| | #1 (mesaj-linki) | |
| Facebook Artık Tamamen Türkçe (Eklentisiz) Facebooka İlk Girdiğimde Biraz Çözmekte Zorlandım 1 Vs Demiştim Ztn Ve Türkçe Olması İçin Bizim Türkler 2 Eklenti Yapmış Bunlarda Explorerda Çalışmıyordu Alttaki Fazla Dil Seçeneğini Görünce Ve Türkçe Olmadığını Görünce Üzüldüm Fakat Bu Kadar Kullanıcı Varken Gelceğinden Emindim Ve Türkçe Dil Seçeneğide Geldi Sol Alttan Dil Seçeneklerinden Yapabilirsiniz Facebook © 2008 Yazısının Yanındaki Engilish Yazısına Tıklayarak Türkçeyi Seçerseniz Türkçe Yapabilirsiniz ![]() ![]() ![]() Bu Arada Facebook u Daha Hızlı Daha Düzgün Kullanmanız İçin Firefoxu Tavsiye Ediyorum Ben Anlatımı Explorerdan Yaptım Belki Orda Çalışmaz Diye Fakat Çalıştı Firefox Kullanırsanız Resimlerinizi Java Sayesinde Çok Daha Hızlı Yükleyebilirsiniz Hem Güvenlik Açısındanda Firefoxu Tavsiye Ederim Firefox Ücretsizdir Aşağıdaki Linkten İndirebilirsiniz Firefox tarayıcı | Daha hızlı, daha güvenli ve daha özelleştirilebilir | Mozil Tıkladıktan Sonra Ücretsiz İndirine Tıklayın Benim Burda Her Hangibi Bir Kazancım Yok Fakat Çevremdeki Bir Çok İnsan Bana Resimlerinin Geç Yüklendiğini Söyledi Explorerdan Yüklerken Bende Sorun Yaşıyordum Ve Firefoxdan Yükleyeyim Dedim Java Programı Sayesinde Firefoxda Resimlerinizi Gayet Hızlı Yüklüyorsunuz Hepinize Tavsiye Ederim | |
|
| | #2 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Facebook Artık Tamamen Türkçe (Eklentisiz)
eyw saol
| |
|
| | #3 (mesaj-linki) | |
Yeni konu açmaya gerek yok ayrıca türkçe facebook haberi daha önce verildi.. : İnternet / Bilgisayar / Teknoloji Dünyası'ndan Haberler - Tekil Mesaj - MsXLabs | |
|
| | #4 (mesaj-linki) | |||||
| |||||
|
| | #5 (mesaj-linki) | |
iyi oLdu ßu türkçe iŞi dé facebook çoK kalabalık oLdu yhaaa | |
|
| | #6 (mesaj-linki) | |||||
fesbuk nasıl açılır | |||||
|
![]() |
| En popüler 5 etiket
Bu Konunun Etiketleri
|
| facebook, facebook acma, fesbuk aç, türkçe facebook aç, türkçe facebook kullan, |
Facebook Artık Tamamen Türkçe (Eklentisiz) Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| Facebook Messenger | hellboy726 | Diğer MSN Messenger Programları | 3 | 15-07-2009 17:20 |
| Windows Live Messenger'ı Tamamen Nasıl Kaldırırım? | NeutralizeR | MSN Teknik Destek/Bilgiler | 5 | 25-06-2009 17:26 |
| FaceBook Kullanma Klavuzu | hellboy726 | Internet/Bilgisayar Dünyası | 6 | 16-02-2009 15:02 |
| A-Patch Artık Türkçe! | NeutralizeR | Arşive Kaldırılan Konular | 9 | 15-09-2008 16:58 |
| MessengerDiscovery'i Tamamen Nasıl Kaldırırım? | NeutralizeR | MessengerDiscovery | 1 | 23-05-2008 14:44 |