| | #1 (mesaj-linki) | |
| Ücretsiz Host ve Domain Almak 1.Adım (ÜCRETSİZ HOST) Merhaba Arkadaşlar, Şimdi sizlere nasıl ÜCRETSİZ bir HOST alınacağını Resimli Olarak Anlatıcam. Öncelikle Ücretsiz Host hizmeti veren sitemize BURADAN giriyoruz. ŞİMDİ BAŞLIYALIM. 1.) siteye girdikten sonra kutucukları alttaki resme göre doldurun ![]() 2.) burada sitenin ismini yazın ben örnek olarak "denemesite99" yazdım. ve kutucuklarını resme göre doldurun. ![]() 3.) Artık siteniz hazır.şimdi bunu "co.cc" ile alıcağımız domaine yönlendirelim yani 2.Adım'a geçelim. ![]() 2.Adım (ÜCRETSİZ DOMAIN) Merhaba Arkadaşlar, Şimdi sizlere nasıl ÜCRETSİZ bir DOMAIN alınacağını Resimli Olarak Anlatıcam. Öncelikle Ücretsiz Domain hizmeti veren sitemize BURADAN giriyoruz. ŞİMDİ BAŞLIYALIM. 1.) sitedeki boş kutucuğa almak istediğiniz site ismini girin.sonra "Kullanılabilirliği kontrol et" tuşuna basın. ![]() 2.) Ben deneme olarak "denemesite" yazdım.ve kullanılabilir durumda."Kayır işlemine devam edin" tuşuna basarak işlemimize devam edelim. ![]() 3.) sitede hesabımız olmadığı için yeni bir hesap oluşturucaz. "Şimdi bir hesap oluşturun" a tıklıyoruz. ![]() 4.) kutucukları alttaki resme göre dolduruyoruz çoğunu sallayın ![]() ama e-mail adresinizi sallamayın neden derseniz sitede oturum açarken email adresinizi yazıyorsunuz yani kullanıcı adınız email adresiniz oluyor. ![]() 5.) sitemizi kayıt ettik.sitemizi somee'den aldığımız hosta yönlendirmek için "Kur" a basıyoruz. ![]() 6.) burada 3.seçeneği seçiyoruz ve kutucukları alttaki resime göre dolduruyoruz. son olarak'ta "Kur" a basıyoruz. ve artık sitemiz hazır. Herkese Hayırlı olsun. ![]() Bedava Forum kurmak isteyenler için ayrı bir Resimli Anlatım daha yaptım. ![]() Buradan Bedava Türkçe FORUM(SMF) Kurmak linkinde anlatım var. | |
|
| | #2 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Ücretsiz Host ve Domain Almak
Arkadaşlar ben de somee den host almıştım siteyi yükledim bir afta kadar sonra bana mail attılar siteniz kapatılmıştır bant genişliğini tehlikeye atıyo diye. site 10 -15 kez anca görüntüleniyodu. şimdi Free Web Hosting with PHP, MySQL and cPanel, No Ads dan aldım ve hiçbir sorunum yok. sadece downloada izin vermiyolar onuda free filehostlara link vererek çözersiniz. bide free olmasından dolayı bazı script kodlarını çalıştıramayabilirsiniz (güvenlik amaçlı) Kolay gelsin.. | |
|
| | #3 (mesaj-linki) | |
Ücretsiz domain veren adresler: DNSAU.COM.RU - APPLY FOR A FREE DOMAIN NAME HERE .COM.RU, .NET.RU, .ORG.RU http://kayit.co.cc .CO.CC da.ru - free www-redirect service .DA.RU ZA NiC .ZA.NET, .ZA.ORG | |
|
| | #4 (mesaj-linki) | |
| yeni bedava domain www.isminiz.dx.tc şeklinde bedava reklamsız domain alabilirsiniz isminiz dediğime bakmayın illene isminiz olamk zorunda deil . 10000 domain kaydını geçince firma dns yönlendirme hizmetide vericek hemde ücretsiz . bence şimdiden tescile baslayın google.dx.tc gibi domainleri alın derim :d ilerde şirket büyürse değerleri yükselsin domanin . hızlı , kısa , akılda kalıcı domain tescilinin adresi = http://www.dx.tc kesinlikle açan türktür.
| |
|
| | #5 (mesaj-linki) | |
Badava en iyi hosting ve alan adı veren firmalar http://bedavahosting.web.tr.tc | |
|
| | #6 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Ücretsiz Host ve Domain Almak | |
|
![]() |
| Etiketler |
| almak, domain, host, Ücretsiz |
| domain alma, ucretsiz domain, ucretsiz domain alma, ucretsiz host, ucretsiz hosting, |
Ücretsiz Host ve Domain Almak Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| İnternet Alan Adı Sistemi (DNS - Domain Name System) | Blue Blood | Internet/Bilgisayar Dünyası | 2 | 30-08-2009 11:06 |
| Host Fixer | I3uz_KaLpLi | Ücretsiz-Beta Yazılımlar | 2 | 29-07-2009 18:23 |
| Domain - Domain Nedir - Domain Hakkında | Blue Blood | X-Sözlük | 1 | 20-11-2008 16:04 |
| Msn Almak Yardım | can... | Arşive Kaldırılan Konular | 1 | 17-08-2008 23:26 |
| Muse - Host | RoSSoRoSe | Yabancı Şarkı Sözleri | 0 | 17-05-2008 23:56 |