Mozole Mirach - MozzArt Underground (Albüm Tanıtım) Üye Ol (Üye olduğunuzda tüm reklamlar gizlenecektir) Soru/Cevap
Geri Dön   MsXLabs MK > :: LEGEND Forumları :: > Türkçe RAP/Hip-Hop Underground > Haberler - Tanıtım
Facebook Hesabınızla Bağlanın (Connect with Facebook)
Cevap Yeni Konu Aç
Eski 08-08-2008   #1 (mesaj-linki)
Blue Blood - avatarı
Mozole Mirach - MozzArt Underground (Albüm Tanıtım)

Uzun zamandır sessiz kalan Mozole Mirach, beklenen albümünü dinleyicileriyle buluşturuyor. Bandrollü albümü öncesi takipçilerini daha fazla bekletmek istemeyen Mozz "MozzArt Underground" isimli albumünü 10 Ağustos'ta 8 ytl den satışa sunuyor. Tarzında çok başarılı parçaların bulunduğu albümde farklı tarzlarada yer verilmiş. Tüm altyapı, düzenleme, kayıt ve mixler Mozole Mirach 'a ait. Kayıtları R2 Recording Studio'da alınan albümün ses getireceğine inanan Mirach, tüm dinleyicilerinden ve Rap camiasından sınırlı sayıda basılacak bu albümde hakettiği desteği bekliyor.

Albüm extra olarak şarkı sözlerinin yazılı olduğu ve Mozole Mirach fotoğraflarından oluşan bir kitapçık hediyeli. Albüm satışı netten online olarak ve bazı illerdeki satış temsilcileri ve satış noktaları yoluyla gerçekleştirilecek.

"Mozole Mirach - MozzArt Underground" Tracklist;

01. Açılış Sahnesi
02. Mucize
03. Ey Rap
04. Bu Günde Bitti feat. Da Poet
05. İstediğin Yere
06. Interlude (2 dakika Melankoli)
07. Kulak Ver feat. Sitem Depresif
08. Gölgesisin Kendinin Sadece
09. Hasret Kalbe Zehir feat. Sitem Depresif
10. Yine Bi Hikaye
11. Interlude (Heycan Dorukta)
12. Günah Rüzgarı feat. Sitem Depresif
13. Herşey O'na Dönecek 1 Gün
14. Kapanış Sahnesi

Tanıtım Parçası: Mucize

Rar şifresi : msxlabs.org

Son Düzenleyen CrasHofCinneT; 16-08-2008 @ 21:37.
  Bu Mesajı Yetkililere Rapor Et Bu mesaja hızlı cevap gönder
Cevap Yeni Konu Aç
Hızlı Cevap
Resim Doğrulama
En popüler 5 etiket
Bu Konunun Etiketleri
mozole mirach mozzart, mozole mirach mozzart download, mozole mirach mozzart indir, mozzart underground, mozzart underground download,
Mozole Mirach - MozzArt Underground (Albüm Tanıtım) Konusuna Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevap Son Mesaj
Mozole Mirach - Araf (Full Albüm) CrasHofCinneT Underground Albümler 45 28-01-2009 20:14
81 İlin Tanıtım Videoları / Türkiye İlleri Tanıtım Filmleri Blue Blood Resimlerle/Fotoğraflarla Türkiye 0 23-10-2008 14:56
Mozole Mirach & Sitem Depresif & Mevtai - Akılda Bir Dönence (Klip) ThE_lAmP Haberler - Tanıtım 3 19-12-2007 20:33
Mozole Mirach - Kelepçe (Track) MaKaLeLe Haberler - Tanıtım 13 01-07-2007 03:53
Mozole Mirach v Sitem Depresif - Sitemin Duan Olsun Ep Ladykitty Arşive Kaldırılan Konular 15 24-01-2007 20:23