Üye Ol - Soru/Cevap
Geri Dön   MsXLabs MK > :: LEGEND Forumları :: > PC/Internet/Yazılım/Donanım > Internet/Bilgisayar Dünyası
Sponsor Bağlantılar
Cevap Yeni Konu Aç
Eski 18-06-2008   #6 (mesaj-linki)

Cvp: Firefox 3.0 Final (Bugün itibariyle çıkmış bulunuyor)

Merhaba.
Biraz önce bilgisayarıma kurdum. Kurulum esnasında herhangi bir sorun çıkmadı fakat -Google'da dahil- hiç bir siteyi açmıyor. Yarrdım edebilir misiniz??

Şimdiden teşekkürler =)
Bu Mesajı Yetkililere Rapor Et  
Eski 18-06-2008   #7 (mesaj-linki)

Alıntı:
coLoSSeum adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
Merhaba.
Biraz önce bilgisayarıma kurdum. Kurulum esnasında herhangi bir sorun çıkmadı fakat -Google'da dahil- hiç bir siteyi açmıyor. Yarrdım edebilir misiniz??

Şimdiden teşekkürler =)
Az önce dediğim şekilde tamamen kaldırma durumu yaptınız mı? Yoksa 2.0.xx üzerine mi kurulum yaptınız?

Eğer 2.0.xx üzerine kurulum yaptıysanız tamamen kaldırın ve önceki mesajımda adreslerini belirttiğim klasörleri silin. Ayrıca Başlat > Çalıştır > regedit yazın ve enter layın. Açılacak olan pencerede HKEY_CURRENT_USER'ın yanındaki + işaretine tıklayın. Açılan sıralama da Software i açın ve Mozilla ile ilgili klasörleri Del tuşuyla silin. Daha sonra - işaretiyle kapatabilirsiniz.

Bundan sonra yine aynı pencerede HKEY_LOCAL_MACHINE'i açın. Software içinde Mozilla (3 tane olabilir) klasörlerini yine aynı şekilde silin. Pencereyi kapattıktan sonra bilgisayarınızı yeniden başlatın ve oturum açıldığında kurulum yapabilirsiniz.
Eski 19-06-2008   #8 (mesaj-linki)

Tekrar Merhaba,

Dediklerinin hepsini bir bir gerçekleştirdim. Bilgisayarımda Mozilla Firefox'a dair hiç birşey kalmadı. Bilgisayarı tekrar başlatıp, tekrar kurdum. Fakat problem hala devam ediyor..
Eski 19-06-2008   #9 (mesaj-linki)

Alıntı:
coLoSSeum adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
Tekrar Merhaba,

Dediklerinin hepsini bir bir gerçekleştirdim. Bilgisayarımda Mozilla Firefox'a dair hiç birşey kalmadı. Bilgisayarı tekrar başlatıp, tekrar kurdum. Fakat problem hala devam ediyor..

Araçlar ve seçenekler bölümündeki alanda ayarsızlık olabilir büyük ihtimalle.
Eski 19-06-2008   #10 (mesaj-linki)

Firefox 3.0'ın kullanımını biraz daha etkinleştirmek, görünümü güzelleştirmek ve daha iyi özelliklerin katılması için bazı eklentileri ve temaları vereceğim.

Glasser: Bu eklentiler arasında en güzel olanı. Görünüm olarak da güzel şeyler katanı. Firefox'un şeffaf görünmesini sağlar, aynı Windows Media Player, Windows Gezgini ve Windows Mail tarzında olduğu gibi.

Speed Dial: Belki Opera kullananlar bilir. Bir sayfada 9 parçaya ayrılmış bölümler yer alır ve bu 9 bölümün her birine herhangi bir siteyi veya sık kullanılanlara eklenmiş sitelerden birkaçını ekleyebiliriz. Böylece o siteyi, eklediğimiz numara içerisinde öngörünüm olur. Tabiki bu sadece öngörünümden ibaret değil, hangi numarada yer alıyorsa oraya tıklandığında ise o siteyi gerçek boyutta görülebilir. Yani Speed Dial'ın esas amacı, birçok siteyi bi anda göstermek ve görülen sitelerinde erişimini çabucak sağlamak (Firefox'un önbelleğine yazdığı için hızlı erişim olur).

Hide Menubar: Dosya, düzen, görünüm vs. başlıklarını saklamaya yarar. Vista'daki Windows Gezgini ve Internet Explorer 7'de olduğu gibi saklı ve yerden kazanmak için görünüm sağlar. Ayrıca bunda da saklanmış olduğu için özelliği kullanacaktım ancak başka bir yerden bulunmuyor denmemesi için kısayol olarak da yine Internet Explorer ve Windows Gezginindeki gibi ALT tuşuyla etkin hale geliyor.

