Hüküm & Anekdot feat. Sessiz Apo - Hiç Yenilmedik (Track) Üye Ol (Üye olduğunuzda tüm reklamlar gizlenecektir) Soru/Cevap
Geri Dön   MsXLabs MK > :: LEGEND Forumları :: > Türkçe RAP/Hip-Hop Underground > Haberler - Tanıtım
Facebook Hesabınızla Bağlanın (Connect with Facebook)
Cevap Yeni Konu Aç
Eski 18-01-2009   #1 (mesaj-linki)
CrasHofCinneT - avatarı

Birçok albume imza atan 2li beraber ilk yapacakları ortak album projesi Anekdot & Hüküm aka Flextower "Drum Bass Kick E.p" kayıtlarına başlamış olup, kısa bi zaman sonra çıkacaktır. Album oncesi Sessiz APO'nun eşlik ettigi "Hiç Yenilmedik Biz" parcasını sizlere sunuyoruz..
Keyifli Dinlemeler...
anekdot iletişim: www.myspace.com/anekdot

Bu Mesajı Yetkililere Rapor Et Bu mesaja hızlı cevap gönder
Cevap Yeni Konu Aç

Etiketler
anekdot, apo, feat, hüküm, sessiz, track, yenilmedik
Hızlı Cevap
Resim Doğrulama
Hüküm & Anekdot feat. Sessiz Apo - Hiç Yenilmedik (Track) Konusuna Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevap Son Mesaj
Anekdot - Anekdot Nedir - Anekdot Hakkında MelancholiscH X-Sözlük 1 16-03-2009 22:40
Bedbin Ft. Anekdot & Rıfat Al-Zein - Misilleme [Sansar Diss] (Track) Blue Blood Haberler - Tanıtım 3 28-08-2008 01:41
Seyyah feat. Sessiz Apo & Kaplan - Geçiş Yasak (Track) mozole Haberler - Tanıtım 0 19-08-2008 10:38
Anekdot feat. Frekans - Çak Kibriti (Track) Blue Blood Haberler - Tanıtım 0 16-06-2008 18:26
Anekdot & Walkshot - 4 Kolluya Koyarlar (Diss Track) Blue Blood Haberler - Tanıtım 0 12-05-2007 22:54