| | #1 (mesaj-linki) | |
| Firefox 3.0.4 Fast Black Katılımsız (Hızlandırılmış)Fasterfox Eklentisi Ve Cooliris eklentisi eklenerek yeniden yapılandırıldı, Çok daha hızlı çalışması ve siteleri çok daha hızlı açması sağlandı, Denendi Fasterfox ve Cooliris Eklentilerini firefox 3.XX sürüme uygun ve çalışır hale getiren BiPeRVa ya Teşekkür ederiz İşte Bomba Gibi Bir Firefox 3 Yapılandırması Daha Firefox 3.0.4 Black Edition Türkçe Katılımsız Kurulum ![]() Özelliklerini fazla detaylara inmeden anlatacağım Kasılmaması için fazla özellik eklemedim Genel kullanıcı için bu şekilde oluşturdum Önceden Yaptığıma farkla bu katılımsız olarak tek tıklama ile kuruluyor Genel kullanıcının kullanacağı çok gerekli gördüğüm eklentileri ekledim Youtube sitesine Giriş yapabilmeniz sağlandı Ana Pencere Görünümü: ![]() Hatalı Pencere Görünümü: ![]() Facebook Görünümü: ![]() Youtube Görünümü: ![]() Google ve Gmail Görünümü: ![]() ![]() ![]() İkon Değiştirildi: ![]() Eklenen Özellikler: Fasterfox ve Cooliris Preview eklendi (3.xx sürüm olanını BiPeRVa ya borçluyuz) Cooliris ile linklere tıklamadan önce önizlemesini görebilir, bu önizlemeler üzerinde işlem yapabilir ve girmeden önce kapatabilirsiniz. (Fasterfox un altta durum çubuğundaki görüntüsüne de dikkat ediniz) ![]() Ana penceredeki Üst çubuklar renklendirildi ve sayfa görünümü daha fazla olsun diye çubuklar inceltildi. Durum çubuğu inceltildi Durum çubuğundaki küçük ikon ile Video indirme yapabilirsiniz (Tüm Video sitelerinden) ![]() ![]() Fare Sağ Tuş Menüsü Saydamlık efekti kazandırıldı ![]() Arama Motorları Eklendi ![]() Rapid linkleri Mega Upload ve Bazı upload sitelerinin uploadlerı içinn linkchecker özelliği eklendi. ![]() ![]() Google Aramalarına Önizleme Özelliği eklendi ![]() Download Penceresi siyah ve downloadlar bittiğinde ses ile uyarma özelliği eklendi. ![]() Yüklenmiş Pluginler - Google Update - Java™ Platform SE 6 U6 - Microsoft® DRM - Mozilla Default Plug-in - Photosynth - Shockwave Flash - Shockwave for Director - Silverlight Plug-In - Windows Media Player Plug-in Dynamic Link Library - Windows Presentation Foundation Mevcut yükleme üzerine yüklenebilir Update edilebilir 3 bilgisayarda denendikten sonra upload edildi Buradan İndirin Aynı Kurulumu Portable olarak isteyen arkadaşlar Buraya Tıklayıp Portable olanını indirebilirsiniz | |
|
| | #2 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Firefox 3.0.4 Fast Black Katılımsız (Hızlandırılmış)
Teşekkürler güzel paylaşım...
| |
|
| | #3 (mesaj-linki) | |
merak ettim bakalım galiba indiricem | |
|
| | #4 (mesaj-linki) | |
şuan indiriyorum.. aslında firefox'u hızlandırmak için yapılan şeyleri ararken bunu buldum.. merak ettm bakalım dediğinz kadr hızlı mı =) paylaşım için teşekkrler.. | |
|
| | #5 (mesaj-linki) | |
yükledim ve resmen aşık oldumm çoook güzel ve çook hızlı.. elinize sağlık.. ama bişi sorcam şimdi 3.05 mevcut diye bi uyarı çıktı bundan snraki güncelleştirmeler fastblack güncelleştrmesimi yoksa normal mozilla mı ? (saçma bi soru olablr ama aklıma takıldı ).. yükseltmelimiyim yani 3.05 e?
| |
|
| | #6 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Firefox 3.0.4 Fast Black Katılımsız (Hızlandırılmış)tsk bilgi icin!!! | |
|
| | #7 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Firefox 3.0.4 Fast Black Katılımsız (Hızlandırılmış) arkaplan hep Sıyahmı oluck yanı ?
| |
|
| | #8 (mesaj-linki) | |
Paylasim Icin Saol KArde
| |
|
| | #9 (mesaj-linki) | |
eyw. sağolasın inş performans da düşüklük olmaz ve dediin gibi işimize yarar paylaşım için sağol bide beyler bizim işimize yarıcak eklentiler vsvsv bildiiniz link forum vsvs varsa koyun pls Son Düzenleyen yupocuk; 07-04-2009 @ 02:37. Sebep: Mesajlar Otomatik Olarak Birleştirildi | |
|
| | #10 (mesaj-linki) | |
kardeş bunun 3.0.8 i için yokmu?
| |
|
![]() |
| Etiketler |
| black, fast, firefox, hızlandırılmış, katılımsız |
| black fast firefox, firefox black, firefox hizlandirma eklentisi, |
Firefox 3.0.4 Fast Black Katılımsız (Hızlandırılmış) Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| WLM 8.5 Offline (Çevrimdışı) Katılımsız Kurulum | ck1991 | MSN Teknik Destek/Bilgiler | 1 | 6 Gün Önce 21:07 |
| Black Cat / Felicia Hardy (Black Cat Kimdir? - Black Cat Hakkında) | MaKaLeLe | Süper Kahramanlar | 2 | 02-02-2009 15:10 |
| The Cranberries - A Fast One | MaRCeLLCaT | Yabancı Şarkı Sözleri | 0 | 21-03-2008 20:24 |
| Black Box / Garabed Bashur (Black Box Kimdir? - Black Box Hakkında) | Blue Blood | Süper Kahramanlar | 1 | 24-03-2007 02:05 |