Basics: Yeni sekme açılması için oluşan sekmenin üzerinde sağ tıklayıp yeni sekme dememiz gerekiyordu. Bunu da ortadan kaldırmak için sekmenin en başına küçük bir işaret koyuyor ve yeni sekmenin açılmasını sağlıyor.

FootieFox: Firefox üzerinden futbol maçlarının sonuç olarak takip edilmesi için kullanılan bir eklenti (kendini Firefox üzerinden güncelleme yoluyla birçok lig eklenmektedir)

Fission: Adres çubuğunuzda renkli bir çubuk oluşturarak açılması istenen sitenin yüklenme durumunu gösterir. Ayrıca herhangi bir link üzerine geldiğinde o linke tıklayarak hangi sayfaya gideceğinizi gösterir (Bu durum kullanıcıya, indirme yapılacak hallerde etkin bir yol çizer).

Tab Scope: Sekmeler olduğunda çalışır sadece. Diğer sekmelere geçmeden bakabilmeyi sağlar, sekme üzerine gelindiğinde sitenin nasıl olduğunu ve ne görünümde olduğunu gösterir. Yine sekme üstüne gelindiğinde küçük bir pencere çıkar ve sitenin görünümü oluşur. Bu pencere üzerinde ise geri - ileri, durdur, yenile ve büyüt tuşları yer alır.

Bu vereceğim eklenti değil ancak Firefox kullanımını biraz daha etkileyecek bir durum. Firefox üzerinde Windows Media Player kullanılan sitelerde etkin bir şekilde Media Player'ı kullanabilmeyi sağlayan uygulama. Dosyayı indirdiğinizde Firefox'u kapatıp kurun ve Tarayıcıyı açıp deneme yapmak için Windows Media Player kullanan bir siteye gitmek (genelde radyo yayını yapan siteler kullanır).

All-In-One Sidebar: Bu da adından kısaca anlaşılacağı gibi kenar çubuğu görevi görür. Sık kullanılanlar, tarayıcı geçmişi, eklentiler - temalar, sitenin özellikleri gibi bölümleri içine alır ve kolay erişimi sağlar.

Not: Yukarıda verdiğim eklentiler sadece 3.0 ile çalışıyor. Eklenti başlıkları aynı zamanda eklentileri kurabilmeniz için link görevi de görür. Şimdilik bu kadarlık eklenti hakkında yorum yapabildim ve sizlerle paylaşabildim. Daha sonra temalarını paylaşıp hakkında yine yorumlar yazacağım
Cevap Yeni Konu Aç
En popüler 10 etiket
Bu Konunun Etiketleri
dosya düzen sık kullanılanlar kaldırma, firefox 3,0,3 temaları, firefox 3.0 görünümü, firefox için radyo eklentisi, firefox tamamen kaldırmak, googleda sık kullanılanlar bu bilgisayarda, mozilla 3 temaları, mozilla firefox 3 temaları, mozilla sık kullanılanlar, vista görünümü,
Firefox 3.0 Final (Bugün itibariyle çıkmış bulunuyor) Konusuna Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevap Son Mesaj
Erzurum hangi bölgede bulunuyor? Ziyaretçi Soru-Cevap 1 1 Hafta Önce 16:20
Kan tahlil neticeleri neden böyle çıkmış olabilir? Ziyaretçi-antalya Soru-Cevap 2 1 Hafta Önce 20:09
Mozilla Firefox 2.0 Final (Türkçe) virtuecat Arşive Kaldırılan Konular 5 08-07-2008 07:26
Aşık Kerem - Bugün Seyre Çıkmış Demir YumruK Türkçe Şarkı Sözleri 0 21-03-2008 15:52
2007'de çıkmış Oyunların tam Listesi NervouS Bilgisayar (PC) Oyunları 0 22-12-2007 15:34
Saat Dilimi: GMT +3 - Saat: 22:33Bir site yetkilisine ulaşınBize Ulaşın - Contact Us
vBulletin®, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Ltd. ~ SEO by vBSEO ©2008, Crawlability, Inc.

Başka adreslerde içeriğimizi paylaştığınızda lütfen kaynak belirtmeyi unutmayınız, duyarlılığınız için teşekkürler.
Sayfalarımızda bulunan içeriklerin telif haklarıyla ilgili bir şikayetiniz / sorunuz varsa bize ulaşmak için tıklayınız.
If you OWN the copyrights to any content we publish or offer for download & you want them to be REMOVED from our web site, please contact us with some proof of ownership of copyright and they will be removed immediately.
Creative Commons License
MsXLabs Directory
Sayfa 0.16459799 saniyede (73.22% PHP - 26.78% MySQL) 8 sorgu ile oluşturuldu
Top Have Fun @ MsXLabs! Designed by NeutralizeR
Üye olmadan yeni konu açıp soru sorabilirsiniz