Arama

Astroloji - Fallar - İkizler - Sayfa 23

Güncelleme: 10 Aralık 2019 Gösterim: 307.998 Cevap: 1.773
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
9 Eylül 2008       Mesaj #221
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
İkizler - Salı , 09.09.2008
Sevgili İkizler bugün Ay Oğlak burcu seyrinin, sorumluluk ve ciddiyet içeren etkileri altında güne başlamaktasınız. Bu enerji yaşınız ve içinde bulunduğunuz şartlara göre farklı anlamlar içerebilir. Eğer evliyseniz bu etki altında güvence ihtiyacınızın ana nedeni, ailenizin dirlik ve düzenliği adına dışarıdan temin etmeye çalıştığınız kredi, borç gibi konulardaki girişimlerinizi simgeleyebilir. Eğer bekarsanız bu çevrenizdeki büyüklerinizden veya sizi seven kişilerden beklediğiniz maddi ve manevi destektir. Her ne olursa olsun burada söz konusu olan, bir şekilde güvenlik sağlamak ve süreci rahatça atlatabilmektir. Kimileriniz ise bu etki altında, ilişkinizle ilgili mevzularda cinsel paylaşımlarınız konusuna özel bir önem verebilirsiniz. Partnerinizle aranızda oluşabilecek samimiyet ve sıcaklık, iç dünyanızdaki sorunların üstesinden gelebilmeniz adına gayet önemli olabilir.
Sponsorlu Bağlantılar

Günün çoğunluğunda etkili olacak bu enerjiler, sorumluluklarınızın da altını çizici olduğundan, doğal olarak günü huzurlu ve mutlu bir şekilde geçirmenin yolu sizin açınızdan önem arzeden konularda gerçekçi adımlar atabilmenizden geçebilir. Günün diğer yarısında etkili olacak enerjilere baktığımızda ise, bunu sağlamanın kolay olabileceğini göstermektedir. Burada şu noktanın da üzerinde durmak istiyorum. Eğer siz bugüne dek aileniz, yüreğiniz, iç dünyanız ve geleceğiniz adına düzgün adımlar attıysanız ve gerçekten sorumluluklarınızın farkında olduysanız, biliniz ki bugünkü enerjiler sizi destekleyicidir. O zaman yapmanız gereken sadece güven duygunuzu ön planda tutmak, kendinizden emin olmak ve hedefinize kilitlenmektir. Tabi bunları gerçekleştirirken sevgi bağınızı birlikte olduğunuz insanlardan esirgememek ve samimi davranışlar içinde olmaktır

alıntı.
GÜLGECELER - avatarı
GÜLGECELER
Ziyaretçi
10 Eylül 2008       Mesaj #222
GÜLGECELER - avatarı
Ziyaretçi
İkizler -Çarşamba, 10.09.2008

Sponsorlu Bağlantılar
ikizler
Sevdiğiniz insanın uçarılılıkları sizi hayli üzecek. Özel hayatınızdaki karmaşayı atlatabilmek için enerjinizi işinizde yoğunlaştırın. Zira işlerinize şu sıralar çok önem vermeniz gerekiyor. Bu çabalarınızın karşılığını en kısa zamanda alacaksınız. Bugün radikal kararlar alabilirsiniz. Bunun için gerekli güç şu sıralar sizde mevcut. Bu gücünüzden yararlanmayı bilin. Sağlığınızın yerinde oluşu sizin için şans. Bu şansınızı değerlendirin.

RoSSoRoSe - avatarı
RoSSoRoSe
Ziyaretçi
12 Eylül 2008       Mesaj #223
RoSSoRoSe - avatarı
Ziyaretçi
12 Eylül 2008

Yaşamınıza çok önemli biri girebilir. Yalnız bu insan sizin kadar bağımsızlığına düşkün ve yine sizin gibi otoriter. Yani anlaşabilmeniz için taraflardan birinin biraz özveride bulunması gerekecek. Bu insan sayesinde yaşamınız fevkalade olabilir. Kararınızı bunu düşünerek vermelisiniz. Size türlü yerlerden irili ufaklı paralar gelecek. İyi bir yatırım yapabileceksiniz. Sevdiğinize uymaya çalışın, anlamsız kıskançlıklarla onu üzmeyin. Şu sıralar kendinizi çok bitkin hissetmenizin nedeni kafeinli içecekler. Bunlardan uzak durmaya çalışın.

RoSSoRoSe - avatarı
RoSSoRoSe
Ziyaretçi
15 Eylül 2008       Mesaj #224
RoSSoRoSe - avatarı
Ziyaretçi
15 Eylül 2008

Yaratıcı bir gün. Yeni bir konuya el atarak başarılı ve zevkli bir çalışma yapabileceksiniz. Patronunuz da sizden uzun zamandır böyle bir atak bekliyordu. Candan dostlarınızdan yardım istemeyi unutmayın. Onlar buna hazır. İyi günler başlıyor. Toplum yaşamınız canlanıyor. Yaşamı çok seveceksiniz. Sevdiğiniz varsa uyum içinde olacak ve birlikte mutluluğa gideceksiniz. Sevdiğiniz yoksa bir davette biriyle tanışacaksınız. Bu anlamlı bir ilişki olacak. Midenize dikkat. Abur cubur yemeyin.

