Arama

Deathlok / Luther Manning

Güncelleme: 30 Kasım 2011 Gösterim: 4.662 Cevap: 2
MaKaLeLe - avatarı
MaKaLeLe
Ziyaretçi
23 Şubat 2007       Mesaj #1
MaKaLeLe - avatarı
Ziyaretçi
Deathlok / Luther Manning

Sponsorlu Bağlantılar
astonishingtales25

Güçleri: Luher Manning'in vücudunun %75'i sibernetik parçalarla değiştirilmiştir, bu parçaların arasında kafatasının içindeki mikro-işlemci de vardır. Bu sayede zırhlı bir vücut, gelişmiş duyular, kızıl ötesi görüş özellikleri vardır. İçinde kendi güç birimi olan bir lazer silahı kullanmaktadır.

Biyografi: Luther Manning orduya yazıldıktan sonra albay rütbesine kadar yükseldi. Fakat olağan savaş eğitimi sırasında bir mayının patlaması sonucu ağır bir şekilde yaralandı. Bu patlama sonucu bir şekilde olaylar bizim gerçekliğimizin dışındaki başka bir gerçeklikte devam etti.

Manning'in komutanı Binbaşı Simon Ryker onun vücudunun gizli yürütülen bir cyborg süper-asker geliştirme programı Proje: Alpha-Mech'te kullanılmasını sağladı. Projeyi uygulayan bilim adamı Simon Ryker'ın kardeşi Harlan Ryker idi ve yıllar önce Simon'ın
Dr. Doom tarafından yaralanan bacağına sibernetik parçaların yerleştirilmesini sağlayan da oydu. Manning'in beyni, sinir sistemi ve hasar görmemiş organlarının haricindeki vücudu sibernetik parçalarla değiştirildi.

Haftalar süren ameliyatlardan sonra Manning kendine geldiğinde vücudunun çoğu sibernetik parçalardan ve beyninin bir bölümü de bir mini-bilgisayardan oluşmaktaydı. Ona Deathlok kod adı verildi. Deathlok görevlerinden biri sırasında Fixer ve Mentallo adlı suçluların kullandığı bir zaman makinası sayesinde tekrar bizim gerçekliğimize geldi.

Fixer'ın programlama dehası onun Deathlok'ın bilgisayar beynini tekrar programlayarak suçluların kullandığı bir araç haline gelmesini sağladı.
Fantastic Four tarafından Fixer'ın planları engellendi ve Deathlok Londra'daki bir sibernetik uzmanına götürüldü. Deathlok buradan çalınarak Manning'in bilinci yokedilmeye ve Deathlok'ı her emre uyan bir robot haline getirilmeye çalışıldı. Gelişen olaylardan sonra Deathlok tekrar Manning'in bilinciyle aktif duruma gelerek yaratıldığı gerçekliğe geri döndü.

Kaynak: DeathLok

Son düzenleyen RuffRyders; 20 Haziran 2011 18:59 Sebep: Sayfa düzeni.
Biyografi Konusu: Deathlok / Luther Manning nereli hayatı kimdir.
RuffRyders - avatarı
RuffRyders
Kayıtlı Üye
20 Haziran 2011       Mesaj #2
RuffRyders - avatarı
Kayıtlı Üye
Deathlok / Luther Manning - Deathlok Resimleri

Sponsorlu Bağlantılar
deathlok005dc11lrpage1


BEĞEN Paylaş Paylaş
Bu mesajı 1 üye beğendi.
Sasuke Uchiha - avatarı
Sasuke Uchiha
Ziyaretçi
30 Kasım 2011       Mesaj #3
Sasuke Uchiha - avatarı
Ziyaretçi
deathlok
Deathlok Collins h244
406px Deathlok28Collins29 Head
BEĞEN Paylaş Paylaş
Bu mesajı 2 üye beğendi.

Benzer Konular

13 Ekim 2016 / Misafir Siyaset ww
26 Temmuz 2012 / _KleopatrA_ Felsefe ww
15 Mart 2007 / Misafir Hayali Karakterler
5 Aralık 2015 / _AERYU_ Asker ww