Üye Ol
Geri Dön   MsXLabs > :: LEGEND Forumları :: > PC/Internet/Yazılım/Donanım > Internet/Bilgisayar Dünyası
Cevap Yeni Konu Aç

Konu Araçları
Eski 16-12-2007   #11 (mesaj-linki)
Cvp: Gizli Dosyalar Cvp: Gizli Dosyalar

kesin çözüm die dusunuorum

Bu Mesajı Yetkililere Rapor Et  
Eski 28-12-2007   #12 (mesaj-linki)

bilgisayarımdaki silinmiş geçmiş verilere nasıl ulaşabilirim bana yardımcı olursanız sevinirim şimdiden teşekkürler
Eski 28-12-2007   #13 (mesaj-linki)

Alıntı:
nergiz gür adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
bilgisayarımdaki silinmiş geçmiş verilere nasıl ulaşabilirim bana yardımcı olursanız sevinirim şimdiden teşekkürler
Bu konuyu inceleyin, yardımcı olacaktır.. Recover My Files
Eski 14-01-2008   #14 (mesaj-linki)
Cvp: Gizli dosyalar Cvp: Gizli dosyalar

Alıntı:
deliruzgar__ adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
slm arkadaşlar yeni üye oldum sorun bendede çıkıyordu ben böyle çözdüm.

baslat-calıştır'a regedit yaz.
sırasıyla "HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows\Cur rentVersion\Explorer\Advanced\Folder\Hidden\SHOWAL L" tab'ına git.
Orda bulunan "CheckedValue" değeri bende dword değeri yerine baska bir değer konmustu.
bunu tamamen silip boş alanda sağ tuşa basarak yeni dword değeri olustur.
bu değerin ismi "CheckedValue" olsun değerini de "1" yap. bilgisayarını
bastan baslattıktan sonra klasor seceneklerinden gizli dosya ve klasorleri gosteri isaretlediğin
zaman gizli klasor ve dosyalar goruntulenmeye baslayacaktır. iyi sanslar.
Arkadaşın dediğini yapın arkadaşlar. ben böyle hallettim sorunu. teşekkür ederim deliruzgar.
Eski 22-01-2008   #15 (mesaj-linki)

bende de aynı sorun var bi türlü düzel miyo
Cevap Yeni Konu Aç
En popüler 15 etiket
Bu Sayfanın Etiketleri
bilgisayar ıcındekı gızlı dosyalara ulaşma, bilgisayarda geçmişe nasıl ulaşırım, bilgisayardaki silinmiş geçmiş verilere nasıl ulaşabilirim ..., bir bilgisayarda internet geçmişine ulaşabilirim, gizli dosyalara nasıl ulaşırım, gizli dosyalara naıl ulaşırım, gizli dosyalara ulaşma, gizli dosyayla, gizli geçmiş nasıl silinir, hkey_local_machine e nasıl ulaşırım, internet geçmişini nasıl ulaşırım, mozılla gecmısı, nergis gür, silinmiş geçmiş dosyalari, windows gizli dosyalar,
Konu Araçları

Gizli Dosyalar Konusuna Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevap Son Mesaj
Dünyayı Yöneten Gizli Örgütler asla_asla_deme Siyasal Bilimler 25 22-07-2008 11:47
Tipi 1.2 - Resim İçine Gizli Yazı Yazma virtuecat Ücretsiz-Beta Yazılımlar 1 21-07-2008 13:09
Satranç olccay Eğitim Bilimleri 18 29-04-2008 18:16
Okültizm Nedir? (Gizli Bilimler) Asi-BeL Parapsikoloji 1 21-12-2007 13:36
Bir Şarkı Çal Bana [Arşiv] NoRanynn Arşive Kaldırılan Konular 1549 15-04-2007 11:05
Saat Dilimi: GMT +3 - Saat: 19:01Bir site yetkilisine ulaşınBize Ulaşın - Contact Us
vBulletin®, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Ltd. ~ SEO by vBSEO ©2008, Crawlability, Inc.

Başka adreslerde içeriğimizi paylaştığınızda lütfen kaynak belirtmeyi unutmayınız, duyarlılığınız için teşekkürler.
Sayfalarımızda bulunan içeriklerin telif haklarıyla ilgili bir şikayetiniz / sorunuz varsa bize ulaşmak için tıklayınız.
If you OWN the copyrights to any content we publish or offer for download & you want them to be REMOVED from our web site, please contact us with some proof of ownership of copyright and they will be removed immediately.
Creative Commons License
MsXLabs Directory
Sayfa 0.12406707 saniyede (53.32% PHP - 46.68% MySQL) 8 sorgu ile oluşturuldu
Top Varlığım Türk Varlığına Armağan Olsun ~ MaviKaranlik.com Have Fun @ MsXLabs! Designed by LC aka NeutralizeR