| | #1 (mesaj-linki) | |
| AKO - Mahşerde Bilge VIDEO Klip Bandrollü albüm çalışmalarına başlayan AKO, underground çalışmalarına da devam ediyor... İlk albümü Venüs Zevkleri'nin hit track'i Mahşerde Bilge parçasına yönetmen Eray Mert'in ve Casaba Müzik Prodüksiyon şirketinin desteğiyle bir klip çekti. Klibi yakında Dream TV'de de izleyebileceksiniz... (30 MB ZIP) AKO - Mahşerde Bilge Video Klibini VCD (MPG) formatında indirmek için tıklayınız ![]() (Yüklenmesi biraz zaman alabilir, Lütfen Bekleyiniz) Player'da izlemek için: Son Düzenleyen NeutralizeR; 14-08-2006 @ 02:42. | |
|
| | #2 (mesaj-linki) | |
| Cvp: AKO - Mahşerde Bilge VIDEO Klip
AKO her zaman başarmaya aşık biri ... Fazla bir şey demeye gerek yok.. Tebrikler..
| |
|
| | #3 (mesaj-linki) | |
| Cvp: AKO - Mahşerde Bilge VIDEO Klip | |
|
| | #4 (mesaj-linki) | |
| Cvp: AKO - Mahşerde Bilge VIDEO Klip Ağzına ve emeğine sağlık AKO gayet güzel olmuş TEBRİKLER! | |
|
| | #5 (mesaj-linki) | |
| Cvp: AKO - Mahşerde Bilge VIDEO Klip AKO Mukemmel bır insan bence ve mahserde bilge adlı parcasıda listeleri alt üst edecek bence AKO Sesine Ve Yüreğine Sağlık ...:::ReSPeCT:::... | |
|
| | #6 (mesaj-linki) | |
Londradan sevgiler,AKO clibin cok guzel olmu$ ve bide anlamli tebrik ederim PEACE OUT!!!! | |
|
| | #7 (mesaj-linki) | |
arkadaslar ben genelde rap dınlemem ama yaptıgınız calısma gercekten hosuma gıttı ellerınıze saglık kendınıze ıyı bakın basarılarınızın devamını dılerım
| |
|
| | #8 (mesaj-linki) | |
deneyelim
| |
|
| | #9 (mesaj-linki) | |
Şarkı da klip te gayet güzel, başarılar diliyorum.
| |
|
| | #10 (mesaj-linki) | |
BEN AKOYU PROFESYONEL OLARAK GÖRÜYORUM AMA BU KLP ÇOK SADE VE AYNI KARELERDEN OLUŞMUŞŞ dream tvde yayınlancaksa daha iyisini beklerdim çünkü ako çok iyi geleceğin en^lerin biri olacak..___ BAŞARILAR !!!
| |
|
![]() |
| Etiketler |
| ako, bilge, klip, mahşerde, video |
AKO - Mahşerde Bilge VIDEO Klip Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| Özgür B. - Aşk ve Toprak (Video Klip) | CrasHofCinneT | Haberler - Tanıtım | 0 | 16-10-2008 05:40 |
| AKO - Mahşerde Bilge | BrookLyn | Lirikler - Şarkı Sözleri | 0 | 11-10-2008 04:23 |
| C-IT - Komando Video Klip | NeutralizeR | Haberler - Tanıtım | 15 | 19-01-2008 12:38 |
| C-IT - Hikayem (Video Klip) | CrasHofCinneT | Haberler - Tanıtım | 1 | 21-02-2007 04:52 |
| Serin'den Video Klip ve MP3'ler | katilrapci | Haberler - Tanıtım | 0 | 15-02-2007 14:24 |