Killa Hakan - Volume Maximum 13 Kasımda Üye Ol (Üye olduğunuzda tüm reklamlar gizlenecektir) Soru/Cevap
Geri Dön   MsXLabs MK > :: LEGEND Forumları :: > Türkçe RAP/Hip-Hop Underground > Haberler - Tanıtım
Facebook Hesabınızla Bağlanın (Connect with Facebook)
Cevap Yeni Konu Aç
Eski 4 Hafta Önce   #1 (mesaj-linki)
rocklobital - avatarı
Killa Hakan - Volume Maximum 13 Kasımda

Ceza’yla birlikte çıkardıkları Bomba Plak albümünden sonra Killa Hakan kendi solo albümü için çalışmalarına başladı ve Volume Maximum adlı albümünü kısa bir süre önce tamamladı.Albümde Türkiye’den Ceza ve Ayben’in yanı sıra, Almanya’dan Xavier Naidoo,Sido,Eko Fresh,Jonesmann,Alpa Gun,Summer Cem,Massaka,Muhabbet bulunuyor. Albümün prodüktor koltuğunda Bekir Karaoğlan bulunuyor.13 Kasım’da yayınlanması planlanan albümden Alles Tamam adlı şarkıya CreaticeCrew67,Volkan "Filyos"Alsan yönetmenliğinde ve 36Boys sponsorluğunda bir de klip çekildi.Albümden kısa bir süre önce yayınlanacak olan klibi yakında sitemizden de izleyebileceksiniz.Volume Maximum albümünün snippetını da kısa bir süre içinde sitemizden indirebileceksiniz...

Ön spariş İçin Tıkla!
  Bu Mesajı Yetkililere Rapor Et Bu mesaja hızlı cevap gönder
Cevap Yeni Konu Aç

Etiketler
hakan, kasımda, killa, maximum, volume
killa hakan maximum volume, killa hakan volume maximum, volume maximum,
Hızlı Cevap
Resim Doğrulama
Killa Hakan - Volume Maximum 13 Kasımda Konusuna Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevap Son Mesaj
Killa Hakan (Killa Hakan Kimdir? - Killa Hakan Hakkında) INIFERNO Müzik tr 4 1 Hafta Önce 13:09
Killa Hakan - NonStop Mega MixTape rule_06 Underground Albümler 0 23-08-2009 08:27
Killa Hakan Bütün Video Klipleri rule_06 Haberler - Tanıtım 0 14-08-2009 11:05
Ceza feat Killa Hakan - Delight BrookLyn Lirikler - Şarkı Sözleri 0 01-03-2009 00:44
Killa Hakan - Karanlık (Track) rapprof Haberler - Tanıtım 7 05-02-2008 09:54