| | #1 (mesaj-linki) | |
| Mc Erdem'den Albüm Öncesi 3 Track Yazar MeLtisH / Salı, 01 Mayıs 2007 ![]() Mc Erdem'den Albüm Öncesi 3 Track. Kelepçe Clan’ın kurucu MC'lerinden Mc Erdem’in 3. solo albümünde sona doğru yaklaşılırken sizlerle 3 track paylaşmak istedik. Parçalardan biri İhtilal grubundan Hayki ve Mersin’den Yas’la birlikte yapılan Boş Suratlar. İkinci parça Bakırköy underground'unun en sağlam isimlerinden İtaat’le yapılan Kelepçe Bir Sur adlı parça. Son parça ise Mc Erdem’in solo çalışması olan Dumanlı Kafa adlı parça. Keyifli dinlemeler. Track List: Boş Suratlar: Mc Erdem Ft. Yas & Hayki (İhtilal)Mc Erdem & Kelepçe Clan & Taz Production www.myspace.com/kelepcetaz www.myspace.com/mcerdem :: Mc Erdem - Herkesdinlesin.com Reklam Editörleri: Er-Kan & Labed & Taz Albüm Kapağı: Yuko & Labed Beatler: Boş Suratlar (Hayki) – Kelepçe Bir Sur (İtaat) – Dumanlı Kafa (Rutin) Stüdyo: Kelepçe Records Mix & Mastering: Mc Erdem Düzenleme: Mc Erdem & Taz ![]() Son Düzenleyen CrasHofCinneT; 05-02-2009 @ 11:21. | |
|
| | #2 (mesaj-linki) |
|
ya kimse bi yorum yazmamış bu şarkılara tavsiye ederim bende herkezin dinlemesi lazım 3 şarkıda birbirinden güzel emeğine sağlık dostum
| |
|
![]() |
| Etiketler |
| albüm, erdemden, track, Öncesi | |
Mc Erdem'den Albüm Öncesi 3 Track Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| Kleftra'dan Albüm Öncesi İki Track | CrasHofCinneT | Haberler - Tanıtım | 0 | 08-11-2008 02:43 |
| Doberman'dan Albüm Öncesi Track | Blue Blood | Haberler - Tanıtım | 0 | 13-02-2007 23:52 |
| PoseidoN feat Raplikasyon - Özele Girme | CrasHofCinneT | Underground Albümler | 0 | 24-01-2007 10:53 |