Mozole Mirach - Kelepçe (Track) Üye Ol (Üye olduğunuzda tüm reklamlar gizlenecektir) Soru/Cevap
Geri Dön   MsXLabs MK > :: LEGEND Forumları :: > Türkçe RAP/Hip-Hop Underground > Haberler - Tanıtım
Facebook Hesabınızla Bağlanın (Connect with Facebook)
Cevap Yeni Konu Aç
Eski 08-03-2007   #1 (mesaj-linki)
MaKaLeLe - avatarı
Mozole Mirach - Kelepçe (Track)

İşte Mozole Mirach'ın Kuvvetmira'dan Ayrılmasına Sebep Olan Şarkı..

TIKLA
  Bu Mesajı Yetkililere Rapor Et Bu mesaja hızlı cevap gönder
Eski 13-03-2007   #2 (mesaj-linki)
Blue Blood - avatarı
Cvp: Mozole Mirach-Kelepçe (Track)

Canım benim paylaştığın için sağol
Eski 13-03-2007   #3 (mesaj-linki)
RaGaMuffiN

parçayLa aLakası yoq benim biLdiğim kafiLe aLbümünü neteyayınLattıkLarı için sitem ve mozoLe ayırLdı kuvvetmiradan
Eski 14-03-2007   #4 (mesaj-linki)
MaKaLeLe - avatarı

RaGaMuffiN adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
parçayLa aLakası yoq benim biLdiğim kafiLe aLbümünü neteyayınLattıkLarı için sitem ve mozoLe ayırLdı kuvvetmiradan
bildiğin şey doğru ama o parçanın yayılacagını bilen mozole daha sonra bu parçayı yaptı sonucta affedilebilir bişey değil yaptığı ama hatasını bildiği halde bide üstüne bu parça gelince işler çığrından çıktı ve mozole kuvvetmiradan ayrıldı.Ayrıca albüm değil yayınlanan baytar şarkısıydı albüm daha sonra yayıldı nette.
Eski 19-03-2007   #5 (mesaj-linki)
HeaveN PatroL

eyvallah
Eski 17-04-2007   #6 (mesaj-linki)
battalgazi54

sagol
Eski 26-04-2007   #7 (mesaj-linki)
Nisroc

MaKaLeLe adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
bildiğin şey doğru ama o parçanın yayılacagını bilen mozole daha sonra bu parçayı yaptı sonucta affedilebilir bişey değil yaptığı ama hatasını bildiği halde bide üstüne bu parça gelince işler çığrından çıktı ve mozole kuvvetmiradan ayrıldı.Ayrıca albüm değil yayınlanan baytar şarkısıydı albüm daha sonra yayıldı nette.

Hayır kardesim bu konuda hiç bir bilginin olmadıgı acık.
1-Mozole Mirach(Harun Dinç) baytar sarkısının yayılmasında tamamen sucsuzdur.
2-Kelepce sarkısı bu konuyla tamamen alakasızdır ki bu sarkı moz miraya girmeden de vardı sadece miraya girince Kürdan Kollar olarak sagopayla birlikte söyledi
3-Senin bahsettigin (diss diye bahsettigin) parca ise sadece bir SİTEM niteliginde sucsuz olduklarını anlatmak için yaptıkları YILAN LİSANI parcasıdır.Onu da nette ararsan bulursun hatta bu sitede de vardır eminim.

Rodosto Daim
iftira vahim
inanmadı zalim
ben sucsuz hain.

Eski 27-04-2007   #8 (mesaj-linki)
MaKaLeLe - avatarı
Cvp: Mozole Mirach - Kelepçe (Track)

Ben söylemek istediklerimi açıkça ifade edememişim belliki..Yani Mozo sucsuz yere uzaklastı Kuvvetmiradan bi şarkı var Bana bir masal anlat baba diye başlayan Ben suçsuzum diye baslayan sözlere bu karınlar tok ..Mozo yaptığını çekiyo şimdi Mozo hiçbişeydi ve hala öyle baba verdiğin tavsiyeler için saol ve bence sende Sagoyla Kolonun son albümlerini bi dinle..orda gereken heryere gereken cevap mevcut..
Eski 27-04-2007   #9 (mesaj-linki)
Nisroc

MaKaLeLe adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
Ben söylemek istediklerimi açıkça ifade edememişim belliki..Yani Mozo sucsuz yere uzaklastı Kuvvetmiradan bi şarkı var Bana bir masal anlat baba diye başlayan Ben suçsuzum diye baslayan sözlere bu karınlar tok ..Mozo yaptığını çekiyo şimdi Mozo hiçbişeydi ve hala öyle baba verdiğin tavsiyeler için saol ve bence sende Sagoyla Kolonun son albümlerini bi dinle..orda gereken heryere gereken cevap mevcut..

Mozonun bişi yaptıgı yok artı 'hiç bişeydi' demeden A'raf ve Sert Ünsüzler albümlerini , 'hala hiç bişey' demeden de Sitemin Duan olsunu ve yeni trackleri dinlemeni tavsiye ederim. Bırakın artık pesimist amca yaslandı ve eski içtenligi yok artık cünkü cezaya olan sey yavas yavas ona da oluor parayı bulma meselesi...

3 yanlıs 2 dogru götüredursun herkes sussun moz konussun.
Eski 28-04-2007   #10 (mesaj-linki)
MaKaLeLe - avatarı

Herhalde Mozole senin çok yakının baksana,dediğin trackleri dinleyeli sene oldu albümlerinin hepsi mevcut madem çok kral rapçi madem süper bi adam hani nerde yoksa biz mi göremiyoruz?Yaşlandı dediğin adamın son çıkardığı Koleksiyon albümü 3 gündür yok satıyor..Fiyatı 20 YTL olmasına rağmen,demek istediğim açık,Sago ve Ceza Türkiyenin en iyileri diğerleri onlar yokolmadan yada bu işi bırakmadan hiç bişey olmaz.Underground rap müthiş bişey süper Mcler var ama daha dünkü çocuklarla Rapte Türkiyede kral olan 2 insanı karsılastırmayın..

Bize Lyrc gerekmez,bırakalım Moz hep böyle boş konussun!
Cevap Yeni Konu Aç

Etiketler
Yok
mozole mirach kelepce indir,
Hızlı Cevap
Resim Doğrulama
Mozole Mirach - Kelepçe (Track) Konusuna Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevap Son Mesaj
Mozole Mirach - Araf (Full Albüm) CrasHofCinneT Underground Albümler 46 3 Gün Önce 21:05
Mozole Mirach - MozzArt Underground (Albüm Tanıtım) Blue Blood Haberler - Tanıtım 0 08-08-2008 22:58
Mozole Mirach & Sitem Depresif & Mevtai - Akılda Bir Dönence (Klip) ThE_lAmP Haberler - Tanıtım 3 19-12-2007 20:33
Kelepçe - Kelepçe Nedir - Kelepçe Hakkında Demir YumruK X-Sözlük 0 05-12-2007 15:42
Mozole Mirach v Sitem Depresif - Sitemin Duan Olsun Ep Ladykitty Arşive Kaldırılan Konular 15 24-01-2007 20:23