| | #1 (mesaj-linki) | |
| West Ham United F.C Takım: West Ham UnitedKuruluş: 1895 Statü: Profesyonel İtibar: Ulusal Favori Kişiler: Rio Ferdinand,Paolo Di Canio,Jimmy Walker,Glen Johnson Ezeli Rakipler: Milwall,Tottenham,Chealsea Diğer Rakipler: Manchester United,Arsenal Finans: İyi Kulüp Bütçesi: 138M $ Transfer Bütçesi: 3,420,000 $ Stadyum: Upton Park,LONDRA Alternatif Stadyum: The Glyn Hopkin Stadyumu,Dagenham Stadyum kapasitesi: 35,500 Tamamı Koltuklu veAlttan Isıtma sistemi mevcut. Yıldız Oyuncular: Anton Ferdinand,Javier Mascherano,Carlos Tevez Antrenman Tesisleri: İyi tesislere sahip Genç Akademisi: Üst Düzey Tesisler ve Genç Akademisi Ulusal Turnuva: Lig Kupası,Fa Cup Kıtasal Turnuva: Euro Cup Yaş Ortalaması: 24 Kadro Durumu: Başarıya hevesli İngiltere Liginin köklü kulüplerinden olan West Ham United As Takımını besleyebilecek nitelikte bir Altyapıya sahip değil maalesef. Altyapıdan çıkarıp da As Takımımızda oynatabileceğimiz nitelikte bir oyuncu ne yazıkki mevcut değil.Ama bu demek değildir ki biz pes edeceğiz. Elbette bu göreve talip olduğumuza göre A Takımdan sorumlu olduğumuz kadar Yedek Takımımızdan ve Altyapıdan da sorumluyuz.Çünkü biz komple bir takımı yönetiyoruz. Takımda göreve başlar başlamaz yapacağımız ilk iş önümüzdeki yıllarda takımımızın iskeletini oluşturacak olan alt yapıya el atmak olacak.Peki bunu yaparken nelere dikkat edeceğiz.Burada hem scout’larımıza,hemde bize büyük iş düşüyor.Premier Lig ekiplerinden Bolton gibi bir takımda elbette pek çok oyuncu oynayabilmek için can atar ama biz işimize yarayacak yıldız olabilecek oyunculara önem vereceğiz.Ve burada kendimize şu soruyu soracağız.Bize nasıl bir oyuncu lazım.Süratli,Top Hakimiyeti yüksek,Çalışkan ve gerektiği zaman Özel Yetenekleriyle Takımımıza birşeyler kazandırabilecek genç oyuncular sadece bize değil bütün takımlara lazım.O halde elimizi çabuk tutup diğer kulüplerden önce davranacağız ve bu özellikteki oyuncuları onlardan önce renklerimize dahil etmeye çalışacağız.Bu konuda size özellikle diyorum ki Oyuncunun çalışma oranına çok dikkat edin;çünkü bu o oyuncunun gelişmesiyle doğrudan alakalı. West Ham United maçlarını 35,500 kişilik Upton park Stadyumunda oynuyor.Bu demek oluyor ki çok coşkulu bir taraftar grubu ve eğlenceli maçlar bizi bekliyor.Bu arada alacağımız başarılı sonuçlarla Stadında tamamen dolacağını hesap edersek rakip takımların gerçekten korkulu rüyası olacağız.Ayrıca kulübümüzün Kötü hava şartları,Tadilat vs. gibi nedenlerdendolayı birde yedek stadyumu bulunuyor ki;buda pek çok takıma nasip olmayan bir özellik. Şimdi gelelim Kadromuza ve bu kadroyla neler yapabileceğimize... Kadromuza şöyle bir baktığımızda 3 tane yıldız oyuncumuz olduğunu görüyoruz.Bunlar arasında en göze çarpan oyuncu tüm FM’sevenlerin ismine aşina olduğu Carlos Tevez.Başka takımları alıpta Carlos Tevez’i transfer etmeye uğraşmak yerine West Ham United’ı seçip oyuna bir adım önde başlamak bence en mantıklısı.Diğer yıldızlarımız ise savunmamızın bel kemiği Anton Ferdinand ve Orta Sahamızın virtüözü Javier Mascherano.Carlos Tevez gibi bir oyuncumuz varken gol yollarında pek sıkıntı çekmeyeceğimiz gibi Rakip defans oyuncularının ve Kalecilerinin herzaman korkulu rüyası olacağız.Carlos Tevez’in yanında kimi oynatacağız peki?Carlton Cole desem herlade başka bir söze hacet yok.Yedeklerimiz bile Forvet hattımızın ne kadar güçlü olduğunu anlatmaya yetiyor zaten.Yedek soyunduracağımız ve zor anlarımızda ilk 11’de forma şansı vereceğimiz 2 oyuncumuz daha var.Dean Ashton ve Marlen Harewood.Bu oyuncular ihtiyaç duyulduğunda kendilerine güvenebileceğimiz kalitede oyuncular. Geliyoruz Fm2007 ile oyunda