Logic'den Albüm Öncesi 2 Track Üye Ol (Üye olduğunuzda tüm reklamlar gizlenecektir) Soru/Cevap
Geri Dön   MsXLabs MK > :: LEGEND Forumları :: > Türkçe RAP/Hip-Hop Underground > Haberler - Tanıtım
Facebook Hesabınızla Bağlanın (Connect with Facebook)
Cevap Yeni Konu Aç
Eski 25-04-2007   #1 (mesaj-linki)
CrasHofCinneT - avatarı

Logic'den Albüm Öncesi
Yazar MeLtisH / Cumartesi, 14 Nisan 2007

Sebeb - i Ziyaret albümü öncesi Logic'den 2 Track..
Bakırköy Underground'dan olan ve sokak 14 çatısı altında çalışmalarını devam ettiren Logic, kısa bir aradan sonra çalışmalarına son sürat devam etmektedir. Mayıs ortalarında çıkarmayı planladığı "Sebeb - i Ziyaret" albümü öncesi siz değerli üyelerimize albümünden 2 parça hediye ediyor.
Eserlerin prodüksüyonu İtaat'e ait olmakla birlikte mixing işlemleri Logic tarafından gerçekleştirilmiştir.
Şimdi sizlere AKO ve Başar'ın eşlik ettiği "Susar Mısın?" ve "İntikam Şarkısı" isimli parçaları sunuyoruz.
Keyifli dinlemeler..

Online: www.myspace.com/logicsokak14

Son Düzenleyen CrasHofCinneT; 05-02-2009 @ 12:10.
  Bu Mesajı Yetkililere Rapor Et Bu mesaja hızlı cevap gönder
Eski 17-11-2007   #2 (mesaj-linki)
siyahguzeldir - avatarı
Cvp: Logic'den Albüm Öncesi 2 Track

dosya şifresini de koysaydin daha iyi olurdu .. bana özelden msj düşersen de sevinirim.. şimdiden sağol
Eski 05-02-2009   #3 (mesaj-linki)
CrasHofCinneT - avatarı
Cvp: Logic'den Albüm Öncesi 2 Track

Dosya şifresi: cnntrap.net
Cevap Yeni Konu Aç

Etiketler
Yok
Hızlı Cevap
Resim Doğrulama
Logic'den Albüm Öncesi 2 Track Konusuna Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevap Son Mesaj
Kleftra'dan Albüm Öncesi İki Track CrasHofCinneT Haberler - Tanıtım 0 08-11-2008 03:43
Doberman'dan Albüm Öncesi Track Blue Blood Haberler - Tanıtım 0 14-02-2007 00:52
PoseidoN feat Raplikasyon - Özele Girme CrasHofCinneT Underground Albümler 0 24-01-2007 11:53