| | #1 (mesaj-linki) | |
| N.O.R.M. (Diss-Track) Eksik Etek parçası ile kendilerini duyuran N.O.R.M. [Erman & Ender] isimli grubun Kadiköy Acil, Kadiköy Merdiven, Sagopa & Fuat'a attığı diss... İNDİRMEK İÇİN TIKLA | |
|
| | #2 (mesaj-linki) | |
| Cvp: N.O.R.M. (Diss-Track)
Norm bir grup değil Erman Ender adamın tam adı. Tek başına iş yapıyor. Düzeltirsen sevinirim.Ayrıca parça çok sağlam ve yerinde bir diss. Çok güzelde küfür etmiş. O küfürler yerinde ve anlamlı boşuna değil hiçbiri. Erman'ın geleceği çok parlak olacak buna eminim. | |
|
| | #3 (mesaj-linki) | |
| Cvp: N.O.R.M. (Diss-Track)Olur mu Lathe; biliyorum bu parçada Erman yok ama Erman Ender farklı kişiler.. Eksik eteği dinlersen orda iki kişi var ve : Sınıf Ayrımı yapanı da BİZE gönder k..na dubel çaksın Erman, Ender diyorlar... | |
|
| | #4 (mesaj-linki) | |
Valla ben öbür türlü sanıyordum | |
|
| | #5 (mesaj-linki) | |
| Cvp: N.O.R.M. (Diss-Track) | |
|
| | #6 (mesaj-linki) | |
youtube linki olsaydı iyi olurdu önce bi' dinliyim | |
|
| | #7 (mesaj-linki) | |
EYWLLH.. İİMİŞ DİSS
| |
|
| | #8 (mesaj-linki) | |
KONUŞMAYAM DEDİM AMA GERÇEK İSMİ ENDER ERMAN SADECE YERLERİ DEĞİŞTİRİLMİŞ ADI ERMAN ENDER 2 KİŞİLER DJ LERİDE VAR O KADAR
| |
|
| | #9 (mesaj-linki) | |
İdare eder,o kadarda güzel bir parça değil.Kadıköy'ün bu parçayı takıcanı sanmıyom | |
|
| | #10 (mesaj-linki) | |
| Cvp: N.O.R.M. (Diss-Track) adam ajdarın sırtından prim yapamadı kadiköye laf atıyo hiç güleceğim yoktu.. cezanın fln sırtından meşhur olmaya çalışıyo işte ne olsun.. iki günlük adam.. kim ki yane | |
|
![]() |
| Etiketler |
| Yok |
| norm diss, norm download, |
N.O.R.M. (Diss-Track) Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| IzdıRAP - Sagoloman (Diss Track) | mertcann | Haberler - Tanıtım | 4 | 26-06-2009 01:51 |
| Sanchez - Lambada (Diss Track) | mc_melisss | Haberler - Tanıtım | 0 | 07-05-2008 21:40 |
| Dj Mafyoza - F-Key (Diss Track) | dj mafyoza | Haberler - Tanıtım | 2 | 03-06-2007 01:47 |
| Roy - Bakteri (Diss Track) | Blue Blood | Haberler - Tanıtım | 0 | 12-05-2007 22:48 |