| | #26 (mesaj-linki) | |
Cvp: Gizli Dosyalar Alıntı:
| ||
|
| | #27 (mesaj-linki) |
Cvp: Gizli dosyalar
kardeş valla emeğine sağlık teşekkürler
| |
|
| | #28 (mesaj-linki) |
Cvp: Gizli Dosyalar
diskaizer adlı parog... harddiskini tarat erişemediğin dosyaları bulursun
| |
|
| | #29 (mesaj-linki) |
Bilgisayarımdaki gizli dosyaları görüntüleme problemi çözümü
Gizli dosyaları görüntüleme problemi Virüsler, trojanlar ve buna benzer zararlı uygulamalar zaman zaman hepimizin başına bela olmuştur. Her derdin bir devası olduğu gibi bu zararlı programcıkların da çözümü basit. Sadece bilgisayarınızda güncel bir antvirüs programı, trojan programı veya komple bir güncel internet security programı olması yeterli. Gerçi bunların olmasına rağmen bir şekilde yine bilgisayarlarımız risk altına girebilmektedir. Bu haberimizde “Gizli Dosya” sorunu biçiminde karşımıza çıkan bir problemin çözümünü size sunacağız. Bu virüsün yapmış olduğu etki ve görüntü şekli şu şekildedir. Bilgisayarınızdaki Local Disklere tıklamaya çalıştığınızda karşınıza bu resimdeki gibi bir durum çıkacaktır. Klasör seçeneklerinizden gizli dosyalarınızı görüntülemek istediğinizde bu butonun aktif olmadığını göreceksiniz. Bilgisayarınızda bittorrent.exe, aaaamon.dll, xlu8a8sy.exe ufak bir ama yapığınızda karşınıza bu dosyaların geldiğini göreceksiniz. Bu dosyaların gelmesi durumunda sizde bu virüsün etkisi altındasınız demektir. Ama endişe etmeyin bu sorunun özümü gayet basit. Aşağıda anlatınları yapıp önerilen programları indirip çalıştırmanız yeterlidir. Bu zararlı uygulamadan kolayca kurtulduğunuzu göreceksiniz. Size virüs temizleme yolunda başarılar diliyorum. Karşılaşacağınız sorunlar için haberimizin altında yer alan “Yorum Bırakın” kısmından her türlü sorunuzu belirtebilirsiniz. Aşağıda yer alan rar uzantılı dosyaları bilgisayarınıza indirip içerisindeki dosya anlatımını okuyup çalıtırınız. Aşağıda yer alan rar uzantılı dosyaları bilgisayarınıza indirip içerisindeki dosya anlatımını okuyup çalıtırınız. Gizli Dosya Sorunu 1 Gizli Dosya Sorunu 2 Daha sonra sitemizde yer alan Nod32 Antivirüs programını indirip sisteminize kurunuz. Daha sonra güncellemesini yapıp bilgisayarınızda genel bir tarama yapınız. Bu işlemleri adım adım yaptıktan sonra “Gizli Dosya Görüntüleme” sorununuzun çözüme kavuştuğunu göreceksiniz. Alıntı dır. | |
|
| | #30 (mesaj-linki) |
Cvp: Bilgisayarımdaki gizli dosyaları görüntüleme problemi çözümü
Son zamanlar bu virüsler adamı acayıp gıcık ediyo..37kb die bi virüs var, virüs giren tüm dosyaları gizliyo ve kullanılmaz hale getiriyo buna dikkat ediniz arkadaşlar..Kaspersky ile güncel tarama yaptıgınızda kurtulabilirsinz eğer sizinde başınıza gelirse bilginiz olsun..
| |
|
![]() |
| Konu Araçları | |
Gizli Dosyalar Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| Dünyayı Yöneten Gizli Örgütler | asla_asla_deme | Siyasal Bilimler | 25 | 4 Hafta Önce 11:47 |
| Tipi 1.2 - Resim İçine Gizli Yazı Yazma | virtuecat | Ücretsiz-Beta Yazılımlar | 1 | 4 Hafta Önce 13:09 |
| Satranç | olccay | Eğitim Bilimleri | 18 | 29-04-2008 18:16 |
| Okültizm Nedir? (Gizli Bilimler) | Asi-BeL | Parapsikoloji | 1 | 21-12-2007 13:36 |
| Bir Şarkı Çal Bana [Arşiv] | NoRanynn | Arşive Kaldırılan Konular | 1550 | 15-04-2007 11:05 |
| |||||
| vBulletin®, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Ltd. ~ SEO by vBSEO ©2008, Crawlability, Inc. Başka adreslerde içeriğimizi paylaştığınızda lütfen kaynak belirtmeyi unutmayınız, duyarlılığınız için teşekkürler. Sayfalarımızda bulunan içeriklerin telif haklarıyla ilgili bir şikayetiniz / sorunuz varsa bize ulaşmak için tıklayınız. If you OWN the copyrights to any content we publish or offer for download & you want them to be REMOVED from our web site, please contact us with some proof of ownership of copyright and they will be removed immediately. | |||||