| | #1 (mesaj-linki) |
Ghost'un son versiyonu olan bu program,eskisinden biraz daha farklı özelliklere ve kolaylıklara sahip yeni bir jenerasyon. İsterseniz önce 2003 versiyonu ile şimdiki arasındaki bazı belirgin farklara birlikte bir göz atalım : 1- 2003 versiyonu sistem yedekleme yaparken veya sistem yedegimizi geri alırken PC'yi restart yapmadan işlemi bitiremiyordu. Yeni versiyonda bu özellik kaldırılmış. Artık PC yi yeniden başlatmaya gerek yok. 2- 2003 versiyonunda SATA Harddiskler desteklenmiyordu , yeni versiyonda artık bu problem yok.. Artık SATA HDD'nize kurulu bulunan sisteminizi de yedekleyebileceksiniz. 3- 2003 versiyonu hiçbir eklentiye veye programa gerek duymadan işini direkt yapabiliyordu. Yeni versiyon ise eğer makinanızda Dotnetfx programı kurulu degilse, hata verebiliyor ve bu da insanı sinir etmeye yetiyor. 4- 2003 versiyonu daha basit bir arayüze sahipti, yeni versiyonda ise kafalar biraz karışabilir İşte yeni programa ait belirgin farklılıkların bir kısmı bunlar Sizler için programı test ettim ve inceledim.. Amacım bu araştırmaları dikkate almanız ve iki versiyon arasında bocalamaktan kurtulmanızdır Benim fikrimi soracak olursanız; Norton Ghost 2003 versiyonu hala bir numara. En azından yeni versiyonun bu açıkları ve hataları giderilinceye kadar eskisinden vazgeçmeye hiçmi hiç niyetim yok. Program hakkındaki düşüncelerimi sizlerle paylaştım, yeni versiyonun kullanımına ait resimli anlatım aşağıdadır. Hadi buyrun Ghost-9 programının yeni arayüzünü ve kullanım inceliklerini birlikte inceleyelim. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Alıntı.. ![]() Norton Ghost 9 Deneme Sürümü Sitemizde Yayınlanan Programların Tam Sürümünü Edinmek İçin Lütfen Resmi Web Sitelerini Ziyaret Edin.! Programların Crack, Seriallerini Vermek Yasaktır.! Son Düzenleyen ahmetseydi; 02-10-2007 @ 04:05. Sebep: Link Güncellenmiştir (02.20.2007) | |
|
| | #2 (mesaj-linki) |
Cvp: Norton Ghost-9
Güzel anlatmışsın teşekkürler. Bir sorum olacaktı. Sistem çöktüğü zaman norton ghostla aldığımız yedeği nasıl yükliyeceğiz. Diyelim ki yedeği D: ye aldık nasıl ulaşacağız. Acaba aldığımız yedeği direk cd ye yazıp boot etsek nasıl olur. Yani sadece yedeğimizi cdye kaydedip boot edip yeniden yüklemek için ne yapmamız gerekir. Bu işlem norton ghostla nasıl olur? Saygılar | |
|
| | #3 (mesaj-linki) |
Cvp: Norton Ghost-9 o zaman açıp restore a drive seçersin. | |
|
| | #4 (mesaj-linki) |
lınk nerde kardeş ... lınk yokki
| |
|
| | #5 (mesaj-linki) |
paylaşım için saol
| |
|
![]() |
| En popüler 15 etiket
Bu Sayfanın Etiketleri
|
| ghost, ghost 9, ghost 9.0, ghost hataları, ghost sata, northon gost, norton ghost 2005, norton ghost 9, norton ghost 9 download, norton ghost 9 kullanımı, norton ghost 9.0, norton ghost 9.0 download, norton ghost hataları, norton ghost sata, norton gost 9, |
| Konu Araçları | |
Norton Ghost-9 Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| SilkRoad Online | hs0507 | Online Oyunlar | 19 | 2 Hafta Önce 23:56 |
| Norton Ghost 2003 ile Sistem Yedekleme | Berkaytr | Ücretsiz-Beta Yazılımlar | 14 | 24-07-2008 14:24 |
| Edward Norton (Edward Norton Kimdir? - Edward Norton Hakkında) | kompetankedi | Sinema ww | 1 | 11-07-2008 22:18 |
| Norton Internet Security 2008 | RoxBury | Ücretsiz-Beta Yazılımlar | 1 | 09-09-2007 19:10 |
| Norton GHOST 8.3 + Me Sistem + Ayrıntılı Anlatım (Virüs Belasına-Format Olayına Son) | musadilek | Arşive Kaldırılan Konular | 10 | 11-02-2007 19:07 |
| |||||
| vBulletin®, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Ltd. ~ SEO by vBSEO ©2008, Crawlability, Inc. Başka adreslerde içeriğimizi paylaştığınızda lütfen kaynak belirtmeyi unutmayınız, duyarlılığınız için teşekkürler. Sayfalarımızda bulunan içeriklerin telif haklarıyla ilgili bir şikayetiniz / sorunuz varsa bize ulaşmak için tıklayınız. If you OWN the copyrights to any content we publish or offer for download & you want them to be REMOVED from our web site, please contact us with some proof of ownership of copyright and they will be removed immediately. | |||||