| | #1 (mesaj-linki) | |
| Winamp'taki Gizli Özellik Biliyorsunuz Ki Dünya En Çok Tutulan Müzik Player Programı WİNAMP'dır. Peki bu Programı üreten Firmanın Adı Nedir ? Cevap: NULLSOFT Peki bunu Winamp da yazarsak ne olacaktır. İşte cevabı : Winamp Bas yüksekliğine Göre Saydamlaşıyor. Yapacağımız işlem çok Basit !!! Öncelikle winampızı acıyoruz...Daha sora bi şarkı seciyoruz ve şarkımız calarken.. NUL Boşluk Tuşu - ESC L Boşluk Tuşu - ESC SOFT arkadaşlar öncelikle winamp ınız Modern skin de olmalı; 1-müzik aç 2-klavyede normal yazarmış gibi nul yaz 3-sonra pencere çıktı diye teleş yapma boşluk tuşuna bas sonra esc ye bas 4-sonra yine L tuşuna bas sonra yine esc 5-en son olarak soft yaz ve sonuç harika Bunu yaptıktan sora müzigin bas yükseliğine göre winampın saydamlaştığını göreceksiniz... * Son Düzenleyen kompetankedi; 30-12-2007 @ 16:55. | |
|
| | #2 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Winamptaki Gizli ÖzellikEevet arkadaşlar ben dinledim oldu..çok şeker oldu winampım ![]() Şarkı süresinin gösterildiği kısım yani PlayListin üstü Şeffaf oluyor Bass Şiddetine göre.. | |
|
| | #3 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Winamptaki Gizli Özellik
biliodum ben bunu ama tesekurler paylasım ıcın | |
|
| | #4 (mesaj-linki) | |
peki nasıl geri düzeltiorzz =)
| |
|
| | #5 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Winamptaki Gizli Özellik Winamp Preferences>>Modern Skins>>General>>On window close/reopen>>Reset window scale to global doublesize setting if it is locked'a tıklarsanız normale dönecektir. | |
|
| | #6 (mesaj-linki) | |
saolsnn ya ben çok sevdim de abim pek hoşlanmaz die | |
|
| | #7 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Winamp'taki Gizli Özellik
hm güzel oldu hehehehe ama bass falan yani sesde deyisiklik yok !!!! ama sagol dostum paylasimin icin
| |
|
| | #8 (mesaj-linki) | |
güzelmiş | |
|
| | #9 (mesaj-linki) | |
ÇOK GÜZEL TEŞŞEKKÜRLER.. BUNLARIN DEVAMINI BEKLERİZ..
| |
|
| | #10 (mesaj-linki) | |
saoll
| |
|
![]() |
| Etiketler |
| gizli, winamptaki, Özellik |
| winamp gizli ozellikleri, |
Winamp'taki Gizli Özellik Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| MSN Gizli Soru Değiştirme - MSN Gizli Sorunuzu Değiştirin | Morrigan | MSN Teknik Destek/Bilgiler | 49 | 1 Hafta Önce 13:32 |
| Gizli Özne (Gizli Özne Kimdir? - Gizli Özne Hakkında) | SatanpisT | Türkçe Rock | 1 | 16-03-2009 23:13 |
| Zeki Müren - Akşam Olur Gizli Gizli | SiyahLALE | Türkçe Şarkı Sözleri | 0 | 03-09-2008 15:08 |
| Müslüm Gürses - Akşam Olur Gizli Gizli Ağlarım | KENCISii | Türkçe Şarkı Sözleri | 0 | 16-05-2008 21:41 |
| Gizli Diplomasi Nedir? Gizli Diplomasi Hakkında | Blue Blood | Siyasal Bilimler | 0 | 17-12-2007 13:24 |