| | #1 (mesaj-linki) | |||||
| Kobay - Bana Bırak (Demo)![]() intro Yeah KObay yo dinle what yeniden ve en baştan eyo sokak karanlık ve ışık bulamassan gölge yaklaşır ve vurur kollamassan çöplük kiminse onun düdüğü öter kesin durum kötü olur daha da kötü sorma nasıl cevap bulana kadar kalır yerde kanın kafanda soruyla geberir gidersin adamım 4'e tek girde gör erkekliği(***) surata yersen akıllanırsın çeliği kobay bak odun gibi kırar belini bana saydığın dissler keser kendi dilini adımı unut hafızana kazı yüzümü uzağı görürsün sokarsam göte dürbünü dikkatini topla bu gece ölmemeye bak numarayı bırak lan hadi ayağa kalk Çevrende çakal ordusu var farkındasın tek seçenek var kaç ta kobay kaymasın bak koçum ya kendi ordunun kumandanı ol yada ordusunda çakalın piyon ol ve öl Bi eyvallah ile zor gelir piçe niçe de derdi götte açılmaz şemsiye bulutlar kapar gün ışığını göremessin sesler kaybolur ve bi *** duyamassın bir ışık parlaması ve biter rüya sabahı göremessin 9 milimetre kafada ---------------- Nakarat tanrım yeniden dünya yaratır yeniden kader yazarsın ama bırak yeniden var olur kobay yaşar olur belki ama artık bana bırak sonumu ben seçeyim bari kaderi bari bu seferlik olsun bana bırak hayat bom *** zaten ben seçmedim ama kendi kaderimi yazayım bırak ---------------- kolayca 3 kuruş için adam vurur sonsuz yolda yürüsün ve zaman durur arkandan ağlayanların sesleri yankılanır annen çağırır ağlar duyarsın sesini risk almadan büyük adım atamassın hayatı riske atarsan fazla yaşamassın belinde aletle ***** kalkmasın tek kopya sende değil bak siki tutarsın sırası gelen gider kural bu aynen bilinen itin gözüne bakarsın bilinmeyen cevabı aramayla geçermi ömür zaman yetmez bazen göçer gidersin (aniden) kim belirler kaderini seçer sonunu eğer göte girecek şekilde kırarsam kolunu gerisi sana kalır yani almak içine sıkarlar kafasına sahip ol piçine grup halinde gezerken çeteci sokakta şahin içinde 4 kişi elde otlar en ufak olayda zıplarlar mevzuya başına bela alırsın oğlum hadi uza yarı kapalı yarı açıkken gözler yarı ayık yarı yüksekken kafan ve yarı duyar yarı sağırsan eğer bi tek rap için ölmeye değermi değer Nakarat X3 Outro Yeah bırak bırak bana bırak bana bırak KObay bana bırak yeah istanbul underground rap ya 2008 Kobay yeniden ve yeniden
Son Düzenleyen CrasHofCinneT; 10-11-2008 @ 09:51. | |||||
|
| | #2 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Kobay - Bana Bırak (Demo)
Eline Diline Sağlık sağlam bi çalışma olmuş.space varmı?
| |
|
| | #3 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Kobay - Bana Bırak (Demo)
Yapım aşamasında space bi kaç kayıttdan sonra atıcaz buraya.
| |
|
![]() |
| Etiketler |
| bırak, demo, kobay |
Kobay - Bana Bırak (Demo) Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| Demo- Demo Nedir - Demo Hakkında | nünü | X-Sözlük | 0 | 08-10-2008 18:58 |
| Orhan Ölmez - Bana Bırak | Kral_Aslan | Türkçe Şarkı Sözleri | 0 | 08-07-2008 13:15 |
| Murat Boz - Beni Bana Bırak | KENCISii | Türkçe Şarkı Sözleri | 0 | 16-05-2008 17:58 |
| Düş Sokağı Sakinleri - Acıları Bana Bırak | MaRCeLLCaT | Türkçe Şarkı Sözleri | 0 | 11-03-2008 00:18 |
| Gözlerini Bırak Bana | MYDMR | YouTube'dan Seçmeler | 0 | 12-12-2007 19:00 |