| | #1 (mesaj-linki) | |
| Mevtai feat Nca - Hadi Yol Al (Tek Track)Adana'dan Tanıdığımız Mevtai ve yine Adana'dan tanıdığımız Nca, Bir şarkıda buluşuyor, ikili solo albümleri öncesi, bizlerle "Hadi yol al" isimli parçayı sunuyor, Alt Yapısı Elruza Production tarafından yapılan şarkı artık sizin.. Keyifli dinletiler.. Resim Tasarım : Sin Son Düzenleyen CrasHofCinneT; 23-02-2009 @ 21:01. | |
|
| | #2 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Mevtai feat Nca - Hadi Yol Al (Tek Track)
mevtai işte | |
|
| | #3 (mesaj-linki) | |
arkadaslkar benim garibimee giden mevtai adanalii degil bu sacmaligii kim cikardii cok komikk yaa adamii taniyoruzzz birilerii hala insatlaa adama adanalii dioo ole biseyy yok herkesin dikkatinee
| |
|
| | #4 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Mevtai feat Nca - Hadi Yol Al (Tek Track) | |
|
| | #5 (mesaj-linki) | |
şifre ne arkadaşım yaw
| |
|
| | #6 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Mevtai feat Nca - Hadi Yol Al (Tek Track) | |
|
![]() |
| En popüler 5 etiket
Bu Konunun Etiketleri
|
| adanalıı rap şarkısı, hadi yol al, yol al, |
Mevtai feat Nca - Hadi Yol Al (Tek Track) Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| Anekdot feat. Frekans - Çak Kibriti (Track) | Blue Blood | Haberler - Tanıtım | 0 | 16-06-2008 18:26 |
| Kansas feat. Yasaamenti - 2 Mahkum (Track) | ahumucellad | Haberler - Tanıtım | 1 | 17-04-2008 02:12 |
| Oqre - Hadi Başla (Track) | 0qre | Haberler - Tanıtım | 1 | 15-04-2008 16:34 |
| Eksen feat. Rakim - Kim Kime (Track) | sworn | Haberler - Tanıtım | 0 | 15-04-2008 15:02 |
| Kadox feat. Yas - Hadi Taşıyın | CrasHofCinneT | Haberler - Tanıtım | 3 | 22-01-2008 18:34 |