| | #1 (mesaj-linki) | |
| Ali Emir feat. Ceza - Ben Ağlamazken (YouTube Video)![]() Daha 4 yaşında olmasına rağmen, yaptığı ilk demosunda ceza ile feat yapmayı başaran ve aynı zamanda radio understationda yapılan yarışmada diğer bütün mcleri geçerek 1. olan, tekrarlanması için mail yağan ve o gece dinleyici rekoru kırdıraN bi mc ! Ali Emir - Ben Ağlamazken Maşallah diyin lütfen =) yorumlarınızı bekliyorum ... | |
|
| | #2 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Ali Emir feat. Ceza- Ben Ağlamazken (YouTube Video)
foto neden yamuk ya
| |
|
| | #3 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Ali Emir feat. Ceza- Ben Ağlamazken (YouTube Video)
tam boydan alsın diye balkonda kendimi biraz geri atmıştım o ara yamulmuş olabilir | |
|
| | #4 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Ali Emir feat. Ceza - Ben Ağlamazken (YouTube Video)
mükemmel cocuk :d bende yakında hades aka feat ceza cıkartıcam hades benim küçük kuzen ?? :d o daa tatlı
| |
|
![]() |
| En popüler 5 etiket
Bu Konunun Etiketleri
|
| ali emir, ceza you tube, ceza youtube, youtube ceza, yutube video, |
Ali Emir feat. Ceza - Ben Ağlamazken (YouTube Video) Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| save2pc Light (Youtube Video İndir) Free | virtuecat | Ücretsiz-Beta Yazılımlar | 7 | 14-09-2009 22:13 |
| Doa Feat. Ceza - Müziğin Doa'sı | Blue Blood | Türkçe Şarkı Sözleri | 2 | 20-01-2009 15:21 |
| Alive YouTube Video Converter | Blue Blood | Ücretsiz-Beta Yazılımlar | 1 | 11-03-2008 20:01 |
| Ali Emir - Ben Ağlamazken | BackStone | Sizin Video'larınız | 0 | 23-06-2007 14:13 |
| İzmir Coast - Ar Gelir Yakın (Youtube Video) | Turxkish | Haberler - Tanıtım | 1 | 17-04-2007 00:47 |