GÜLGECELER - avatarı
GÜLGECELER
Ziyaretçi
16 Eylül 2008       Mesaj #225
GÜLGECELER - avatarı
Ziyaretçi
İkizler -Salı, 16.09.2008



Bugün kısa bir yol yapacaksınız. Yaşamınızda yenilikler görülmekte. Bunların bir bölümünü siz yapacaksınız. Önemli bir bölümü de tesadüfler sonucu gerçekleşecek. Para durumunuz iyi. Bugün bir kısmeti bölüşebilirsiniz. Mutlu bir beraberliğiniz varsa ondan uzak kalmamalısınız. Fakat kalbiniz boşsa zevkli ve anlamlı bir ilişkiye başlayabilirsiniz. Başbaşa kalacağınız yerlere gitmelisiniz. Bu da sağlığınıza iyi gelecek.
GÜLGECELER - avatarı
GÜLGECELER
Ziyaretçi
17 Eylül 2008       Mesaj #226
GÜLGECELER - avatarı
Ziyaretçi
İkizler -Çarşamba, 17.09.2008




Çalışıyorsanız bugün sizin için olumlu anlaşmalar yapmak için en uygun zaman. Bu anlaşma sayesinde başarıya gideceksiniz. Para konusunda akılcı olmalısınız. Çünkü beklenmedik harcamalar çıkacak. Ama kısa yollardan kısmetleriniz var. Ayrıca aileniz de size destek verbilir. Sevdiğinizle yaşamın tadını çıkarın. Sizin gibi duygulu duyarlı biri için aşkta mutluluk herşeydir. Uykusuzluğunuzu yenin.
RoSSoRoSe - avatarı
RoSSoRoSe
Ziyaretçi
20 Eylül 2008       Mesaj #227
RoSSoRoSe - avatarı
Ziyaretçi
20 Eylül 2008
İstediğiniz başarı geliyor. Hiç ummadığınız birinden destek göreceksiniz. Bu kişi iş yerinizden ve sizi kıskandığını sandığınız biri. Aranızda güzel bir dostluk başlayacak. Evle ilgili bazı sorunlar olabilir. Bunu daha fazla büyütmemelisiniz. Herşeyin çaresi var. Çevrenizde yeni yeni kimseler belirmekte. Sevdiğinizle ölçülü ilişkiler içinde olmalısınız. Sevdiğiniz yoksa bir yakınınız sayesinde tanışacağınız biriyle aranızda yakınlaşma olacak. Talih oyunları oynayıp moralinizi bozmayın. Şu sıralar şans oyunlarında kısmetiniz yok.

RoSSoRoSe - avatarı
RoSSoRoSe
Ziyaretçi
23 Eylül 2008       Mesaj #228
RoSSoRoSe - avatarı
Ziyaretçi
23 Eylül 2008

Çok gayretlisiniz. Bu gayretinizin mükafatını en kısa sürede göreceksiniz. Uzun zamandır yaptığınız plan nihayet lehinize sonuçlanacak. Parasal olarak da kazançlı çıkan siz olacaksınız. Parayla ilgili fırsatı değerlendirdiğinizde maddi durumunuz kat kat iyi olacak. Yoldan gelecek olan çekici kimse sizi olumlu etkileyecek. Sevdiğiniz varsa bu insanla bir işbirliğine girebilirsiniz. Kalbinizde biri yoksa bu insanla anlamlı ve uzun bir ilişki başlayabilir. Başınızı koruyun. Baş ağrılarına dikkat.

RoSSoRoSe - avatarı
RoSSoRoSe
Ziyaretçi
24 Eylül 2008       Mesaj #229
RoSSoRoSe - avatarı
Ziyaretçi
24 Eylül 2008
Bugün beklemediğiniz yerden bir para gelecek. Böylece önceki borçlarınızı da kapatacaksınız. İşte dikkatli olun ve kimseyle tartışmayın. Akılcı olmalı ve hakkınızı korumalısınız. Bunun için gerekli zeka ve yetenek sizde mevcut. Sevdiğinizle uzun bir yola çıkabilirsiniz. Cinsellik ön planda. Sevdiğinizle bu konuda anlaşacak ve birlikte hoş vakit geçireceksiniz. Sevdiğiniz yoksa deneyimli zeki biri sizi etkileyecek.

The Unique - avatarı
The Unique
Kayıtlı Üye
25 Eylül 2008       Mesaj #230
The Unique - avatarı
Kayıtlı Üye
Astroloji - Fallar - İkizler
ikizler


25 Eylül 2008 - Bugün
Bugün karar vermek zorunda kalabilirsiniz. Bu iş hayatı veya özel hayat için olabilir. İyi düşünün ve geleceğinizi etkileyecek bu karar için etki altında kalmayın. Sonuca ulaşmak için herşey mevcut. Yeterki istikrarlı olun. İçinize kapanmayın. Sevdiğinizden yardım isteyin. Sevdiğiniz yoksa ani bir aşk devreye girebilir. Ama acele karar vermeyin. Yanlış seçim yapabilirsiniz. Sonunda üzülen siz olursunuz. Hiç ummadığınız bir yerden para geliyor. Büyük bir harcama yapacaksınız. Olumlu düşünün.

:::Alıntı:::
Bir bildiğim varsa hiç bir şey bilmediğimdir. (:

Benzer Konular

10 Aralık 2019 / Misafir Burçlar
10 Aralık 2019 / Misafir Burçlar
10 Aralık 2019 / Misafir Burçlar
10 Aralık 2019 / Misafir Burçlar
10 Aralık 2019 / Misafir Burçlar