Tandem düet Fuchs & Enkaz - Yetişemezsin Üye Ol (Üye olduğunuzda tüm reklamlar gizlenecektir) Soru/Cevap
Geri Dön   MsXLabs MK > :: LEGEND Forumları :: > Türkçe RAP/Hip-Hop Underground > Haberler - Tanıtım
Facebook Hesabınızla Bağlanın (Connect with Facebook)
Cevap Yeni Konu Aç
Eski 4 Hafta Önce   #1 (mesaj-linki)
NympH - avatarı
Tandem düet Fuchs & Enkaz - Yetişemezsin

Tekrardan selamlar dostlar Albümden sonra pek parça yapamadım gerek finaller gerekse bir süre çalışmam sebebiyle. Fakat yine güzel bir olayla karşınızdayız Hepimizin yakından tanıdığı Tarık abimiz yani Fuchs yani Türkçe Rapin t,Tilkisi ve Undergroundun önemli isimlerinden Enkaz kardeşimle yaptığımız 'Yetişemezsin!' isimli parça nihayet kulaklarınızla. Hee hala bu ikisini tanımayan varsa bi zahmet açsın google amcayı baksın. Ki ben yokken onlar vardı =)

2 haftaya yakın oldu bu parçayı duyuralı ve tanıtım kapağını yaptıralı fakat daha kaliteli,daha profesyonel bir parça oluşturabilmek için çabaladık bu sürede yani aceleye getirmedik.Beklettiğimiz için kusurumuza bakmayın. Bu sürede kulağıma bazı komik duyumlar geldi.Neymiş ben bu feat için Tarık abiye 200 Tl bayılmışım. Ya arkadaşlar yukarda Allah var ya.Siz beni cebinden para akan,o parayı bi andan cepten çıkartıp verebilcek zengin biri falan mı sanıyonuz? Ben kendi stüdyomu kurmak için sabah 7 akşam 8 çalışırken arkadaşlar arkamızdan laf yetiştirme peşinde.Tabi oturduğun yerden konuşması kolay.

Biz güzel işler çıkarttıkça bazıları hala aşağıya çekme çabasında hala bir karalama kampanyası içinde. Neyse ya bununla ilgili söyleyecek çok şeyim var aslında ama ağır konuşarak kimsenin kalbini kırmak istemiyorum herşeye rağmen.

Dipnot:Kimsenin kalbini kıracak vaktimiz yok =)

Daha çok şey yapıcaz hep birlikte ama şimdiden kendinizi hazırlayın ki sonra yine 'oha' falan olmayın. Yazıkça yazasım geliyo gecenin ikisinde.1 saat sonra annemi uyandırcam sahur için uyumamam lazım =)

Neyse okuyan herkesten Allah razı olsun okumayanada eyvallah. Herkese hayırlı ramazanlar görüşmek üzere.
  Bu Mesajı Yetkililere Rapor Et Bu mesaja hızlı cevap gönder
Cevap Yeni Konu Aç

Etiketler
düet, enkaz, fuchs, tandem, yetişemezsin
Hızlı Cevap
Resim Doğrulama
Tandem düet Fuchs & Enkaz - Yetişemezsin Konusuna Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevap Son Mesaj
Fuchs düet Alp Aybars & Nakris - Tuzak Kurduk Eyvaah ThinkerBeLL Haberler - Tanıtım 0 12-08-2009 03:58
MıtMıt ve Afraz düet Fuchs - Show Budur! ThinkerBeLL Haberler - Tanıtım 0 20-07-2009 04:53
Enkaz Rüya Tabiri (Rüyada Enkaz Görmek) Kral_Aslan Rüya Tabirleri 0 08-06-2009 12:56
Fuchs (Fuchs Kimdir? - Fuchs Hakkında) BrookLyn Müzik tr 1 07-06-2009 11:08
Enkaz - Enkaz Nedir - Enkaz Hakkında Blue Blood X-Sözlük 0 03-03-2009 11:41