Arama

Erman Kuzu

Güncelleme: 24 Eylül 2013 Gösterim: 3.378 Cevap: 1
Jumong - avatarı
Jumong
VIP VIP Üye
11 Ağustos 2013       Mesaj #1
Jumong - avatarı
VIP VIP Üye
Erman Kuzu
MsXLabs.org
Sponsorlu Bağlantılar

Abiye Kuzu'nun eşi, Arda ile Melodi'nin babası, Yarcan'ın ise eniştesidir. Posta dağıtım şirketinde çalışmaktadır ve aynı zamanda postacılık da yapmaktadır.
Kuzu uyurken....Msn Grin
7gui

Şafak Sezer : Erman Kuzu karekterini hazırlanırken ağabeyimi örnek aldım...

Yüksel Aytuğ’un, "Yahu Şafak, bir adam bu kadar ’mal’ olabilir mi gerçekten?" sorusuna başarılı oyuncu, "Oluyor tabii. Tayfun (Güneyer) uç karakterleri seviyor. Nereden besleniyorsun derseniz, ağabeyim derim. Erman Kuzu tiplemesini yaratırken ağabeyimi örnek aldım. Mal değil tabii ama, göbekli, bıyıklı, komik bir adamdır. Kendisi Kutsal Damacana 2 filminde de oynadı fakat çok yeteneksiz olduğu için o bölümleri montajda kestim" diye yanıt verdi. Msn Grin

"Erman Kuzu'nun gerçeği benim abim Süleyman'dır. Vodafone'la ilk iş görüşmemizi yapıyoruz. Benim o dönem arabam yok, abimin arabası var diye onunla beraber gittik görüşmeyeToplantının ortasında davullu zurnalı bir müzik çalmaya başladı. Abimin cebi çalıyor. Oradaki herkes Erman Kuzu'nun esin kaynağının kim olduğunu o saniye anladı. Erman Kuzu ne yapar? Postanedeki işine gidip gelir, dünya çok da umurunda değildir. Abim de belediyede, böcek ilaçlamada çalışır. Dünya umurunda değildir. Önüne bir tabak makarna koyduğun anda ona her şeyi yaptırırsın."




Biyografi Konusu: Erman Kuzu nereli hayatı kimdir.
🌘 🚀
Jumong - avatarı
Jumong
VIP VIP Üye
24 Eylül 2013       Mesaj #2
Jumong - avatarı
VIP VIP Üye
Msn Happy

Sponsorlu Bağlantılar



🌘 🚀

Benzer Konular

9 Ocak 2010 / Misafir Ziraat
7 Temmuz 2015 / _EKSELANS_ Mitoloji
23 Ağustos 2013 / Jumong Hayali Karakterler