Arama

Astroloji - Fallar - İkizler - Sayfa 25

Güncelleme: 10 Aralık 2019 Gösterim: 307.849 Cevap: 1.773
RoSSoRoSe - avatarı
RoSSoRoSe
Ziyaretçi
15 Ekim 2008       Mesaj #241
RoSSoRoSe - avatarı
Ziyaretçi
15 Ekim 2008

Sponsorlu Bağlantılar
Kibirlisiniz. Kendini üstün görme gibi burcunuzun olumsuz özelliklerini takınma eğiliminde olduğunuz görülüyor. Bu tip davranışlarla takdir edilmekten çok, çevrenizdekilerin nefretini kazanacağınızı hiç unutmayın. Aklınız fikriniz uzun zamandır gerçekleştirmek istediğiniz bir projede. Öyle ki artık gözünüz hiçbir şeyi görmez olmuş. Bütün enerjinizi bu işe kanalize etmişsiniz. Neyseki duygusal bağlamda aklınızı alacak gelişmeler olacak. Siz de cazibenizin farkına varacaksınız. Kontrolünüzü kaybetmemeye bakın. Aradığınız huzuru ergeç bulacaksınız.


RoSSoRoSe - avatarı
RoSSoRoSe
Ziyaretçi
16 Ekim 2008       Mesaj #242
RoSSoRoSe - avatarı
Ziyaretçi
16 Ekim 2008

Sponsorlu Bağlantılar
Parlak bir gün. Kendinize olan güveniniz ve pratik zekanız sayesinde işyerinizde terfi etmeniz çok yakın. Gerek iş gerek özel hayatınızda herşey toz pembe. Duygusal bağlamda yine de biraz dikkatli olmanızda fayda var. Sahiplenme duygunuzun ağır basmasına izin vermeyin. Yoksa gereksiz kıskançlıklarla herşeyi bir anda mahvetmeniz işten bile değil. Mali konularda tahminleriniz iyi. Yatırım yapmaya bakın. Sağlığınız iyi.


RoSSoRoSe - avatarı
RoSSoRoSe
Ziyaretçi
17 Ekim 2008       Mesaj #243
RoSSoRoSe - avatarı
Ziyaretçi
17 Ekim 2008

Herşeyi kara görmeyin. Yukarı sıçramak gibi bir isteğiniz varsa arzu ettiğiniz pozisyona gelmekle kalmayacak, aynı zamanda hedeflerinizi de birbir ele geçirmiş olacaksınız. Dizginler sizin elinizde. Aşk hayatınızda fırtınalar esse bile yaşamın diğer alanlarında karşınıza çıkan fırsatlar kendinizi bir anlamda iyi hissetmenize yarayacak. Maddi açıdan da şu günlerde rahatlayacaksınız. Yine de ayağınızı yorganınıza göre uzatmakta fayda var. Sonunda siz karlı çıkarsınız.

Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
20 Ekim 2008       Mesaj #244
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
20 Ekim 2008

Herşey hemen olsun diyenlerdensiniz, ama herkes o kadar hızlı olmayabilir. Değişken ruh haliniz çevrenizdekileri şaşkına çeviriyor. Bugün onayladığınız şeyi ertesi gün ilk kez duyuyormuş gibi davranmanızı çevrenizdekiler kolay kolay kabullenemiyor. Yeni arayışlar içindesiniz. Ama dikkat. Bu arada eskileri kaybetmeyin. Bu günlerde cazibelisiniz ve etrafınızda bir yığın insan var. Ama hepsine güvenmeyin. Baş ağrıları ve mide kramplarına karşı yoga gibi hem bedeni hem zihni gevşeten çalışmalar yapın.




*alıntı
RoSSoRoSe - avatarı
RoSSoRoSe
Ziyaretçi
22 Ekim 2008       Mesaj #245
RoSSoRoSe - avatarı
Ziyaretçi
22 Ekim 2008

Kendinize zaman ayırdığınız ve dinlendiğiniz zaman gösterdiğiniz performans herkesi şaşkına uğratıyor. Ne yazık ki kendinize fazla zaman ayırmıyorsunuz. Rejim yapmak istiyor ama başlayamıyorsunuz. Birden kendinizi bu kadar sıkıntıya sokmayın. Yavaş yavaş yemekleri azaltın ve bol bol hareket yapın. Aşkın sihirli gücü size bu konuda destek verecek. Kısa bir yolculuk görünüyor. Bu yolculuk sırasında rahatladığınızı hissedeceksiniz.

