Facebook Artık Tamamen Türkçe (Eklentisiz) Üye Ol (Üye olduğunuzda tüm reklamlar gizlenecektir) Soru/Cevap
Geri Dön   MsXLabs MK > :: LEGEND Forumları :: > PC/Internet/Yazılım/Donanım > Internet/Bilgisayar Dünyası
Facebook Hesabınızla Bağlanın (Connect with Facebook)
Cevap Yeni Konu Aç
Eski 25-08-2008   #1 (mesaj-linki)
PiSiK0PATR - avatarı
Facebook Artık Tamamen Türkçe (Eklentisiz)

Facebooka İlk Girdiğimde Biraz Çözmekte Zorlandım 1 Vs Demiştim Ztn Ve Türkçe Olması İçin Bizim Türkler 2 Eklenti Yapmış Bunlarda Explorerda Çalışmıyordu Alttaki Fazla Dil Seçeneğini Görünce Ve Türkçe Olmadığını Görünce Üzüldüm Fakat Bu Kadar Kullanıcı Varken Gelceğinden Emindim Ve Türkçe Dil Seçeneğide Geldi Sol Alttan Dil Seçeneklerinden Yapabilirsiniz Facebook © 2008 Yazısının Yanındaki Engilish Yazısına Tıklayarak Türkçeyi Seçerseniz Türkçe Yapabilirsiniz

Bu Arada Facebook u Daha Hızlı Daha Düzgün Kullanmanız İçin Firefoxu Tavsiye Ediyorum Ben Anlatımı Explorerdan Yaptım Belki Orda Çalışmaz Diye Fakat Çalıştı Firefox Kullanırsanız Resimlerinizi Java Sayesinde Çok Daha Hızlı Yükleyebilirsiniz Hem Güvenlik Açısındanda Firefoxu Tavsiye Ederim Firefox Ücretsizdir Aşağıdaki Linkten İndirebilirsiniz Firefox tarayıcı | Daha hızlı, daha güvenli ve daha özelleştirilebilir | Mozil Tıkladıktan Sonra Ücretsiz İndirine Tıklayın Benim Burda Her Hangibi Bir Kazancım Yok Fakat Çevremdeki Bir Çok İnsan Bana Resimlerinin Geç Yüklendiğini Söyledi Explorerdan Yüklerken Bende Sorun Yaşıyordum Ve Firefoxdan Yükleyeyim Dedim Java Programı Sayesinde Firefoxda Resimlerinizi Gayet Hızlı Yüklüyorsunuz Hepinize Tavsiye Ederim
  Bu Mesajı Yetkililere Rapor Et Bu mesaja hızlı cevap gönder
Eski 02-09-2008   #2 (mesaj-linki)
cuneyt_44
Cvp: Facebook Artık Tamamen Türkçe (Eklentisiz)

eyw saol
Eski 02-09-2008   #3 (mesaj-linki)

Yeni konu açmaya gerek yok ayrıca türkçe facebook haberi daha önce verildi.. : İnternet / Bilgisayar / Teknoloji Dünyası'ndan Haberler - Tekil Mesaj - MsXLabs
Eski 03-09-2008   #4 (mesaj-linki)
PiSiK0PATR - avatarı

SeRCaX adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
Yeni konu açmaya gerek yok ayrıca türkçe facebook haberi daha önce verildi.. : İnternet / Bilgisayar / Teknoloji Dünyası'ndan Haberler - Tekil Mesaj - MsXLabs
Resimli Anlatımda Yaptım Sorun Olduğunu Düşünüyorsan Rapor Et Tuşunu Kullan Senin Gibi Copy Paste Yapmadım Sorun Olduğunu Düşünüyorsan Dediğim Gibi Rapor Et Tuşunu Kullan Kafanı Yorma Boşuna Post Kasma
Eski 15-07-2009   #5 (mesaj-linki)
always_sad - avatarı

iyi oLdu ßu türkçe iŞi dé facebook çoK kalabalık oLdu yhaaa
Eski 11-09-2009   #6 (mesaj-linki)
Misafir

Alıntı:
fesbuk aç

fesbuk nasıl açılır
Cevap Yeni Konu Aç
Hızlı Cevap
Resim Doğrulama
En popüler 5 etiket
Bu Konunun Etiketleri
facebook, facebook acma, fesbuk aç, türkçe facebook aç, türkçe facebook kullan,
Facebook Artık Tamamen Türkçe (Eklentisiz) Konusuna Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevap Son Mesaj
Facebook Messenger hellboy726 Diğer MSN Messenger Programları 3 15-07-2009 17:20
Windows Live Messenger'ı Tamamen Nasıl Kaldırırım? NeutralizeR MSN Teknik Destek/Bilgiler 5 25-06-2009 17:26
FaceBook Kullanma Klavuzu hellboy726 Internet/Bilgisayar Dünyası 6 16-02-2009 15:02
A-Patch Artık Türkçe! NeutralizeR Arşive Kaldırılan Konular 9 15-09-2008 16:58
MessengerDiscovery'i Tamamen Nasıl Kaldırırım? NeutralizeR MessengerDiscovery 1 23-05-2008 14:44