ilk kez karşılaştığımız Pilot Takım uygulamasına.Burada Başkanımızdan bize bir Pilot Takım bulmasını isteyebiliyoruz.Peki bu Pilot Takım bizim ne işimize yarayacak gibi bir soru soruyorsanız (ki eğer oyuna yenibaşladıysanız sormanız lazım ![]() Hemen açıklamakta fayda var.Pilot takım bizden daha alt seviyede bulunan ve As akımımızda oynatmayı düşünmediğimiz yada daha çok genç olan ama gelecek vadeden oyuncularımızın yeteneklerinin körelmemesi ve deneyim kazanması için kiralık olarak yollayabileceğimiz takım dersek heralde kısa ve öz olarak açıklamış oluruz.Pilot Takım olayına mutlaka önem verin diyorum,çünkü bir oyuncu forma şansı buldukça kendini gösterebilir ve formunu koruyabilir. Şimdi de bir başka önemli konuya geliyoruz.Aslında buraya bir başlık olarak “En Zayıf Halka” desek daha uygun olur.Ben her zaman para sıkıntımız olsa dahi elimizde bulunan iyi oyuncuları satmamaktan yanayım.Çünkü bu bizi daha da zayıflatır ve en sonunda kendimizi kulüp kapısının önünde valizimizle otururken bulabiliriz ki hiçbirimiz bunu istemeyiz ![]() Kadroda baba (diye tabir etsek heralde kızmaz bize) bir oyuncumuz varki o da Teddy Sheringham.40 yaşına merdiven dayamış ama o hala futbol oynuyor.Hani oynadığı zamanda kötü oynamıyor yani.Bu konuda seçimi size birakıyorum.İster elden çıkarıp Yaş ortalamanızı düşürebilirsiniz.İster ben bu oyuncudan bir şekilde yararlanırım deyip ona kulübümüzde bir Jübile şansı tanıyabilirsiniz.Şahsen ben zor anlarımda yararlanıyorum ve pişman değilim. Diğer önemli mesele;oyuna başladığımız anda karşımıza çıkan sakat oyuncularla dolu ekran.6 oyuncumuz çeşitli sakatlıklardan dolayı bir süre maçlarda bizimle olamayacaklar.Hepsinin yeri elbette doldurulabilir ama sıkı durun esas problemimizi şimdi açıklıyorum.Oyuna başladığımızda As ve Yedek Kalecimiz sakat ve 2 aya yakın bir süre sahalardan uzak kalacaklar.Burada iki seçeneğimiz var.Ya orta düzey bir kaleci transfer etmek,Diğeri Altyapıdan beğeneceğimiz bir kaleciyle bir süreliğine idare etmek.Ben Altyapıdan bir kaleciyle geçici bir süre olduğu için yoluma devam etmeyi seçtim ve çokta pişman olmadım.Çünkü yeni transfer edeceğimiz bir kaleci’yle birlikte takımımızda 3 kalecimiz olacak ve ileride bu bizim için bir sıkıntı olacak.Ayrıca elimizdeki kısıtlı transfer parasını buraya yatırarak alabileceğimiz genç oyuncuları elimizin tersiyle itmiş olacağız.Bu yüzden bence Kaleci transferi yanlış bir adım olur. Bu arada birazda personellerimizden de bahsedelim.Takımımızda kaliteli diyebileceğimiz antrenörlere sahibiz.Ama özellikle Teknik ve Taktik bilgisi yüksek 2-3 tane daha antrenörle mutlaka anlaşmalıyız ki hem antrenörlerimizin üzerindeki yük azalsın hemde herkes kendi alanıda oyunculara daha verimli olabilsin. Sonuç olarak West Ham kesinlikle denemeniz gereken bir takım.Başarıya aç bu kulüple hem kendi kariyerinizde yavaş ve emin adımlarla yükselecek hem de takımınızı Dünyanın sayılı kulüpleri arasına sokacaksınız | |
|
| | #2 (mesaj-linki) | |
| Cvp: West Ham United F.C![]() ![]() Son Düzenleyen asla_asla_deme; 12-10-2007 @ 23:13. | |
|
![]() |
| Etiketler |
| Yok |
West Ham United F.C Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| Manchester United | PiSiK0PATR | İngiltere Premier League | 14 | 26-02-2009 12:53 |
| Jerry West (Jerry West Kimdir? - Jerry West Hakkında) | estudiantes | Spor ww | 2 | 15-01-2009 13:00 |
| Kanye West (Kanye West Kimdir? - Kanye West Hakkında) | KisukE UraharA | Müzik ww | 2 | 27-11-2008 14:39 |
| Leeds United | estudiantes | İngiltere Premier League | 1 | 13-11-2008 16:36 |
| Kanye West - Wake Up Mr. West | RoSSoRoSe | Yabancı Şarkı Sözleri | 0 | 04-07-2008 11:02 |