| | #1 (mesaj-linki) | |
| IzdıRAP feat. Buhran - Sahte Oyunlar (New Track)![]() Askerde olmam sebebiyle uzun bir zamandır rape ara vermek zorunda kalmıştım. Askerde bulunduğum o 6 aylık süre içerisinde rap müziğin hayatımın vazgeçilmez unsurlarından biri olduğunu bir kez daha anladım. Ve asker dönüşü apar topar stüdyomu yenileme kararı aldım ve epey de masraf yaptım. Sanırım değdi de.. Neyse lafı daha fazla uzatmadan biraz da parçadan bahsedeyim. Dinleyeceğiniz bu parçada bana Kırıkkale'nin güçlü sesi canım kardeşim Buhran eşlik etmekte. Çalışmanın kayıtları stüdyom ankaRAP Recordz'da alındı. Mixler yine Buhran ve bana ait. Umarım beğenirsiniz. Keyifli dinlemeler... 1zd1RAP a.k.a is the RAP Kırıkkale Underground 1zd1RAP Web Site: 1zd1RAP a.k.a is the RAP 1zd1RAP MySpace Adresi: 1zd1RAP @ Kırıkkale'de! on MySpace Music - Free Streaming MP3s, Pictures & Musi Buhran MySpace Adresi: B U H R A N on MySpace Music - Free Streaming MP3s, Pictures & Music Downloads CnnTRap.NeT | Döküman Detayları | 1zd1RAP feat. Buhran Son Düzenleyen CrasHofCinneT; 4 Hafta Önce @ 04:50. | |
|
![]() |
| Etiketler |
| buhran, feat, izdırap, oyunlar, sahte, track |
IzdıRAP feat. Buhran - Sahte Oyunlar (New Track) Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| IzdıRAP feat. Majestic & BarışceMC - Kral (Track) | mertcann | Haberler - Tanıtım | 1 | 2 Hafta Önce 22:47 |
| Dengesiz feat. IzdıRAP - Kaçak Ekspres (Track) | mertcann | Haberler - Tanıtım | 0 | 04-08-2008 19:56 |
| Buhran feat. Dengesiz & IzdıRAP - Vaha (Track) | mertcann | Haberler - Tanıtım | 0 | 27-06-2008 12:33 |
| IzdıRAP feat. Gülay - Cesaretin Var mı Aşka? (Track) | mertcann | Haberler - Tanıtım | 1 | 18-02-2008 15:20 |
| Buhran - Buhran Nedir - Buhran Hakkında | MaRCeLLCaT | X-Sözlük | 0 | 28-12-2007 12:32 |