Norton Ghost-9 Üye Ol (Üye olduğunuzda tüm reklamlar gizlenecektir) Soru/Cevap
Geri Dön   MsXLabs MK > :: LEGEND Forumları :: > PC/Internet/Yazılım/Donanım > Internet/Bilgisayar Dünyası
Facebook Hesabınızla Bağlanın (Connect with Facebook)
Cevap Yeni Konu Aç
Eski 18-10-2005   #1 (mesaj-linki)
ahmetseydi - avatarı

Ghost'un son versiyonu olan bu program,eskisinden biraz daha farklı özelliklere ve kolaylıklara sahip yeni bir jenerasyon.

İsterseniz önce 2003 versiyonu ile şimdiki arasındaki bazı belirgin farklara birlikte bir göz atalım :

1- 2003 versiyonu sistem yedekleme yaparken veya sistem yedegimizi geri alırken PC'yi restart yapmadan işlemi bitiremiyordu.
Yeni versiyonda bu özellik kaldırılmış. Artık PC yi yeniden başlatmaya gerek yok.

2- 2003 versiyonunda SATA Harddiskler desteklenmiyordu , yeni versiyonda artık bu problem yok..
Artık SATA HDD'nize kurulu bulunan sisteminizi de yedekleyebileceksiniz.

3- 2003 versiyonu hiçbir eklentiye veye programa gerek duymadan işini direkt yapabiliyordu.
Yeni versiyon ise eğer makinanızda Dotnetfx programı kurulu degilse, hata verebiliyor ve bu da insanı sinir etmeye yetiyor.

4- 2003 versiyonu daha basit bir arayüze sahipti, yeni versiyonda ise kafalar biraz karışabilir

İşte yeni programa ait belirgin farklılıkların bir kısmı bunlar
Sizler için programı test ettim ve inceledim.. Amacım bu araştırmaları dikkate almanız ve iki versiyon arasında bocalamaktan kurtulmanızdır
Benim fikrimi soracak olursanız; Norton Ghost 2003 versiyonu hala bir numara.
En azından yeni versiyonun bu açıkları ve hataları giderilinceye kadar eskisinden vazgeçmeye hiçmi hiç niyetim yok.

Program hakkındaki düşüncelerimi sizlerle paylaştım, yeni versiyonun kullanımına ait resimli anlatım aşağıdadır.

Hadi buyrun Ghost-9 programının yeni arayüzünü ve kullanım inceliklerini birlikte inceleyelim.

Alıntı..

Norton Ghost 9 Deneme Sürümü
Sitemizde Yayınlanan Programların Tam Sürümünü Edinmek İçin Lütfen Resmi Web Sitelerini Ziyaret Edin.!

Programların Crack, Seriallerini Vermek Yasaktır.!

Son Düzenleyen ahmetseydi; 02-10-2007 @ 05:05. Sebep: Link Güncellenmiştir (02.20.2007)
  Bu Mesajı Yetkililere Rapor Et Bu mesaja hızlı cevap gönder
Eski 16-09-2006   #2 (mesaj-linki)
mewzan
Cvp: Norton Ghost-9

Güzel anlatmışsın teşekkürler. Bir sorum olacaktı.

Sistem çöktüğü zaman norton ghostla aldığımız yedeği nasıl yükliyeceğiz. Diyelim ki yedeği D: ye aldık nasıl ulaşacağız. Acaba aldığımız yedeği direk cd ye yazıp boot etsek nasıl olur. Yani sadece yedeğimizi cdye kaydedip boot edip yeniden yüklemek için ne yapmamız gerekir. Bu işlem norton ghostla nasıl olur?

Saygılar
Eski 16-09-2006   #3 (mesaj-linki)
Blue Blood - avatarı

o zaman açıp restore a drive seçersin.
Eski 07-02-2007   #4 (mesaj-linki)
theend

lınk nerde kardeş ... lınk yokki
Eski 02-10-2007   #5 (mesaj-linki)
wonuded

paylaşım için saol
Eski 17-05-2009   #6 (mesaj-linki)

kurarken 3. aşamada organizator soruyor ne yazacağız?
Cevap Yeni Konu Aç
Hızlı Cevap
Resim Doğrulama
En popüler 5 etiket
Bu Konunun Etiketleri
ghost 8 3, norton ghost, norton ghost 9, norton ghost 9 download, norton ghost sata,
Norton Ghost-9 Konusuna Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevap Son Mesaj
John "Johnny" Blaze / Ghost Rider (Ghost Rider Kimdir? - Ghost Rider Hakkında) MaKaLeLe Süper Kahramanlar 38 3 Hafta Önce 16:24
Norton 2009 AngelFRANTIX Ücretsiz-Beta Yazılımlar 6 3 Hafta Önce 17:04
Norton Ghost 2003 ile Sistem Yedekleme Berkaytr Ücretsiz-Beta Yazılımlar 16 21-02-2009 20:08
Edward Norton (Edward Norton Kimdir? - Edward Norton Hakkında) kompetankedi Sinema ww 1 11-07-2008 23:18
Norton GHOST 8.3 + Me Sistem + Ayrıntılı Anlatım (Virüs Belasına-Format Olayına Son) musadilek Arşive Kaldırılan Konular 10 11-02-2007 20:07