Üye Ol
Geri Dön   MsXLabs > :: LEGEND Forumları :: > PC/Internet/Yazılım/Donanım > Internet/Bilgisayar Dünyası
Sponsor Bağlantılar
Cevap Yeni Konu Aç
Eski 14-09-2007   #6 (mesaj-linki)
beco52
Cvp: Gizli dosyalar

arkadaşım adres satırına dosya adını yazarak girebilyorsun bendede aynı olay oldu bilmediğin isimleride şöyle öğrenebilirsin en üst satırı biliyorsan atıyorum D:\x\a gizli dosya olsun şimdi sen x i neroya taşırsan cd çekmek için orda gizli olan dosyaların da adresleri çıkar ben öyle denemiştim ya da gizli olan dosyalar mp3 videoysa winampla add kısmından x klasörünü seç ve ekle içindekileri gizli de olsa ekliyor sonra üzerinde sağtıklayıp view file info tuşuna bas ve dizini gör... umarım faydası olr
Bu Mesajı Yetkililere Rapor Et  
Eski 18-09-2007   #7 (mesaj-linki)
deliruzgar__

slm arkadaşlar yeni üye oldum sorun bendede çıkıyordu ben böyle çözdüm.

baslat-calıştır'a regedit yaz.
sırasıyla "HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows\Cur rentVersion\Explorer\Advanced\Folder\Hidden\SHOWAL L" tab'ına git.
Orda bulunan "CheckedValue" değeri bende dword değeri yerine baska bir değer konmustu.
bunu tamamen silip boş alanda sağ tuşa basarak yeni dword değeri olustur.
bu değerin ismi "CheckedValue" olsun değerini de "1" yap. bilgisayarını
bastan baslattıktan sonra klasor seceneklerinden gizli dosya ve klasorleri gosteri isaretlediğin
zaman gizli klasor ve dosyalar goruntulenmeye baslayacaktır. iyi sanslar.
Eski 20-10-2007   #8 (mesaj-linki)

Alıntı:
deliruzgar__ adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle

sırasıyla "HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows\Cur rentVersion\Explorer\Advanced\Folder\Hidden\SHOWAL L" tab'ına git.
Orda bulunan "CheckedValue" değeri bende dword değeri yerine baska bir değer konmustu.
bastan baslattıktan sonra klasor seceneklerinden gizli dosya ve klasorleri gosteri isaretlediğin
kardeş aklına bilgine saglık.teşekkür ederim.sırf sana yazmak için üye oldum.sagolasın
Eski 20-11-2007   #9 (mesaj-linki)

Alıntı:
deliruzgar__ adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle

aynı dert bendede vardı umarım düzelir teşekkürler
Eski 21-11-2007   #10 (mesaj-linki)

yanlız bu uygulamayı yaptım ama pc yi yeniden başlatınca eski haline dönüyor. ve yedeklememe izin vermiyor dosyalarımı. yardım pls. laptopuma bile bulaştı kurtulamıyorum bu illetten
Cevap Yeni Konu Aç
En popüler 10 etiket
Bu Sayfanın Etiketleri
checkedvalue, gizli dosya açma, gizli dosyaları açma, gizli dosyaları açmak, gizli klasör açma, gizli klasörleri açma, gizli klasörleri açmak, regedit gizli dosyaları açma, regedit gizli klasör, regedit hidden,
Gizli Dosyalar Konusuna Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevap Son Mesaj
Satranç olccay Eğitim Bilimleri 19 3 Hafta Önce 03:37
Dünyayı Yöneten Gizli Örgütler asla_asla_deme Siyasal Bilimler 26 3 Hafta Önce 19:44
Tipi 1.2 - Resim İçine Gizli Yazı Yazma virtuecat Ücretsiz-Beta Yazılımlar 1 21-07-2008 13:09
Okültizm Nedir? (Gizli Bilimler) Asi-BeL Parapsikoloji 1 21-12-2007 13:36
Bir Şarkı Çal Bana [Arşiv] NoRanynn Arşive Kaldırılan Konular 1549 15-04-2007 11:05
Saat Dilimi: GMT +3 - Saat: 10:47Bir site yetkilisine ulaşınBize Ulaşın - Contact Us
vBulletin®, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Ltd. ~ SEO by vBSEO ©2008, Crawlability, Inc.

Başka adreslerde içeriğimizi paylaştığınızda lütfen kaynak belirtmeyi unutmayınız, duyarlılığınız için teşekkürler.
Sayfalarımızda bulunan içeriklerin telif haklarıyla ilgili bir şikayetiniz / sorunuz varsa bize ulaşmak için tıklayınız.
If you OWN the copyrights to any content we publish or offer for download & you want them to be REMOVED from our web site, please contact us with some proof of ownership of copyright and they will be removed immediately.
Creative Commons License
MsXLabs Directory
Sayfa 0.12648201 saniyede (53.04% PHP - 46.96% MySQL) 8 sorgu ile oluşturuldu
Top Have Fun @ MsXLabs! Designed by NeutralizeR