| | #1 (mesaj-linki) | |
| Mozole Mirach - MozzArt Underground (Albüm Tanıtım)![]() Uzun zamandır sessiz kalan Mozole Mirach, beklenen albümünü dinleyicileriyle buluşturuyor. Bandrollü albümü öncesi takipçilerini daha fazla bekletmek istemeyen Mozz "MozzArt Underground" isimli albumünü 10 Ağustos'ta 8 ytl den satışa sunuyor. Tarzında çok başarılı parçaların bulunduğu albümde farklı tarzlarada yer verilmiş. Tüm altyapı, düzenleme, kayıt ve mixler Mozole Mirach 'a ait. Kayıtları R2 Recording Studio'da alınan albümün ses getireceğine inanan Mirach, tüm dinleyicilerinden ve Rap camiasından sınırlı sayıda basılacak bu albümde hakettiği desteği bekliyor. Albüm extra olarak şarkı sözlerinin yazılı olduğu ve Mozole Mirach fotoğraflarından oluşan bir kitapçık hediyeli. Albüm satışı netten online olarak ve bazı illerdeki satış temsilcileri ve satış noktaları yoluyla gerçekleştirilecek. "Mozole Mirach - MozzArt Underground" Tracklist; 01. Açılış Sahnesi 02. Mucize 03. Ey Rap 04. Bu Günde Bitti feat. Da Poet 05. İstediğin Yere 06. Interlude (2 dakika Melankoli) 07. Kulak Ver feat. Sitem Depresif 08. Gölgesisin Kendinin Sadece 09. Hasret Kalbe Zehir feat. Sitem Depresif 10. Yine Bi Hikaye 11. Interlude (Heycan Dorukta) 12. Günah Rüzgarı feat. Sitem Depresif 13. Herşey O'na Dönecek 1 Gün 14. Kapanış Sahnesi Tanıtım Parçası: Mucize Rar şifresi : msxlabs.org Son Düzenleyen CrasHofCinneT; 16-08-2008 @ 21:37. | |
|
![]() |
| En popüler 5 etiket
Bu Konunun Etiketleri
|
| mozole mirach mozzart, mozole mirach mozzart download, mozole mirach mozzart indir, mozzart underground, mozzart underground download, |
Mozole Mirach - MozzArt Underground (Albüm Tanıtım) Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| Mozole Mirach - Araf (Full Albüm) | CrasHofCinneT | Underground Albümler | 45 | 28-01-2009 20:14 |
| 81 İlin Tanıtım Videoları / Türkiye İlleri Tanıtım Filmleri | Blue Blood | Resimlerle/Fotoğraflarla Türkiye | 0 | 23-10-2008 14:56 |
| Mozole Mirach & Sitem Depresif & Mevtai - Akılda Bir Dönence (Klip) | ThE_lAmP | Haberler - Tanıtım | 3 | 19-12-2007 20:33 |
| Mozole Mirach - Kelepçe (Track) | MaKaLeLe | Haberler - Tanıtım | 13 | 01-07-2007 03:53 |
| Mozole Mirach v Sitem Depresif - Sitemin Duan Olsun Ep | Ladykitty | Arşive Kaldırılan Konular | 15 | 24-01-2007 20:23 |