| | #1 (mesaj-linki) | |
| Wlan
S.a Su sekilde özetlemeye calisayim: Elimde Fritzbox 7270 ve Dlink DIR-615 Router aletleri var. Bunlarin birini direk internete bagliyorum, digerinide binada baska bir kata koyup Acces point olarak kullanmak istiyorum. DIR-615 köleligi kabul etmiyor. Fritz box ayarlarinda Repeater olarak kullanilabilir diye ayarlar var, bu nedenle DIR-615 i direk internete bagliyorum. Fritz box uda Repeater olarak ayarlayip DIR-615 ile baglanti kurmasini istiyorum, Fritzbox hepsini kabul ediyor yada bana öyle söylüyor. Hatta iki kutudada birbirlerini MAC adresi ile bildiriyorum. Simdi evdeki 2 bilgisayari WLAN ile dir-615 e bagliyorum, hic sorunsuz internete giriyorum, netzwerk icinde bakinca diger bilgisayarida görüyorum. PC3 ü ise firtzbox a WLAN üzeri bagliyorum, yine netzwerk de diger bilgisayarlari görebiliyorum, ama PC 3 ile internete giremiyorum. DIR-615 de internete giren yada aletle baglanti kuran bilgisayarlar hangileri dedigimde PC1 ve PC2 yi gösteriyor, ama ne yaparsam yapayim, Fritzbox u görmüyor yada görmek istemiyor. bu konuda AVM ve DLINK sayflarindada yardim aradim ama bana özel cevap bulamadim. Fritzbox u internete baglayip DIR-615 i ona köle yapmak istiyorum, taaaa bastan DIR-615 bu tür baglantiyi kabul etmiyor. Simdi ne yapmak lazim ki hem dir-615 ile hemde firtzbox ile sorunsuz internete girebileyim? Selametle | |
|
| | #2 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Wlan
S.a arkadaslar hic cevap yok'mu?? bilen yokmu?? ustalar neredesiniz?? Selametle
| |
|