| | #1 (mesaj-linki) | |
| Ehvel - Oda Kalabalık
Arkadaşlar bu Track mixtape öncesi bir hediyedir . . . Beklettiğim İçin birazda olsa dilinize takılcak bi track . . . Herkesin yorumunu bekliyorum . . . . Online dinlemek için = www.myspace.com/ehvel indirmek için RapidShare: 1-CLICK Web hosting - Easy Filehosting Ehvel - Oda Kalabalık yara sar hadi ver ona ilacını yere serip iti aldım parasını geri gelmeden kaçırın karısını tuttur merak etme yaparım lan sizin aranızı kalçayı salla sağdan sola redbull içip sonra üstüne cila rakı votka birazda iç efes nefes alıp ver kalmadı hiç heves çorlu da kız dolu yap birisini kendine doğru çekmesene beni krolar dolaşıyo hepsi birer tilki en çirkin kız onlara barbi caddeler dolup taşmış emoyla imza dağıtmak artık sırayla fotojenirik bi tipin yok ama sanada çakarım bu gece arabamda ---------------------------------------------------- oda kalabalık seçtim ben seni müzik sonda anlaşılmadı kızın sesi partyde gördüm onun işi bitik hatunu verdim hemde fişi kesip ---------------------------------------------------- yara sarmadan verme ilacını yere sermeden alırım parasını ben istemedim geldi karısı 1 elmanın olamayız yarısı makara yapıp gülmeden önce gösteri başlasın açılsın perde raple yeni tanıştı velimeşe bu işte ortak logarda benle paran yoksa bozdur kumbara kafan bozuksa tüttür sigara işin bitince hadi beni ara işim bitince olururz akraba Msn nicki yapıp geri dön tikky emo olmuş ama öküz gibi tibi şarkın çalar ama gelmez sesi şarkım çalmaz ama gelebilir sesi | |
|
![]() |
| Etiketler |
| ehvel, kalabalık, oda |
Ehvel - Oda Kalabalık Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| Logar feat. Ehvel - Elveda | Ehvel | Haberler - Tanıtım | 0 | 06-10-2009 19:37 |
| Ehvel - Aşk Denen Şey Saçmalık | Ehvel | Haberler - Tanıtım | 0 | 15-08-2009 23:23 |
| Ehvel - Aşk Denen Şey Saçmalık | Ehvel | Lirikler - Şarkı Sözleri | 0 | 15-08-2009 23:21 |
| Kalabalık Rüya Tabiri (Rüyada Kalabalık Görmek) | KisukE UraharA | Rüya Tabirleri | 0 | 06-06-2009 23:46 |
| Kalabalık Deneyimi (Crowding) | _PaPiLLoN_ | Psikoloji ve Psikiyatri | 0 | 18-09-2008 15:09 |