Yunus Emre & Frekans - Sinan Şamil Sam (Track) Üye Ol (Üye olduğunuzda tüm reklamlar gizlenecektir) Soru/Cevap
Geri Dön   MsXLabs MK > :: LEGEND Forumları :: > Türkçe RAP/Hip-Hop Underground > Haberler - Tanıtım
Facebook Hesabınızla Bağlanın (Connect with Facebook)
Cevap Yeni Konu Aç
Eski 30-06-2007   #1 (mesaj-linki)
MeLtisH
Yunus Emre & Frekans - Sinan Şamil Sam (Track)

Ankaranın En Başarılı İki İsmi Yunus Emre ve Frekans Dünyaca Ünlü Boksörümüz Sinan Şamil Sam İçin Yepyeni Bir Şarkı Kaydetti.Şarkı Yakında Sinan Şamil Sam’ın Official Parçası Olarak Ringe Çıkış Muziği Şeklinde Kullanılacaktır.Tamamen Boksörümüze Destek Amaçlı Yapılmış Şarkının Beat’i Yunus Emre [ Beat Lab ] Tarafından Sample Kullanılmadan Yapılmıştır.Mix’i, Masteringi ve Kaydı İse Frekans Tarafından Yapılmıştır.İkili Yunus Emre’nin Bandrollü Albumü ve Frekans’ın Yeni Projeleri Öncesi Tekrar Yeni Sürprizlerle Dinleyicilerinin Karşısında Olucaktır.Şimdi Size " Sinan Şamil Sam " İsimli Parçayı Sunuyoruz.Keyifli Dinlemeler.

*Track'i Indirmek Icin Kapaga Tiklamaniz Yeterli
  Bu Mesajı Yetkililere Rapor Et Bu mesaja hızlı cevap gönder
Eski 13-07-2007   #2 (mesaj-linki)
Cvp: Yunus Emre & Frekans - Sinan Şamil Sam (Track)

aßi kapaq nerde
  Bu Mesajı Yetkililere Rapor Et Bu mesaja hızlı cevap gönder
Cevap Yeni Konu Aç

Etiketler
emre, frekans, sam, sinan, track, yunus, Şamil
Hızlı Cevap
Resim Doğrulama
Yunus Emre & Frekans - Sinan Şamil Sam (Track) Konusuna Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevap Son Mesaj
Kerim [Mic Rap] & Yunus Emre & Rahdan & Frekans - JCVD CrasHofCinneT Haberler - Tanıtım 1 10-02-2009 16:30
Yunus Emre & Frekans - Tatlı Dil ve Tabanca (Full Albüm) charlatan Underground Albümler 4 19-11-2008 23:15
Yunus Emre - Ama Yok! (Track) Ghostlover Haberler - Tanıtım 0 04-11-2007 22:15
Yunus Emre & Frekans - Sinan Şamil Sam uSer7o2 Haberler - Tanıtım 3 07-07-2007 15:28
Yunus Emre & Frekans - Bana Ne Yapacağımı Söyleme (Track) CrasHofCinneT Haberler - Tanıtım 2 28-05-2007 21:03