SiRmC - Duygusal Ergen [Canlı Performans] Üye Ol (Üye olduğunuzda tüm reklamlar gizlenecektir) Soru/Cevap
Geri Dön   MsXLabs MK > :: LEGEND Forumları :: > Türkçe RAP/Hip-Hop Underground > Haberler - Tanıtım
Facebook Hesabınızla Bağlanın (Connect with Facebook)
Cevap Yeni Konu Aç
Eski 19-12-2008   #1 (mesaj-linki)
CrasHofCinneT - avatarı
SiRmC - Duygusal Ergen [Canlı Performans]

"14 Aralık 2008" Pazar günü yapılan İzmir - Opus bardaki SiRmC konseri beklenildiği gibi çok canlı ve eğlenceli geçmiştir, gelemeyenler için sizleri o güne götürüyoruz ve olay yaratan "duygusal ergen" parçasının canlı performans görüntüleri ile baş başa bırakıyoruz. 2 farklı açıdan çekilip elimize geçen bu videoları sizlerle paylaşıyoruz...
  Bu Mesajı Yetkililere Rapor Et Bu mesaja hızlı cevap gönder
Eski 20-12-2008   #2 (mesaj-linki)
osman93
Cvp: SiRmC - Duygusal Ergen [Canlı Performans]

süper
  Bu Mesajı Yetkililere Rapor Et Bu mesaja hızlı cevap gönder
Cevap Yeni Konu Aç

Etiketler
canlı, duygusal, ergen, performans, sirmc
Hızlı Cevap
Resim Doğrulama
SiRmC - Duygusal Ergen [Canlı Performans] Konusuna Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevap Son Mesaj
SiRmC - Duygusal Ergen (Emo-Diss) CrasHofCinneT Haberler - Tanıtım 9 4 Hafta Önce 23:30
Duygusal - Duygusal Nedir - Duygusal Hakkında asla_asla_deme X-Sözlük 0 13-06-2008 16:40
Sagopa Kajmer - Neyim var ki ? (Canlı Performans) CrasHofCinneT Haberler - Tanıtım 0 03-09-2007 02:15
Coskun Sabah - Aşığım Sana (Canlı Performans) careless_WhispeR YouTube'dan Seçmeler 0 22-02-2007 20:18
Sansar - Şehirde Kaos (Canlı Performans) Cezalı Arşive Kaldırılan Konular 0 15-07-2006 10:41