RoSSoRoSe - avatarı
RoSSoRoSe
Ziyaretçi
23 Ekim 2008       Mesaj #246
RoSSoRoSe - avatarı
Ziyaretçi
23 Ekim 2008

Parlak bir dönem başladı ama siz yine memnun değilsiniz. Çünkü yapınızda hiçbir zaman olanla yetinmemek gibi bir dürtü var. Bu nedenle var olan şeylerin tadını çıkaramıyorsunuz. Elinizden küçük mutluluklar kaçıyor. İşleriniz, arladaşlarınız ve hobilerinize ayırdığınız zamanın bir bölümünü de sevgilinize ayırın. Bu günlerde kendisini çok ihmal edilmiş hissediyor. Bunu dile getirmiyor ama her an patlayabilir. Aniden bir iş yolculuğuna çıkma ihtimaliniz var. Yemekte ölçüyü fazla kaçırmayın. Tatlılardan uzak durun.

Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
28 Ekim 2008       Mesaj #247
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
İkizler - Salı , 28.10.2008
Sevgili İkizler geçtiğimiz 29 Eylül tarihinde oluşan yeniay enerjisi, özellikle aşk hayatınız, varsa çocuklarınız, sanatsal faaliyetleriniz, girişimleriniz kısaca yaratıcı ifadenizi güçlü bir şekilde ortaya koymanızı gerektiren konularda etkili olmaya başlamış ve bir çok şeyi gözden geçirerek ne yönde karar vermeniz gerektiğini saptamanız anlamına gelmişti. İşte o günlerden bu yana olan gelişmelerin gözden geçirilerek son karar aşamasına gelindiği bugün son bir şansınız daha olduğunu biliniz. Şimdi şöyle bir düşünün. Yaşadığınız hayatın içinde gerçekten aşkım diyebileceğiniz bir insanla beraber misiniz, eğer cevabınız evet ise size mutluluklar diliyoruz. Peki hayır ise, o zaman şunu kendinize sorunuz. Siz yaşamınızda aşka ne kadar yer vermektesiniz. Gelir geçer tarzda mı düşünüyorsunuz yoksa gerçekten emek veriyor musunuz. Peki ya çocuklarınızla alakalı ne gibi sorunlarınız var.

Geçtiğimiz bu bir ay süresince onlara yeteri kadar zaman ayırdınız mı yoksa hayatın içinde mücadele ederken onları es mi geçtiniz. Peki çocuk sahibi olmayı düşünüyor musunuz. O zaman gerek maddi ve gerekse manevi açıdan, yaşam stiliniz olarak buna ne kadar hazırsınız. Sanatsal faaliyetlerinizle ilgili gerçekten özverili çalışıyor musunuz. Peki bu aktiviteleriniz için ciddi manada ne gibi girişimleriniz var. bütün bu soruları bugün net olarak cevaplamalı ve artık net bir karar verebilmelisiniz. Saat 12:05-13:48 arasında Ay gezegeni boşluğa gireceğinden yukarıdaki konularda eskiye ait ne varsa ele alarak bunları çözüme kavuşturmaya çalışınız. Fakat kesinlikle girişimde bulunmayın. Boşluktaki saatlerin ardından bu kararlarınızı uygulamaya başlayabilirsiniz. Daha sonra Akrep burcunda ilerlemeye başlayacak Ay etkisi altında, iş hayatınızla alakalı konular gündeminize gelmeye başlar ve sizler bu mevzularla daha yakından ilgilenmek gereği duyabilirsiniz.
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
29 Ekim 2008       Mesaj #248
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
İkizler - Çarşamba , 29.10.2008
Sevgili İkizler bugün Akrep burcunda meydana gelecek Yeniay enerjisi, kendinizi tanımlama, sınırlarınızın farkına varma, hatalarınızı düzenleyerek yaşamınızı şekillendirme konusunda size güç vericidir. Böylece bedeniniz ve zihniniz arasındaki dengeyi sağlayarak huzurlu bir biçimde işlerinizi yapabilirsiniz. Sağlık, çalışma hayatı, hizmet konularında destekleyici olan bu enerji yeni bir tohumun toprağa serpilmesi gibi, önünüzdeki bir ay boyunca büyüyecek ve iş hayatınızın gündelik temposu içinde başarılı girişimlerde bulunmanızı sağlayacaktır. Yeniay umut demektir. Bu umut, yerine getirmenizin zorunlu olduğu her görevi sorumluluğunuz kabul ederek ve bunun size getireceği katkıların farkında olarak seve seve yapmanızı sağlayıcıdır. İş hayatınızla alakalı her konuda yeni bir düzen kurmanızı ve kurulmuş düzeninizi sağlamlaştırmanızı destekleyecek bu enerji, olabileceğiniz en güçlü seviyeye ulaşmanızda da size güç katabilir.

