| | #6 (mesaj-linki) |
Cvp: Gizli dosyalar
arkadaşım adres satırına dosya adını yazarak girebilyorsun bendede aynı olay oldu bilmediğin isimleride şöyle öğrenebilirsin en üst satırı biliyorsan atıyorum D:\x\a gizli dosya olsun şimdi sen x i neroya taşırsan cd çekmek için orda gizli olan dosyaların da adresleri çıkar ben öyle denemiştim ya da gizli olan dosyalar mp3 videoysa winampla add kısmından x klasörünü seç ve ekle içindekileri gizli de olsa ekliyor sonra üzerinde sağtıklayıp view file info tuşuna bas ve dizini gör... umarım faydası olr | |
|
| | #7 (mesaj-linki) |
slm arkadaşlar yeni üye oldum sorun bendede çıkıyordu ben böyle çözdüm. baslat-calıştır'a regedit yaz. sırasıyla "HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows\Cur rentVersion\Explorer\Advanced\Folder\Hidden\SHOWAL L" tab'ına git. Orda bulunan "CheckedValue" değeri bende dword değeri yerine baska bir değer konmustu. bunu tamamen silip boş alanda sağ tuşa basarak yeni dword değeri olustur. bu değerin ismi "CheckedValue" olsun değerini de "1" yap. bilgisayarını bastan baslattıktan sonra klasor seceneklerinden gizli dosya ve klasorleri gosteri isaretlediğin zaman gizli klasor ve dosyalar goruntulenmeye baslayacaktır. iyi sanslar. | |
|
| | #8 (mesaj-linki) | |
Cvp: Gizli dosyalar Alıntı:
| ||
|
| | #9 (mesaj-linki) | |
Cvp: Gizli dosyalar Alıntı:
aynı dert bendede vardı umarım düzelir teşekkürler | ||
|
| | #10 (mesaj-linki) |
yanlız bu uygulamayı yaptım ama pc yi yeniden başlatınca eski haline dönüyor. ve yedeklememe izin vermiyor dosyalarımı. yardım pls. laptopuma bile bulaştı kurtulamıyorum bu illetten
| |
|
![]() |
| En popüler 10 etiket
Bu Sayfanın Etiketleri
|
| checkedvalue, gizli dosya açma, gizli dosyaları açma, gizli dosyaları açmak, gizli klasör açma, gizli klasörleri açma, gizli klasörleri açmak, regedit gizli dosyaları açma, regedit gizli klasör, regedit hidden, |
Gizli Dosyalar Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| Satranç | olccay | Eğitim Bilimleri | 19 | 3 Hafta Önce 03:37 |
| Dünyayı Yöneten Gizli Örgütler | asla_asla_deme | Siyasal Bilimler | 26 | 3 Hafta Önce 19:44 |
| Tipi 1.2 - Resim İçine Gizli Yazı Yazma | virtuecat | Ücretsiz-Beta Yazılımlar | 1 | 21-07-2008 13:09 |
| Okültizm Nedir? (Gizli Bilimler) | Asi-BeL | Parapsikoloji | 1 | 21-12-2007 13:36 |
| Bir Şarkı Çal Bana [Arşiv] | NoRanynn | Arşive Kaldırılan Konular | 1549 | 15-04-2007 11:05 |
| |||||
| vBulletin®, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Ltd. ~ SEO by vBSEO ©2008, Crawlability, Inc. Başka adreslerde içeriğimizi paylaştığınızda lütfen kaynak belirtmeyi unutmayınız, duyarlılığınız için teşekkürler. Sayfalarımızda bulunan içeriklerin telif haklarıyla ilgili bir şikayetiniz / sorunuz varsa bize ulaşmak için tıklayınız. If you OWN the copyrights to any content we publish or offer for download & you want them to be REMOVED from our web site, please contact us with some proof of ownership of copyright and they will be removed immediately. | |||||