| | #1 (mesaj-linki) | |
| Logic'den Albüm Öncesi Yazar MeLtisH / Cumartesi, 14 Nisan 2007 ![]() Sebeb - i Ziyaret albümü öncesi Logic'den 2 Track.. Bakırköy Underground'dan olan ve sokak 14 çatısı altında çalışmalarını devam ettiren Logic, kısa bir aradan sonra çalışmalarına son sürat devam etmektedir. Mayıs ortalarında çıkarmayı planladığı "Sebeb - i Ziyaret" albümü öncesi siz değerli üyelerimize albümünden 2 parça hediye ediyor. Eserlerin prodüksüyonu İtaat'e ait olmakla birlikte mixing işlemleri Logic tarafından gerçekleştirilmiştir. Şimdi sizlere AKO ve Başar'ın eşlik ettiği "Susar Mısın?" ve "İntikam Şarkısı" isimli parçaları sunuyoruz. Keyifli dinlemeler.. Online: www.myspace.com/logicsokak14 Son Düzenleyen CrasHofCinneT; 05-02-2009 @ 12:10. | |
|
| | #2 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Logic'den Albüm Öncesi 2 Track
dosya şifresini de koysaydin daha iyi olurdu .. bana özelden msj düşersen de sevinirim.. şimdiden sağol
| |
|
| | #3 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Logic'den Albüm Öncesi 2 Track
Dosya şifresi: cnntrap.net
| |
|
![]() |
| Etiketler |
| Yok |
Logic'den Albüm Öncesi 2 Track Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| Kleftra'dan Albüm Öncesi İki Track | CrasHofCinneT | Haberler - Tanıtım | 0 | 08-11-2008 03:43 |
| Doberman'dan Albüm Öncesi Track | Blue Blood | Haberler - Tanıtım | 0 | 14-02-2007 00:52 |
| PoseidoN feat Raplikasyon - Özele Girme | CrasHofCinneT | Underground Albümler | 0 | 24-01-2007 11:53 |