| | #1 (mesaj-linki) | |
| C-IT - Komando Video KlipSon Düzenleyen NeutralizeR; 13-03-2007 @ 07:57. | |
|
| | #2 (mesaj-linki) | |
| Cvp: C-IT Komando Video Klip
c-it iyi bi mc.özellikle 3406 daki parçada çok iyi söylemiş.bu klip parçasıda çok sağlammış.klipde güzel olmuş.
| |
|
| | #3 (mesaj-linki) | |
eline sağlık güzel olmuş
| |
|
| | #4 (mesaj-linki) | |
nasıl indireceğiz ki bunu
| |
|
| | #5 (mesaj-linki) | |
| Cvp: C-IT Komando Video Klip Herkese Tavsiye Ederim Çok Güzel Bir Klip... | |
|
| | #6 (mesaj-linki) | |
abi oncelikle tşkr aMa bende acılmıyo bı de nası indirilcek bu
| |
|
| | #7 (mesaj-linki) | |
sagol usta! süpersin, heryerde bunu ariyordum!
| |
|
| | #8 (mesaj-linki) | |
saolun ama açıllmıo
| |
|
| | #9 (mesaj-linki) | |
Sanırım sitelerinde geçici bir problem var. Aşağıdaki sayfadan Heyecanlanma ve A Coeur ou à Raison kliplerine de ulaşabilirsiniz. Ayrıca C-IT'in birkaç adet MP3'ü de bulunmakta: C-IT : Rappeur turk - Musique HIP HOP turk | |
|
| | #10 (mesaj-linki) | |
YA ARKADAŞLAR KLİBİ İZLEYEMİYORUM EN AZINDAN SÖZLERİ NASIL BULABİLİRİM THANX...! teşekkür ederim,we unutmamanızı isterim sayqım sizin ******nuz olsun , thanx CS SEYİT YAKUT'UN ALBÜMÜMÜ ALABİLMEM KONUSUNDA BANA YARDIM CI OLURMUSUNUZ Son Düzenleyen NeutralizeR; 18-03-2007 @ 22:46. Sebep: Mesajlar Otomatik Olarak Birleştirildi | |
|
![]() |
| Etiketler |
| cit, klip, komando, video |
| c it, |
C-IT - Komando Video Klip Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| Rapor 2 - Al Bunu Ye (Video Klip) | CrasHofCinneT | Haberler - Tanıtım | 0 | 16-10-2008 05:44 |
| Özgür B. - Aşk ve Toprak (Video Klip) | CrasHofCinneT | Haberler - Tanıtım | 0 | 16-10-2008 05:40 |
| Komando - Komando Nedir - Komando Hakkında | RuffRyders | X-Sözlük | 0 | 04-02-2008 06:59 |
| C-IT - Hikayem (Video Klip) | CrasHofCinneT | Haberler - Tanıtım | 1 | 21-02-2007 04:52 |
| Serin'den Video Klip ve MP3'ler | katilrapci | Haberler - Tanıtım | 0 | 15-02-2007 14:24 |