| | #1 (mesaj-linki) | |
| Çorlu Underground
Gücün Kalmadımı Sancak & inTikam SancaK & Intikam -GÃ�¼cÃ�¼n Kalmadimi.mp3 dosyam.net ----------------------------------------------------------------------------------------------------- Halaskar & SAncak Medet Umma Halaskar & Sancak - Medet Umma.mp3 dosyam.net ------------------------------------------------------------------------------------------------------ Noyan Ses Senin Neyine NoYan - Ses Senin Neyine.mp3 dosyam.net ----------------------------------------------------------------------------------------------------- Sancak HAssicktir rMx sancak-8-hassicktir-rmx.mp3 dosyam.net ---------------------------------------------------------------------------------------------------- savLet VurgunLardayım SavLet - Vurgunlardayim -.mp3 dosyam.net ------------------------------------------------------------------------------------------------------ SelinRAP & HaLaskar Söndürün itLeri SelinRAP ft. HaLaskar - Söndürün İtLeri.mp3 dosyam.net ----------------------------------------------------------------------------------------------------- ÇorLu Underdan BAzı Parçalar begenirseniz Devamı geLir hpsi kndi UpLoadLArmdr! | |
|
| | #2 (mesaj-linki) | |
| Cvp: ÇorLu UnderGround
Çorlu Under hakkında bilgim yok ama teşekkürler...
| |
|
| | #3 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Çorlu UnderGround
ben çorludan...mesela size ilk başta sölemem qerek qi çorlunun en ii rapcisi sancaktır...halaskar flnda ii ama burda selinrap km bn onu bilmiorm bu linqi atan arkadaşımdan km olduunu sölemesni beklirom...
| |
|
![]() |
| Etiketler |
| Çorlu, underground |
Çorlu Underground Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| The Velvet Underground (The Velvet Underground Hakkında) | virtuecat | Yabancı Rock | 1 | 29-08-2008 15:48 |
| NFS Underground | Blue Blood | Flash Oyunlar | 0 | 28-03-2008 22:29 |
| Çorlu Spor | estudiantes | Diğer Takımlar | 0 | 11-10-2007 15:00 |
| Dj Ersiey - Underground Rap | djersiey | Haberler - Tanıtım | 1 | 19-04-2007 23:55 |
| Turxkish - Underground Rap | Turxkish | Haberler - Tanıtım | 0 | 13-04-2007 02:11 |