IzdıRAP feat. Buhran - Sahte Oyunlar (New Track) Üye Ol (Üye olduğunuzda tüm reklamlar gizlenecektir) Soru/Cevap
Geri Dön   MsXLabs MK > :: LEGEND Forumları :: > Türkçe RAP/Hip-Hop Underground > Haberler - Tanıtım
Facebook Hesabınızla Bağlanın (Connect with Facebook)
Cevap Yeni Konu Aç
Eski 11-10-2009   #1 (mesaj-linki)
IzdıRAP feat. Buhran - Sahte Oyunlar (New Track)

Askerde olmam sebebiyle uzun bir zamandır rape ara vermek zorunda kalmıştım. Askerde bulunduğum o 6 aylık süre içerisinde rap müziğin hayatımın vazgeçilmez unsurlarından biri olduğunu bir kez daha anladım. Ve asker dönüşü apar topar stüdyomu yenileme kararı aldım ve epey de masraf yaptım. Sanırım değdi de.. Neyse lafı daha fazla uzatmadan biraz da parçadan bahsedeyim. Dinleyeceğiniz bu parçada bana Kırıkkale'nin güçlü sesi canım kardeşim Buhran eşlik etmekte. Çalışmanın kayıtları stüdyom ankaRAP Recordz'da alındı. Mixler yine Buhran ve bana ait. Umarım beğenirsiniz. Keyifli dinlemeler...

1zd1RAP a.k.a is the RAP
Kırıkkale Underground

1zd1RAP Web Site: 1zd1RAP a.k.a is the RAP
1zd1RAP MySpace Adresi: 1zd1RAP @ Kırıkkale'de! on MySpace Music - Free Streaming MP3s, Pictures & Musi
Buhran MySpace Adresi: B U H R A N on MySpace Music - Free Streaming MP3s, Pictures & Music Downloads

CnnTRap.NeT | Döküman Detayları | 1zd1RAP feat. Buhran

Son Düzenleyen CrasHofCinneT; 4 Hafta Önce @ 04:50.
  Bu Mesajı Yetkililere Rapor Et Bu mesaja hızlı cevap gönder
Cevap Yeni Konu Aç

Etiketler
buhran, feat, izdırap, oyunlar, sahte, track
Hızlı Cevap
Resim Doğrulama
IzdıRAP feat. Buhran - Sahte Oyunlar (New Track) Konusuna Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevap Son Mesaj
IzdıRAP feat. Majestic & BarışceMC - Kral (Track) mertcann Haberler - Tanıtım 1 2 Hafta Önce 22:47
Dengesiz feat. IzdıRAP - Kaçak Ekspres (Track) mertcann Haberler - Tanıtım 0 04-08-2008 19:56
Buhran feat. Dengesiz & IzdıRAP - Vaha (Track) mertcann Haberler - Tanıtım 0 27-06-2008 12:33
IzdıRAP feat. Gülay - Cesaretin Var mı Aşka? (Track) mertcann Haberler - Tanıtım 1 18-02-2008 15:20
Buhran - Buhran Nedir - Buhran Hakkında MaRCeLLCaT X-Sözlük 0 28-12-2007 12:32