| | #1 (mesaj-linki) | |
| h.AKINCI - Masal Bana Ait (Snippet) h.AKINCI - Masal Bana Ait (Snippet) Yazar CrasHofCinneT İzmir Underground'un yetenekli rap sanatçısı olan h.aKINCI ilk albümü olan Masal Bana Ait'i tamamladı. Şuan da kurduğu Recordz'u daha iyi rap yapmak için geliştirmek istediğini belirten h.aKINCI hem underground'a destek hem de emeğe saygı kavramından yola çıkarak albümü 5 YTL'den satışa sunmaya hazırlanıyor. Online: www.myspace.com/akincizmir Satış irtibat : \n akinci@akinci.com Bu mail adresi spam botlara karşı korumalıdır, görebilmek için Javascript açık olmalıdır. Son Düzenleyen Blue Blood; 30-05-2007 @ 19:29. | |
|
![]() |
| Etiketler |
| ait, hakinci, masal, snippet |
h.AKINCI - Masal Bana Ait (Snippet) Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| Bana Bir Masal Anlat Baba | Pollyanna | Duygu Yüklü Flash'lar | 1 | 17-06-2009 00:47 |
| Bana Bir Masal Anlat Baba (Babalar Günü Kutlu Olsun) | *JANSET* | Duygu Yüklü Flash'lar | 0 | 15-06-2008 05:59 |
| Yeni Türkü - Bana Bir Masal Anlat Baba | MaRCeLLCaT | Türkçe Şarkı Sözleri | 0 | 23-02-2008 15:24 |
| Hüseyin AKINCI - Talebin Ne? (Full Albüm) | Ghostlover | Underground Albümler | 0 | 12-02-2008 22:38 |
| Baba Bir Masal Anlat Bana | Pollyanna | YouTube'dan Seçmeler | 0 | 17-06-2007 01:59 |