Potansiyel gücünüzü açığa çıkararak, bugüne dek bilmediğiniz yanlarınızı görmenizi destekleyebilir. Yapılacak iyileştirmeler sayesinde eskisinden daha güçlü yol almanız adına sizi teşvik edicidir. Bir başka kişi veya olguyla birleşerek iş yaşamınızdaki değişimi gerçekleştirmeniz anlamına gelen bu enerji sayesinde eskiyi restore ederek yenileşmeniz mümkündür. Sağlıklı yaşamak adına, sizi engelleyen ve gelişiminizin önünde set oluşturan hastalıklarınız için yeni bir umut ve alternatif bir yöntem keşfetmenizi sağlayabilir. Bu sayede sıkıntılarınız sona erebilir ve hayata güçlü bir şekilde katılabilirsiniz. Başkalarına faydalı olmanızda size yardımcı olan yeniayın bu ilk gününde, bir dilek tutmayı ihmal etmeyin ve bir ay boyunca gerçekleşeceğine dair inancınızı güçlü tutmanızı öneriyorum.
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
30 Ekim 2008       Mesaj #249
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
İkizler - Perşembe , 30.10.2008


Sevgili İkizler bugün, çevrenizdeki insanlara kendinizi ifade etmek ve liderlik gücünüzü göstermek isteyebilirsiniz. Sizin gibi işlerini çabucak bitirmek yanlısı olan bir kişi için, bu etki biraz zorluk yaratabilir. Çünkü aklınıza eseni yapmanız pek mümkün olmayabilir. Daha titiz ve ayrıntılara daha fazla önem vermeniz yararlı olabilir. Ayrıca son derece zeki bir şekilde hareket etmeniz halinde, altından kalkamayacağınız iş yoktur. Bu etki altında tek dikkat etmeniz gereken konu, çevrenizdeki insanlara karşı eleştirel davranmamanız, anlayış ve hoşgörüyü ihmal etmemenizdir.

Bugünkü enerjiler altında, çevrenizdeki insanlara anlayışlı olmak durumunda kalabilir ve hiç istemediğiniz halde destek olmanızı gerektiren işlerin içinde kendinizi bulabilirsiniz. Bu durum her ne kadar keyifsizlik verici olsa da sakin bir şekilde halletmeye çalışmalısınız. Ayrıca iş hayatının kendi içindeki zorluklarıyla mücadele etmeli ve her ne olursa olsun yılgınlık göstermemelisiniz. Gün içindeki bir diğer enerji ise, aşk konusunda hakimiyeti ele almaktan hoşlanmanızı sağlayabilir. Kendinize bu konuda oldukça fazla güvenebilir ve yaratıcı bir ifade tarzıyla partnerinizi etkileyebilirsiniz. Kısaca aşk konusunda bazı problemleriniz olsa bile, siz bu etki altında isteklerinizi karşı taraf üzerinde kabul ettirebilirsiniz.
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
31 Ekim 2008       Mesaj #250
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
İkizler - Cuma , 31.10.2008
Sevgili İkizler güne, karşıt burcunuz Yayda ilerleyen Ay gezegeninin etkileri altında başlamaktasınız. Günün en önemli yansıması doğal olarak ilişkinizle ilgili konular etrafında oluşacağından partnerinizle aranızdaki durum ne olursa olsun, abartılı tepkiler vermemek en doğru yoldur.Gün içinde en fazla arzuladığınız şey, karşınızdaki kişi en sevdiğiniz insan da olsa, sizi bir şeylere zorlamamasıdır. Sizin çizdiğiniz plan dışında hareket edilmesi veya başkalarının kendi planları doğrultusunda düşünmenizi beklemeleri, keyfinizi kaçırıcı olabilir. Ayrıca bugün beraberliğinizle alakalı konularda partnerinizin kendi bildikleri konusunda diretmesi, sizi de böyle düşünmeye zorlaması rahatsızlık verebilir.

Bütünlüğünüzü korumaktan yana olacağınız bugün, bazılarınız için, adli davalarla ilgilenme durumu söz konusu olabilir. Taraflar bugün karşı karşıya gelerek kendi düşüncelerini savunabilirler. Fakat her iki taraf da kendi bildiğinin doğruluğu konusunda inat edebilir. Kimileriniz için bugünkü enerji, detaylar üzerinde derin bir şekilde düşünmenin işaretidir. Belki de bugüne dek üstünü örttüğünüz ve yüzleşmekten kaçındığınız bir durumla karşı karşıya gelebilirsiniz. Yapmanız gereken öncelikle olayın altında yatan sebeplerin üzerinde durmak olmalıdır. Çünkü kimi zaman minicik detaylarda koca bir gerçek yatabilir. Günün bu coşkunluk dolu enerjisini, kimle olursa olsun bazı şeyleri dengeyi oturtmak adına kullanmanız yararlı olabilir.

Benzer Konular

10 Aralık 2019 / Misafir Burçlar
10 Aralık 2019 / Misafir Burçlar
10 Aralık 2019 / Misafir Burçlar
10 Aralık 2019 / Misafir Burçlar
10 Aralık 2019 / Misafir Burçlar