Üye Ol
Ana SayfaForumlarGünlüklerToplulukVideolarSohbetBize Ulaşın
Forumda Ara
Cevap

2. Nesil (Destek Family Biyografi)

Eski 13-12-2006 #1 (mesaj-linki)
CrasHofCinneT - avatarı

2. Nesil (Destek Family Biyografi)

Kısaca Tanıyalım; 1978 senesinde Almanyanın Bremerhaven Şehirinde Dünyaya bir işci Çocuğu olarak Gözlerimi açtım, Acısıyla tatlısıyla yasadığım Hayata 1993 senesinde Hip Hopu Hijack, NWA, Ice.T gibi gruplar üzere tanıdım bir çok Arkadaşlar Şahnelerde yer alırken ben evde kendi kendime Rapler yazıyordum, Akşamları Graffitti yapıyordum kısa süre üzere şahneleri büyük isimlerle paylaşmaya başladım ve cd, Plak, Mixtape lerde yer aldım. Bizim yaşamımız Hip Hop gerçekleri anlatıyoruz işte yaşadıklarımızı. 2005 senesinde Destek Family olarak büyük bir darbe yedik izleri hayatımız boyunca üzerimizde kalacak. Kardeşim ve Mc´miz Ceyhani Kaybetik bu bizim gelecekde yapacağimiz parçaları büyük bir şekilde etkiledi.

Çalışmaları Hakkında Bilgi; 5 Karış ile çekmiş olduğumuz albüm hala piyasaya çıkmadi bundan baska Almanya çapında faro, keno, imp.baba, small t ve azra gibi isimlerle calışmalarım var. Kendi Solo albüm üzerinde calışıyorum. Ve daha birsürü isimlerle yani basimda birkaç parça yapıyorum ama isimlerini vermek istemiyorum.

Türkçe Rap Hakkında Düşünceleri ve Görüşleri; Türkçe Rap Büyümekde ve dahada büyüyecek ama kardeşlerimiz başlangıc zamanını hiç unutmamalı mesela 2.Nesil, Fuat, Azra veya Cartel olmasaydi Türkçe rap bugün olduğu yerde olurmuydu ondan sonra büyük tv programları biz Türkce Rap Türkiyeden gelmesini istreriz gibi sloganlar atıpda Başka ülkerlerden gelen Türkçe rapi kabul etmemeleri benim için hiç anlaşılmaz. Tabi Türkiyedede büyük isimler var Ceza olsun Sagopa Kajmer olsun ama destek her yönden olmalı. Daha Türkçe Rap Fazla büyümedi, gelmekde ve gelecek her yerde dinlenecek ve görülecek.

Kişisel Olarak Söylediği; “Eski Dost Düşman Olamaz” Hepimiz Birimiz Birimiz Hepimiz” Allah Vatan Bayrak”

Son Düzenleyen CrasHofCinneT; 23-12-2008 @ 18:12.

Bu Mesajı Yetkililere Rapor Et  Bu mesaja hızlı cevap gönder   
Cevap
Hızlı Cevap

Etiketler
biyografi, destek, family, nesil |
2. Nesil (Destek Family Biyografi) Konusuna Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevap Son Mesaj
iPod Nano (4. Nesil) 8GB Mp3/Mp4 Player - MB598ZO/A KisukE UraharA Dijital Mp3 Player 1 02-10-2009 17:23
Biyografi nedir? Ziyaretçi Soru-Cevap 2 14-11-2008 15:36
Destek - Destek Nedir - Destek Hakkında Blue Blood X-Sözlük 0 12-12-2007 19:57
Nesil - Kısa ve Öz (Full Albüm) UziKSK1912 Underground Albümler 0 13-11-2007 14:34
Ey Yükselen Yeni Nesil Pollyanna Resimlerle/Fotoğraflarla Türkiye 0 29-10-2007 13:25