| | #1 (mesaj-linki) | |
| ![]() Beat Pazarından Efsun ve Fabrika Müzik´ten Esin ortak bir çalışma hazırladılar. Rap Jazz ve RnB harmanlaması olan bu parçanın kayıtları Fabrika Müzik ve Moralpartre Production´da gerçekleştirildi. Çok farklı bir sound ve vocal denendiğini söyleyen ikili parçayı sizlerle paylaşmak istedi.. Jakuzi n Jazzy´i sizlere sunuyoruz. Ayrıca Beat Pazarı Studiosu açıldı (İzmir/Karşıyaka) beat & kayıt & mix & mastering olanağı başladı. Emir profesyonelliğinde işler yapmak isterseniz emirakasf@gmail.com Bu mail adresi spam botlara karşı korumalıdır, görebilmek için Javascript açık olmalıdır adresine mail atıp detaylı bilgi alabilirsiniz. ![]() Son Düzenleyen CrasHofCinneT; 09-01-2009 @ 15:24. | |
|
| | #2 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Efsun feat Esin - Jakuzi & Jazzy Efsun Sirhot'ı tanımaz çocukluk zamanında Sirhot kendisine eşlik etmiştir Efsun BEAT PAZARI ile çalışmaktadır bilmiyorsanız saçmalamayın bu bir albüm değil parçadır!!!!!!!! | |
|
| | #3 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Efsun feat Esin - Jakuzi & Jazzyyozlasmıs dünya sarkısını dinleyip sonra bana yorum yazın saçmalıyo diyin bendeki rap arşivi bu ülkede yasayanların kaçında var bilmiyorum ama ben rap müzik konusunda bilmeden konusmam senin çocukluk zamanı dediğin günlerde sirhot rap çalısıoyodu. parça zaten güzel efsunda çok iyi ve önemli bi yetenek bence bilmeden siz atmayın ve beatpazarının geçmişini bi araştırın...kimle çalısıyolarmıs kimlerle çalışmışlar ![]() albüm diye bahsettiğim efsunun yaptığı tracklerdir bunu anlamayanada ben rapcahil derim... | |
|
| | #4 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Efsun feat Esin - Jakuzi & JazzyÖncelikle saol yorumun için ama Sirhot'la uzaktan yakından bir alakam yok uzun yıllardır,yukarıda bahseden arkadaş aynen benim yazdığımı kopyaladı buraya zamanında öyle bir iş çıktı o kadar ne öncesi ne sonrası kabul edemem.Yazmak istemezdim böyle ama yinede bilgin yanlış bunu belirtmek istedim.Efsun! | |
|
| | #5 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Efsun feat Esin - Jakuzi & Jazzy
Benimde bildiğim kadarı ile Efsun'nun Sirhot ile bir ilgisi yoktu. Açıklama yapılmış ortam'daki yanlış bilinen bilgiler doğrusu ile değişir umarım.
| |
|
| | #6 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Efsun feat Esin - Jakuzi & Jazzy
o zaman ben tamamıyla yanlıs anlamıs ve dinlemişim açıklaman için geerçekten saol bundan sonra daha dikkatli olurum bişeyleri yazake ve dinlerken ![]() yaptığım karışıklık için herkesten özür dilerim ben tamamiyle yanlıs anlayıp karıstırmsım ama en azından düzeltildi tekrar özür diliyorum efsun ve diğer yazan arkadaşlardan Son Düzenleyen MaKaLeLe; 04-01-2007 @ 12:25. Sebep: Mesajlar Otomatik Olarak Birleştirildi | |
|
![]() |
| En popüler 5 etiket
Bu Konunun Etiketleri
|
| bilgin efsun, feat esin, jakuzi, jazzy 2, |
Efsun feat Esin - Jakuzi & Jazzy Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| Efsun - Efsun Nedir - Efsun Hakkında | asla_asla_deme | X-Sözlük | 0 | 04-05-2008 23:04 |
| Esin - Esin Nedir - Esin Hakkında | Gabriella | X-Sözlük | 0 | 02-04-2008 19:34 |
| Efsun (Efsun Kimdir? - Efsun Hakkında) | virtuecat | Türkçe Rock | 2 | 01-03-2007 22:53 |
| Esin Afşar (Esin Afşar Kimdir? - Esin Afşar Hakkında) | BARIŞ | Müzik tr | 0 | 21-11-2006 01:18 |
| Esin Engin (Esin Engin Kimdir? - Esin Engin Hakkında) | KisukE UraharA | Müzik tr | 0 | 16-11-2006 16:53 |