| | #1 (mesaj-linki) | |
| ''Mikrofon Sende'' Yarışması![]() Söz -Ritim Hakimiyeti - Stil - Flow - Konu - Farklılık Yarışma kuralları: - Yarışmaya "Just Riddim Production" beatleri ile katılmak mecburidir. - Mix ve masteringe önem verilmemektedir fakat parçanın anlaşılır düzeyde olması elemelerde önem taşımaktadır. - Grup olarak veya solo katılım sağlanabilir. - Birden fazla parçayla katılım sağlanabilir. =ÖDÜLLER= -Katılımda beğenilen tüm isimlerin olduğu bir complation albüm yapılacaktır. Birinciye: 6 beat + 2 skit + 6 parçanın mix masterı + bir albüm kapağı + ve sitelere tanıtım ( Ep albüm )+ Rapidworry,Anekdot,Rahdan,Walkshot ile bir featuring projesi İkinciye: "Just Riddim Production" tarafından yapılmış olan 4 adet beat Üçüncüye: "Just Riddim Production" tarafından yapılmış olan 3 adet beat Jüri: Rapidworry,Anekdot,Rahdan,Kılıç,A.B.W.C Katılmak için : Yarışma için verilen beatlere belirtilen kriterlerde okundukdan sonra parçayı linkleyiniz. Daha sonra aşağıda verdiğimiz iletişim adresine mail atarak konu başlığınada; lakabınızı veya isminizi yazarak link ile birlikde postalayınız.Başka bir şekilde parçalarınız elimize geçmeyecektir. Son Katılım Tarihi : 1 Şubat 2009 Mail adresimiz : mikrofonsende@hotmail.com | |
|
![]() |
| Etiketler |
| Yok |
''Mikrofon Sende'' Yarışması Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| Dini Bilgi Yarışması | Blue Blood | Flash Oyunlar | 10 | 3 Gün Önce 21:03 |
| Gerilim & Dota - Mikrofon Kalaşnikof & Gangsta (Full Albüm) | Blue Blood | Underground Albümler | 4 | 27-09-2008 11:54 |
| Mikrofon - Mikrofon Nedir - Mikrofon Hakkında | Demir YumruK | X-Sözlük | 0 | 08-12-2007 20:51 |
| WhiTe_HeLL aka Mr.LuGaT - Çubuk Mikrofon Kelamları | WhiTe_HeLL | Haberler - Tanıtım | 1 | 29-08-2007 16:33 |
| BEAT THE MIC 4 Demo Yarışması Başladı | fiko_medcezir | Beat (Alt Yapı) | 0 | 01-03-2007 22:00 |