_611 | Sinema tr | 3 | 21-09-2009 13:45 |
| Britney Spears'in biyografisi var mı? | dermansızım | Soru-Cevap | 2 | 11-11-2008 21:23 |
| Yeraltı'ndan Yeraltı Parçası (15 Mc bir arada) | CrasHofCinneT | Haberler - Tanıtım | 0 | 08-11-2008 03:45 |
| Tuba Ünsal (Tuba Ünsal Kimdir? - Tuba Ünsal Hakkında) | thedoctor_611 | Sinema tr | 6 | 02-07-2008 23:09 |
| Kadıköy Acil Mixtape [Tanıtım Parçası] | gollum35 | Haberler - Tanıtım | 2 | 31-01-2008 21:18 |