Google Lively'le Sanal Yaşam Üye Ol (Üye olduğunuzda tüm reklamlar gizlenecektir) Soru/Cevap
Geri Dön   MsXLabs MK > :: LEGEND Forumları :: > PC/Internet/Yazılım/Donanım > Internet/Bilgisayar Dünyası
Facebook Hesabınızla Bağlanın (Connect with Facebook)
Cevap Yeni Konu Aç
Eski 29-08-2008   #1 (mesaj-linki)
AngelFRANTIX - avatarı
Google Lively'le Sanal Yaşam

Google'un yeni servislerinden Lively tamamen 3D üzerine geliştirilmiş sanal bir dünya.

Google'un yeni servislerinden Lively tamamen 3D üzerine geliştirilmiş, sanal dünya üzerinde sanal dünyalar, odalar oluşturmanıza yarayan Second Life tarzında yeni bir uygulama.

Şu an için beta aşamasında olan Lively bir çeşit Second Life olarak değerlendirilebilir. Google hesabınızla giriş yaptıktan sonra kendi karakterinizi oluşturup kendi odanızı düzenliyorsunuz ve arkadaşlarınızı odanıza davet edebiliyorsunuz. Burada arkadaşlarınızla sohbet edebilir, öpüşebilir ya da kavga edebilirsiniz...

Lively'de kendi sanal hayatını yaratmak isteyenler yarattıkları odalarını Facebook profillerine de taşıyabilirler bunun yanında odalarında bulunan TV'den Youtube videolarını izleyebilir ya da sanal resim çerçevelerine fotoğraf yerleştirebilirsiniz.

LINK

Google Lively

Bu Mesajı Yetkililere Rapor Et Bu mesaja hızlı cevap gönder
Eski 01-09-2008   #2 (mesaj-linki)
Bia
Bia - avatarı
Cvp: Google Lively'le Sanal Yaşam

Guzelmis cidden , beta olmasina ragmen ben begendim cok guzel animasyonlar var .. Ayrica Trt de tanitimi olmus ve cok insan var .. Msx odasi bile yaptim xD

Bu Mesajı Yetkililere Rapor Et Bu mesaja hızlı cevap gönder
Cevap Yeni Konu Aç

Etiketler
google, livelyle, sanal, yaşam
Hızlı Cevap
Resim Doğrulama
Google Lively'le Sanal Yaşam Konusuna Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevap Son Mesaj
Yaşam Koçluğu Pasakli_Prenses Astroloji/Fallar 0 25-10-2008 00:10
Yaşam Ağacı Blue Blood Parapsikoloji 1 03-06-2008 13:02
Yaşam - Yaşam Nedir - Yaşam Hakkında asla_asla_deme X-Sözlük 0 25-01-2008 21:53
Sanal - Sanal Nedir - Sanal Hakkında Blue Blood X-Sözlük 0 18-12-2007 17:17
Google Video Player / Google Sitesine Özel Videolar için Oynatıcı ozti Ücretsiz-Beta Yazılımlar 0 07-05-2006 20:09