| | #1 (mesaj-linki) | |
| Ceza - Evin Delisi (Track)
Ceza müziğe başlamasının 10. yılı şerefine hayranlarına çok özel bir sürpriz yapıyor. Ceza daha önce hiç bir yerde duymadığınız parçalardan ve yeni parçalarından oluşan "Evin Delisi" adlı yeni bir single hazırladı ve bu maxi single'ı internet üzerinden ücretsiz olarak siz Ceza-Fan'larıyla paylaşıyor. ![]() Ceza - Evin Delisi Tracklist 1. Ceza - Hiç Yok Deme Hit Çok (Beat Luiz, Mix & Mastering: Puma) 2. Ceza - Son Söz Feat. Dapoet (Beat Dapoet) 3. Ceza - Yüksek Gerilim (Beat Roka) 4. Ceza - Dertler Bitermi Feat. Narkoz (Beat Roka) 5. Ceza - Sihirli Bir Değnek (Beat Despo) Download Şifre: www.rapindir.biz Orjinal Konu: Ceza - Evin Delisi Rap İndir Ceza - Evin Delisi | |
|
| | #2 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Ceza - Evin Delisi (Single) Yayınlandı!
çok güzel olduğuna inanıp hemen indiriyorum..Teşekkürler
| |
|
| | #3 (mesaj-linki) | |
ben upload etcektim ama koymuşsun reklamınıda yapıp | |
|
| | #4 (mesaj-linki) | |
*Ben ındırdım cok guzel Teşekkürler ..!
| |
|
| | #5 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Ceza - Evin Delisi (Single) Yayınlandı! dinlemek lazım emeğinize sağlık | |
|
| | #6 (mesaj-linki) | |
Hiç yok deme Hit çok şarkısı çok hoşuma gitti çok beğendim single albümünü Ceza dinlemekten hoşlanıyorsanız indirin derim.
| |
|
| | #7 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Ceza - Evin Delisi (Track)
tsler kanka
| |
|
| | #8 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Ceza - Evin Delisi (Track) Ceza'nın en kötü sözlerin in olduğu albüm bu.Hele Hiç yok Deme Hit Çok şarkısı tam bi rezalet.Birde bu albümü aslında engelli arkadaşlarımıza yardım için bandrolleyip satacaktı.Böyle dandik bi albüme para veren pişman olup sana içindenn ne geçiyosa saymazmı?İyiki kimse destek vermemişde netten yayınlamış albümü ancak bu kadar olabilirmiş yani | |
|
| | #9 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Ceza - Evin Delisi (Track) albümü dinlemeden sözleri okudum evin delisi hoş diğerlerinide dinlemek lazım eline sağlık | |
|
| | #10 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Ceza - Evin Delisi (Track)
ÖZELLİKLE DAPOET İLE FT. İNİ DİNLEMENİZ TAVSİYE EDİLİR !!!!! SÜPERRR 1 PARCA | |
|
![]() |
| Etiketler |
| ceza, delisi, evin, track |
| ceza evin delisi indir, |
Ceza - Evin Delisi (Track) Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| Ceza (Ceza Kimdir? - Ceza Hakkında) | Kral_Aslan | Müzik tr | 9 | 25-09-2009 18:25 |
| Killa Hakan & Ceza & Gekko - İşte Crew (Track) | _ajan_rap_ | Haberler - Tanıtım | 9 | 12-02-2009 12:14 |
| Ceza - Ceza Nedir - Ceza Hakkında | MelancholiscH | X-Sözlük | 0 | 26-11-2007 23:23 |
| Evin İlyasoğlu (Evin İlyasoğlu Kimdir? - Evin İlyasoğlu Hakkında) | BARIŞ | Müzik tr | 0 | 24-11-2006 18:03 |