| | #1 (mesaj-linki) |
Seri Portlar Seri Portlar Seri portlar iki çeşittir. DB-25 ve DB-9 adı verilen bu iki standart günümüzde hemen hemen bütünn PC'lerde bulunur. DB-25'te 25, DB-9 standardında ise 9 giriş bulunur. TX: Bilgisayarın dışarıya veri gönderdiği hat RX: Bilgisayarın dışarıdan veri aldığı hat DCD: Bir PC'nin modeminin diğer bir PC'nin modemine bağlı olduğunu kontrol eden hat. RTS: Bilgisayar bu hattan veri göndererek bağlı olduğu aygıta "ben veri almaya hazırım" der. CTS: Bir PC'ye bağlı olan aygıt PC'ye bu hattan veri gönderilerek "ben veri almaya hazırım" der. DTR: Bilgisayar açık ve veri almayahazır olduğunda bu hattan veri göndererek bağlı olduğu aygıta "ben veri göndermeye hazırım" der. DSR: PC'yc bağlı olan aygıt bu hattan veri göndererek bağlı olduğu PCye "ben veri göndermeye hazırım'' der. RI: Bu hat bilgisayara bağlı olduğu aygıt tarafından "telefon çağırıyor, dış dünyadan çağrı var" demesi için kullanılır. GND: Toprak Hattı | |
|
| | #2 (mesaj-linki) |
Cvp: Seri Portlar
arkadaşlar ben başkasının bilgisayarına girmek istiyorum onun için bir program varsa onu istiyorum bildiginiz varsa verirseniz sevinirim
| |
|
![]() |
| En popüler 10 etiket
Bu Konunun Etiketleri
|
| bilgisayarın com portunu tanıtma, portlar, seri (com) portlar, seri com portu, seri portlar, seri portu, seri portun, |
Seri Portlar Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| İtalya Seri A Son Haberler | INIFERNO | İtalya Serie A | 140 | 01-09-2008 18:54 |
| İtalya Seri A Takımları | virtuecat | İtalya Serie A | 4 | 26-08-2007 10:47 |
| Yeraltını Bilemezsin Seri - 1 [50 MC] | EseF | Haberler - Tanıtım | 8 | 22-08-2007 21:29 |
| Yeraltını Bilemezsin Seri 1 (Albüm) | EseF | Arşive Kaldırılan Konular | 1 | 13-08-2007 20:32 |
| Yeraltını Bilemezsin - Seri 1 | onur35 | Haberler - Tanıtım | 0 | 04-06-2007 09:41 |
| |||||
| MsXLabs® MK - Copyright ©2005 - 2008 | MsXLabs® ve Mavi Karanlık® tescilli markalardır. Başka adreslerde içeriğimizi paylaştığınızda lütfen kaynak belirtmeyi unutmayınız, duyarlılığınız için teşekkürler. Sayfalarımızda bulunan içeriklerin telif haklarıyla ilgili bir şikayetiniz / sorunuz varsa bize ulaşmak için tıklayınız. If you OWN the copyrights to any content we publish or offer for download & you want them to be REMOVED from our web site, please contact us with some proof of ownership of copyright and they will be removed immediately. | |||||