Geri Dön   MsXLabs Hi-Tech Forum > :: LEGEND Forumları :: > PC/Internet/Yazılım/Donanım > Internet/Bilgisayar Dünyası
Cevap Yeni Konu Aç

Konu Araçları
Eski 19-01-2007   #1 (mesaj-linki)
Gizli Dosyalar Gizli Dosyalar
Arkadaşlar ben pc me gizli dosya oluşturdum ve şimdi gizli dosyaları göster dediğim halde göremiyorum açılmıyor yani. Ayrıca yeni bir dosya daha gizliyorum oda gidiyor bir daha görünmüyor. bu sorunu bir türlü halledemedim. pc ye format attım düzelir diye oda olmadı.. çok önemli bilgilerim vardı gizli dosyalarda lütfen yardım... şimdiden teşekkürler
Bu Mesajı Yetkililere Rapor Et  
Eski 19-01-2007   #2 (mesaj-linki)
Cvp: gizli dosyalar Cvp: gizli dosyalar
1- Hard disk'i FAT32 ile formatlarsanız NTFS dosya sistemini göremezsiniz. Örneğin Windows 98 bu dosya sistemini tanımaz. Eğer sorun bundan kaynaklanıyorsa NTFS reader kulanarak çözebilirsiniz.

2- Görünmeyen fakat var olduğundan emin olduğunuz dosyalarınız için ya da hata ile silip geri almak istediğiniz dosyalarınız için dosya kurtarma (file recover) programları Kullanmalısınız.

3- Disk'inizde ki partition sorunları ve kayıp dosya hataları almanız durumunda dosya düzenleme (Defrag) programları Kullanmanızı Öneririm..

4- Arşiv (archive) ya da sistem (system) özelliği kazandırılmış dosyalar Windows tarafından korunmaktadır. Klasör özelliklerinden doğru tanımlamanın dışına çıkmayın.

5- Yeni yüklemiş olduğunuz programlar, kurulum sırasında disk üzerindeki belirli dosya türlerini kendi algılama yordamlarına katarlar. Klasör seçenekleri bölümünde, dosya türleri kısmından ilişkilendirmenizi kontrol ediniz.

6- Son yüklenen programlarınız nedeniyle bu sorunu yaşıyorsanız, ilgili programı kaldırmayı yada "Sistem Geri Yükleme"yi kullanarak, bilgisayarınızı sorun başlamadan önceki ayarlarına dönmeyi deneyebilirsiniz.

7- Sisteminize periyodik olarak Disk Tarama (Scandisk) yapmayı alışkanlık haline getirirseniz, hem sistem performansınız artar hem de sorunlarınızı en düşük seviyeye indirgersiniz.

Önerilerim ßu Kadar
Eski 19-01-2007   #3 (mesaj-linki)
Cvp: gizli dosyalar Cvp: gizli dosyalar
Ben format çekerken ntfs olarak ayarlayıp öyle format çektim. fakat yine gizli dosyalar görünmüyor. ayrıca programın var olduğundan eminim fakat açılmıyor. ilk dafa başıma böyle birşey geliyor. anayamadım gitti. yerel diskin boyutuna bakıyorum birde içindeki klasörlerin boyutuna bakıyorum. birbirini tutmuyor yani gizli dosya var fakat açılmıyor. lütfen yardım...
Eski 19-01-2007   #4 (mesaj-linki)
Cvp: Gizli dosyalar Cvp: Gizli dosyalar
Denetim Masası > Klasör Seçenekleri > Görünüm > Gizli dosya ve klasörleri gösteri işaretleyin, bir de Korunan işletim sistemi dosyalarını gizle seçeneğinin işaretini kaldırın..
Eski 19-01-2007   #5 (mesaj-linki)
Cvp: Gizli dosyalar Cvp: Gizli dosyalar
kardeş ilgin için teşekkürler fakat şimdi bunuda denedim fakat yine olmadı ha şunu da söyleyeyim adres bölümüne gizli dosyanın konumunu yazıyorum o şekilde çıkıyor. ama yine de eksiklikler var ben birçok dosya gizlediğim için hepsinin tam konumunu yazamıyorum. uğraştırıyorum sizide kusura bakmayın teşekkür ederim...
Cevap Yeni Konu Aç
En popüler 15 etiket
Bu Sayfanın Etiketleri
gizli dosya göster, gizli dosya sorunu, gizli dosyalar acılmıyor, gizli dosyalar açılmıyor, gizli dosyalar görünmüyor, gizli dosyalar gözükmüyor, gizli dosyaları göremiyorum, gizli dosyaları göster, gizli dosyaları gösterme, gizli dosyaları gösterme sorunu, gizli dosyaları göstermek, gizli dosyalarım açılmıyor, gizli dosyalarımı göremiyorum, gizli klasörler açılmıyor, gizli klasörleri göremiyorum,
Konu Araçları

Gizli Dosyalar Konusuna Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevap Son Mesaj
Dünyayı Yöneten Gizli Örgütler asla_asla_deme Siyasal Bilimler 24 14-06-2008 15:15
Satranç olccay Eğitim Bilimleri 18 29-04-2008 18:16
Okültizm Nedir? (Gizli Bilimler) Asi-BeL Parapsikoloji 1 21-12-2007 13:36
Bir Şarkı Çal Bana [Arşiv] NoRanynn Arşive Kaldırılan Konular 1550 15-04-2007 11:05
Tipi 1.2 - Resim İçine Gizli Yazı Yazma virtuecat Ücretsiz-Beta Yazılımlar 0 11-04-2007 21:50
Saat Dilimi: GMT +3 - Saat: 18:30
Bir site yetkilisine ulaşınBize Ulaşın - Contact Us
vBulletin®, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Ltd. ~ SEO by vBSEO ©2008, Crawlability, Inc.

Başka adreslerde içeriğimizi paylaştığınızda lütfen kaynak belirtmeyi unutmayınız, duyarlılığınız için teşekkürler.
Sayfalarımızda bulunan içeriklerin telif haklarıyla ilgili bir şikayetiniz / sorunuz varsa bize ulaşmak için tıklayınız.
If you OWN the copyrights to any content we publish or offer for download & you want them to be REMOVED from our web site, please contact us with some proof of ownership of copyright and they will be removed immediately.
Creative Commons License
MsXLabs Directory
Sayfa 0.10370207 saniyede (65.64% PHP - 34.36% MySQL) 8 sorgu ile oluşturuldu
Top Varlığım Türk Varlığına Armağan Olsun ~ MaviKaranlik.com Have Fun @ MsXLabs! Designed by LC aka NeutralizeR