| | #1 (mesaj-linki) | |
| Göko - Aşkı Anlattım
Merhabalar... UZUN Bİ YAZI DEĞİL LÜTFEN OKUYUP İLGİLENİN!!! EMEĞE SAYGI!!! Şimdi sizlere aşkı anlattım adında ki trackimi dinle...tmek isterim trackte aşkın olumsuz yönü sahte yönleri çıkarcı yönlerine değinmek istedim mesela ''çıkmak istediğim kızlar ** hepmi kaşar'' gibi bu mesajın en altında parçanın linki var... Parçanın sözleri Durmasını istediğim zaman pusu içinde ve heryerde güvenli değilim bugünlerde dostlarımsa yerlerde uçurumun dibinde açan çiçekler bile uzun yaşar Çıkmak istediğim kızlar ** hep mi kaşar Mayına bassa bu gönül acaba artık seni sever miyim kalbim taştan benim ve uzun zamandır kederdeyim fani olan bir kızla ve aklımın derbederiyleyim Sahte dostlar arasında kalan birtek ben miyim gerekirse terk ederim bu şehri yanlızlığım ve birde ben ağlıyorum bugünlerde vardır elbet bir neden ne istedim sanki ben sevmek istedim ölmeden baş şu insan oğluna sevebilir mi harbiden söyle bana var mı lan sevmek için bir neden gözlerin gözlerime deyse yanlız kalbim ağlar Aşk dediğin şeydeyse grurla biter sonlar Yüzüme bakmayın sakın lan ne anlar ki onlar [Nakarat] x2 Gözlerimde yaş vareken aşkı anlattım sevemeyen kalbime laf anlatamadım Durmasını istediğim zaman pusu içinde ve heryerde güvenli değilim bugünlerde dostlarımsa yerlerde uçurumun dibinde açan çiçekler bile uzun yaşar Çıkmak istediğim kızlar ** hep mi kaşar Parçayı indirmek için : zSHARE - goko tarck m p 3.mp3 yukarıdaki linke tıklamanız yeterli eğer tıklanmıyorsa kopyalayıp tarayıcınıza yapıştırın ve enterrr ![]() Arkadaşlar bn bu parça için emek harcadım evet 2 dk ama mix o kdrda kolay değil 6 saat kadar mix yaptığım zamanları bile hatırlıyorum... bu parçanın mixi için 2,5 saat uğraştım... Lütfen yorumsuz kalmasın paylaşın... Teşekkürler...Devamı Bana ulaşabileceğiniz Adresler m.g.okumus96@hotmail.com ben-goko@hotmail.com www.facebook.com/mcgoko Yukarıdaki adresler dışında bana ulaşacağınız hiç bir adres bulunmamaktadır!!! | |
|
![]() |
| Etiketler |
| anlattım, aşkı, göko |
Göko - Aşkı Anlattım Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| MsXLabs Aşkı | kompetankedi | Duygu Yüklü Flash'lar | 2 | 03-02-2009 03:07 |
| Artemis ve Büyük Aşkı Orion (Artemis ve Büyük Aşkı Orion Hakkında) | BrookLyn | Efsaneler | 0 | 17-06-2008 09:46 |
| Yıldız Tilbe - Seni Anlattım Aşka | The Unique | Türkçe Şarkı Sözleri | 0 | 05-04-2008 19:53 |
| Despot - Bi'şeyler Anlattım (Albüm) | Blue Blood | Haberler - Tanıtım | 0 | 25-04-2007 00:16 |
| Ofis Aşkı | Blue Blood | Flash Oyunlar | 14 | 12-08-2006 19:08 |